Add meg a dátumokat itt, hogy a kijelzett árakat pontosíthassuk!

4 Évszak Hegyihotel, Mátraháza

3233 Mátraháza, Mátraháza, Pagoda út 4. Térkép
4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza
4.5 - Kiváló

4 Évszak Hegyihotel, Mátraháza csomagajánlatai

Hegyi Wellness a Mátrában (min. 2 éj)

reggelis ellátással, kuponokkal, szaunahasználattal, ingyenes szabadidős szolgáltatásokkal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel

Érvényes: 2020.12.23-ig

49.998 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel

Nyári vakáció a 4 Évszak Hegyihotelben

ellátás nélkül, kuponokkal, szaunahasználattal, ingyenes szabadidős szolgáltatásokkal, Wi-Fi internet elérhetőséggel, parkolással

Érvényes: 2020.08.31-ig

Kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. nap éjfélig
18.397 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül

Mátrai kalandok (min. 5 éj)

reggelis ellátással, kuponokkal, szaunahasználattal, ingyenes szabadidős szolgáltatásokkal, sportolási lehetőséggel

Érvényes: 2020.12.23-ig

Kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. nap éjfélig
91.998 Ft / 2 fő / 5 éj-től reggelivel
Mátraháza Mátraháza

Karácsony és két ünnep között

ellátás nélkül, kuponokkal, szaunahasználattal, ingyenes szabadidős szolgáltatásokkal, Wi-Fi internet elérhetőséggel, parkolással

Érvényes: 12.22-27.

48.300 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Mátraháza Mátraháza

Szilveszter (min. 2 éj)

reggelis ellátással, kuponokkal, szaunahasználattal, ingyenes szabadidős szolgáltatásokkal, Wi-Fi internet elérhetőséggel, parkolással

Érvényes: 12.29-01.02.

73.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül

Napi ár

ellátás nélkül, kuponokkal, szaunahasználattal, ingyenes szabadidős szolgáltatásokkal, Wi-Fi internet elérhetőséggel, parkolással

Érvényes: 2021.01.01-ig

Kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 3. nap éjfélig
16.097 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
 • Szálláshely info

   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - Leírás

   Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján a 4 Évszak Hegyihotel 2 fős utazásokhoz és gyermekes családoknak is kiváló.   A High-Tech Sportok Bázisa vadonatúj csúcsprogramozott hegyi üdülője nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben, háromcsillagos körülmények várják a pihenni vágyókat, a csapatösszetartásra érkezőket, a családi ünnepet megülőket, a kis- és nagy gyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas köröket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos.

   A High-Tech Sportok Bázisa vadonatúj csúcsprogramozott hegyi üdülője nem csak azért nyújt top-élményt, mert 715 méter magasan a Mátra szívében található, hanem azért is, mert az ide szervezett események a hamisítatlan HSB magas minőséget képviselik. Mátraháza központjában található háromszintes épületben pazar környezetben, háromcsillagos körülmények várják a pihenni vágyókat, a csapatösszetartásra érkezőket, a családi ünnepet megülőket, a kis- és nagy gyermekes családokat, a baráti társaságokat, nyugdíjas köröket, mindenkit, aki számára a minőségi aktív pihenés és kikapcsolódás fontos.A hajdani Telekom VIP üdülőből kialakított, immár a 21. századi, a HSB-re nagyon is jellemző innovatív szemlélettel, high-tech, ugyanakkor nagyon is táj- és természettudatos dizájnnal felruházott komplexum a garancia a tartalmas és emlékezetes pillanatokra, s ez a törekvés minden bizonnyal igen hamar ki is alakítja a HSB új, mátraházi miliőre vágyó itteni törzsközönségét.

   CSALÁDI PROGRAMOK, BARÁTI ÖSSZEJÖVETELEK, HÉTVÉGI KIRUCCANÁSOK:

   Az élményhotel kitűnő infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A Mátraháza szívében fekvő komplexumot könnyű megközelíteni, a közelben üzletek, posta található, a közlekedés jól szervezett, az ide érkezők a személyautó mellett számos más lehetőséget is használhatnak.

   Kis- és nagycsaládok hétvégi pihenésére, vagy hosszabb üdülésére is kitűnő a hely. A HSB széles választékából több napos itt tartózkodás esetén is minden napra jut egy-egy élvezetes program.

   A Bázis munkatársai kérésre saját programcsomagot is összeállítanak.

   Az élményüdülő a legjobb választás, ha baráti, vagy rokoni találkozókról van szó. Míg a kisebb családok apartmanként bérelhetik a lakrészeket és helyben élvezhetik a wellness szolgáltatásokat, a nagyobb létszámban érkezők az apartmanokat szobánként is belakhatják.

   A kisgyermekkel érkezők az élményüdülőben bababarát megoldásokkal találkozhatnak, a gyermekes családoknak a kert játszótere már önmagában is remek programot kínál és társítva a 4 Évszak Palóc Bistorant gyermekek számára ajánlott játszósarkával, az egész mátrai tartózkodás alatt megnyugtató, biztonságos aktív pihenést és kikapcsolódást jelent.

   Nagyobb létszámú baráti vagy rokoni találkozókhoz több mint 300 féle programból választhatnak az ide látogatók, akik catering szolgáltatást is rendelhetnek. Kisebb családok abban az esetben, ha ebédidőben nem szeretnének az élményüdülőből kimozdulni választhatnak étel kiszállítást, a 4 évszak Palóc Bistorant teljes menüjéből, de az étkezés a Bistorantban is megoldható, így a napi munkában megfáradt háziasszonyok számára is valódi lesz a pihenés és nem kell az egyébként jól felszerelt és impozáns üdülői konyhában tölteniük az időt.

   CSAPATÉPÍTÉS, CÉGES RENDEZVÉNYEK, WORKSHOPOK, TRÉNINGEK:

   Cégek, vállalkozások önállóan is bérelhetik akár a teljes épületet, vagy annak szeparált részeit. Az épület nem csak tréningek, csapatösszetartások, képzések, workshopok, de kisebb konferenciák megrendezésére is kitűnő, igény szerint catering biztosításával. Saját wellness-részleg gondoskodik arról, hogy a cég meghívott vendégei, munkatársai, partnerei, üzletfelei a munka mellett pihenni, feltöltődni is tudjanak. Az ide érkező csapatok több mint 300 féle, a HSB által szervezett program közül választva tovább színesíthetik a céges rendezvényt. Az árak kifejezetten versenyképesek, a kínált szolgáltatás magasan a legjobb.

   Az épület belső kialakítása lehetővé teszi nívósabb eseményeknél a kisebb számú VIP vendég számára történő külön-külön apartmanos elhelyezést és az ezzel együtt járó professzionális színvonalú kiszolgálás biztosítását, mellyel a HSB-t megbízó vendéglátó cég saját partnerei előtt tud tekintélyt növelő rendezvényt prezentálni, vagy saját vezetői és azok családtagjai számára tud elit körülményeket teremteni. Abban az esetben, ha a céges eseményre várhatóan több munkatárs, üzleti partner, előadó, közreműködő, stábtag, kiszolgáló személyzet érkezik az apartmanok szobánként is használhatók, megoszthatók, szükség esetén részben apartman, részben szobára bontott felosztásban szolgálják ki például egy konferencia vendégeinek igényeit.

   Előfordulhat, hogy a cég az általa szervezett rendezvényhez saját megvalósításban szeretné a cateringet biztosítani, vagy az élményüdülőbe munkatársainak és azok családjaiknak külön-külön foglal szállást, ebben az esetben az üdülő földszintjén étkező és hozzátartozó konyha, első emeletén teakonyha elégíti ki az igényeket.

   Az épület udvara kerti bútorral bútorozott, exkluzív pihenőkert, amelyben különféle szabadtéri aktivitások is helyet kaptak, és rendelkezik több külön álló, egymástól megfelelő távolságra lévő, kiépített szalonnasütő résszel, amely kiváló kerti partikhoz, sütögetéshez, grillezéshez.

   A MÁTRAHÁZI CSÚCSHELY TOVÁBBI ELŐNYEI:

   A pazar kilátás, a központi elhelyezkedés, a kitűnő infrastruktúra mellett a high-tech megoldásokat is tartalmazó, teljes mértékben a természeti környezetre hangolt enteriőrök biztosítják a nyugodt pihenést, az aktív kikapcsolódást, teremtik meg az otthonosság érzését.

   A gyönyörűen kialakított kert, az általa nyújtotta impozáns látvány, a közvetlen erdőkapcsolat, a vizuális megjelenés nem csak nyugalmat áraszt, de életigenlő attitűdje révén inspirál, egyensúlyt teremt.

   Az élményüdülő saját zárt parkolóval rendelkezik. Földszintjén a vendégek számára egész nap igénybe vehető wellness-részleg működik, a földszinten található továbbá tárgyaló, jól felszerelt konyha és étkező is.

   Az élményüdülő kínálata a HSB szolgáltatásaival válik teljessé, a vendégek több mint 300 program közül választhatják ki a nekik leginkább tetszőt. • Tudnivalók

   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - Hasznos tudnivalók

   Wellness szolgáltatások: szauna, Fitnessz center, pezsgőfürdő, infraszauna, finnszauna

   Medencék:
   • Panoráma jakuzzi: 37 °C-os, 3m x 3m méretű, úszásra nem alkalmas, kültéri

   Internet:
   • Wi-Fi vezeték nélküli Internet a közös helyiségekben (ingyenes)

   SZÉP kártya elfogadás: OTP SZÉP kártya, K&H SZÉP kártya, MKB SZÉP kártya

   Parkolás info:
   • Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)

   Kisállat info: Kisállat nem vihető be

   Étkezés:

   Lehetőség van az étkezés önálló módon történő megoldására, hisz minden emeleten különálló konyhahelyiséget biztosítanak teljes felszereltséggel vendégeik részére térítésmentesen.

   Minden foglaláshoz grátiszként (éjszakánként/fejenként) 1000 Ft értékű ebédkupont és 1000 Ft értékű vacsorakupont biztosítanak, melyeket az itt tartózkodásuk ideje alatt tudnak felhasználni a 4 Évszak Palóc Bistorantban Mátrafüreden.

   A gasztronómiai élményeket a 4 Évszak Palóc Bistorant csapata szavatolja.   Éttermi szolgáltatások: bankett rendezési lehetőség

   Idegenforgalmi adó: 490 Ft/személy/éjszaka
   Az idegenforgalmi adó fizetése 2020. december 31-ig felfüggesztésre került.

   Érkezés és távozás:
   • Legkorábbi érkezés időpontja: 15:00
   • Legkésőbbi távozás időpontja: 10:00
 • Szobák

   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - Szobák

   Kétágyas romantikus
   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza
   16m2-es, nemdohányzó földszinti vagy emeleti szoba egy kétszemélyes ággyal. Főbb jellemzők: TV, hajszárító
   JELLEMZŐK
   16 m2
   Kilátás: parkra
   nemdohányzó
   1 légterű
   BERENDEZÉS
   íróasztal
   KÉNYELEM
   légkondicionált
   ágynemű
   szúnyogháló
   SZÓRAKOZÁS
   TV
   műholdas csatornák
   ÁGYTÍPUSOK
   1 kétszemélyes
   FÜRDŐSZOBA
   zuhanyzó
   hajszárító
   törölközők
   tükör
   EVÉS / IVÁS
   vízforraló
   pohár
   BIZTONSÁG
   füstérzékelő
   bejutás kulccsal
   Kétlégterű családi szoba
   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza
   Szeretnétek kicsit külön vonulni a gyerekektől? Semmi gond, nálunk ez is megoldható, hiszen a két légtérű családi szobáink erre tökéletesen alkalmasak, hiszen 32-33m2 alapterületűek. Természetesen itt is kényelmesen elhelyezhető a babaágy. 33m2-es, nem légkondicionált, nemdohányzó emeleti szoba, ingyenes WIFI-vel. Főbb jellemzők: TV síkképernyős, szobaszéf
   JELLEMZŐK
   33 m2
   nemdohányzó
   2 légterű
   BERENDEZÉS
   íróasztal
   KÉNYELEM
   légkondicionált
   ágynemű
   szúnyogháló
   SZÓRAKOZÁS
   ingyenes WIFI
   TV síkképernyős
   kábelcsatornák
   ÁGYTÍPUSOK
   1 kétszemélyes
   vagy
   1 egyszemélyes
   FÜRDŐSZOBA
   zuhanyzó vagy fürdőkád
   törölközők
   tükör
   hajszárító a recepción ingyenesen
   BIZTONSÁG
   szobaszéf
   Három légterű családi szoba
   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza4 Évszak Hegyihotel Mátraháza
   Legnagyobb szobatípusunk a maga 54m2-vel, ahol elbújhatnak a kicsik a szülők elől, vagy akár fordítva. A több külön légtér maximálisan biztosítja a gondtalan pihenést és feltöltődést. Ideális többgenerációs család számára, de akár baráti társaságoknak is. 54m2-es, nem légkondicionált, nemdohányzó emeleti szoba, ingyenes WIFI-vel. Főbb jellemzők: TV síkképernyős, szobaszéf
   JELLEMZŐK
   54 m2
   nemdohányzó
   3 légterű
   BERENDEZÉS
   íróasztal
   gardróbszekrény
   KÉNYELEM
   légkondicionált
   ágynemű
   szúnyogháló
   SZÓRAKOZÁS
   ingyenes WIFI
   TV síkképernyős
   kábelcsatornák
   műholdas csatornák
   ÁGYTÍPUSOK
   1 kétszemélyes
   vagy
   3 egyszemélyes
   FÜRDŐSZOBA
   zuhanyzó vagy fürdőkád
   törölközők
   tükör
   hajszárító a recepción ingyenesen
   EVÉS / IVÁS
   pohár
   BIZTONSÁG
   szobaszéf
   bejutás kulccsal
 • Mikor van szabad hely?

  4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - Szabad helyek keresése

  2020. július
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  2020. augusztus
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  2020. szeptember
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  2020. október
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  2020. november
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  2020. december
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  2021. január
  H K SZ CS P SZ V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
 • 4 vélemény - 4.53 / 5 - Kiváló
   4 Évszak Hegyihotel, Mátraháza

   4 Évszak Hegyihotel Mátraháza - Vélemények

   , 2019. december 19. csütörtök
   Idősebb pár
   Kétágyas romantikus
   3 éjszakát töltött itt
   "Csendes pihenés Mátraházán a 4 Évszakban egyszerre két évszakot átélve"
   A szállás jól megközelíthető. A szobánk tiszta a konyha kevés edénnyel de jól felszerelt. Mivel kevés vendég volt (első nap után talán csak mi ketten )az étkezés egyszerűbb volt, nem svédasztalos. A kávéautomata jó kávét adott felár nélkül. A Wellness részleg kicsi. Akár már kétharmad háznál is gond lehet, ha többen akarnak szaunázni. Az eleve kicsi szaunában. A majdnem biztosra igért jakuzzit nem sikerült beüzemelni. Összességében elégedettek voltunk, bár a szuper szobai távcsővel még turistát sem láttunk, nem hogy vadakat.. :):):)
   , 2019. november 03. vasárnap
   Idősebb pár
   Kétágyas romantikus
   2 éjszakát töltött itt
   "Nyugodt pihenés! "
   Nagyon elgedettek voltunk. A szobák patyolat tiszták, kényelmesek, csendes, nyugodt környék. A személyzet segítőkész volt. A reggeli bőséges.
   , 2019. november 03. vasárnap
   Család nagyobb gyerekkel
   Kétágyas romantikus
   3 éjszakát töltött itt
   2019. október 29. kedd
   Kétágyas romantikus
   1 éjszakát töltött itt
   "Gyönyörű,őszi tájban megbújó szálláshely,ahol pihenhettünk."
   Poharak nem voltak a szobánkba bekészítve.
 • Neked ajánljuk ezeket is

   Nyári Akció

   félpanziós ellátással, wellness-részleg és fitneszterem használattal, játszótér használattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel

   37.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval

   Nyári kikapcsolódás

   félpanziós ellátással, wellness részleg és medence használattal, parkolással, internet elérhetőséggel

   47.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval

   Sirocave élmény

   reggelis ellátással, kincsvadászattal, kedvezményes éttermi fogyasztással

   25.880 Ft / 2 fő / 2 éj-től reggelivel

   Hétköznapi pihenés a Mátrában

   reggelis ellátással, ajándék bekészítéssel, grillezéshez és bográcsozáshoz eszközök biztosításával, parkolással

   16.500 Ft / fő / 2 éj-től csodás reggelivel

   Relax Eger szívében

   reggelis ellátással, kávé- és borbekészítéssel, 1 alkalmas strandbelépővel, Wi-Fi internet elérhetőséggel

   20.000 Ft / fő / 2 éj-től reggelivel

   Félpanziós ár 2 éjszakától

   félpanziós ellátással, fitneszterem használattal, parkolással, Wi-Fi internet elérhetőséggel

   43.780 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióvalInformáció: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.