Baranya Hotel, Harkány - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával.

Baranya Hotel, Harkány - Összesített eredmények 595 vélemény alapján

Általános
3.70 / 5
3.70 / 5
Ennyire tetszett
 / 5
-
Személyzet
3.87 / 5
3.87
Tisztaság
3.44 / 5
3.44
Ár / érték arány
3.84 / 5
3.84
Kényelem (szoba)
3.47 / 5
3.47
Szolgáltatások
3.50 / 5
3.50
Étkezés
3.83 / 5
3.83
Elhelyezkedés
4.20 / 5
4.20

Baranya Hotel, Harkány - Legújabb vélemények

"Baranya Hotel"

2020. június 25. csütörtök:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.38 / 5
3.38 / 5
Nem értesítettek arról, hogy a szálloda wellness részlege nem működik megfelelően. Pedig előző héten még telefonon is egyeztettünk az érkezésről.
"Fagyos pünkösd"

2020. június 02. kedd:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.5 / 5
2.5 / 5
Jéghideg szoba, koszos mosdó, csempe, vizes járólap, kiálló rugó az ágyban! Nem megfelelő tájékoztatás. Ami kiváló választékos étel. Nemcsak kiírták mi a fogás, hanem ténylegesen fedte valóságot.
"Kiváló hétvége a Hotel Baranyában!"

2020. március 17. kedd:

Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
Minden rendben volt meg voltunk elégedve a szolgáltatással. Talán egy kifogást tudok mondani. az éterembe belépve nem volt kéz fertőtlenítő elkészítve ebben a koronavírusos időben ez talán kellet volna.
"Csalódások hétvégéje"

2020. február 28. péntek:

Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.63 / 5
2.63 / 5
Már az épület sem volt bizalomgerjesztő, nagyon ráférne egy alapos felújítás. Azután a recepciónál is meglepődtünk, nagyon kelletlen volt, aki fogadott minket. Előre, készpénzben kérték a teljes összeget!!!!! A honlapjuk szerint megérkezéskor kell jelezni pl. ha cukormentes ellátást kérünk. Ezzel szemben reggelire csak fehér pékáru volt, semmilyen választási lehetőség. ( Másnap reggelire a közeli SPAR-ból vittünk teljeskiörlésű zsemlét) A gyümölcslére, a pudingra, a salátára sem volt feltünteve, hogy tartalmaz-e cukrot. Gyümölcsöt ígéretük ellenére sem szolgáltak fel. A vacsora nagyon szegényes és íztelen volt. A lakrészben a szőnyegpadló foltos, poros, a függöny leszakadva, a szunyogháló kiszakadtan lengedezett. A zuhanyfülke ajtaja kiszakadva, penészesen. Nagyon meleg volt a szoba, éjszaka ( február ) résnyire nyitva kellett hagyni az ajtót. Egyedüli pozitívum talán a wellnessrészleg, ámbár a medencébe függőleges létrán kellett leereszkedni. Harkányt általában a gyógyulni vágyó idősebb emberek keresik fel, akik nem eléggé akrobaták ehhez a létrához. Szemben a hotellel van a gyógyfürdő, ez a hely kincs lehetne, ha ráfordítanának és nem hagynák így lepusztulni. Sok helyen jártunk már. Azt mondhatom, hogy ez a szállás volt a legalacsonyabb szinvonalú.
"Csillagtúra a Baranya Hotelből"

2020. február 24. hétfő:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.63 / 5
3.63 / 5
Egy hete jártunk ott.Tudtuk,hogy régi épület és nyilván nem versenyezhet egy modern új építésű épülettel,de a takarítás hagyott némi kívánni valót.Különösen a közös helyiségekben tűnt ez fel.(például:étteremben az első este lepottyant rántott hús darabka 2 nap múlva is ott éktelenkedett.) A wellness-ben több minden üzemen kívül.
"Leg közelebb is a Hotelt válsztom"

2020. február 18. kedd:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
Nagyon jól éreztük magunkat,minden meg felelt számunkra . A szakácsot csak dicsérni lehet ,mert nagyon finomat főzött és ízeket is nagyon eltalálta..a sütemények is nagyon finomak voltak Lényeg az hogy mindn ehető volt..
"Kellemes hétvége a Baranya Hotelban!"

2020. február 17. hétfő:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
Az elhelyezkedése nem is lehetne jobb, a gyógyfürdővel pont szemben, így csak át kell sétálni az utca másik oldalára. Az ellátás félpanziós volt és bőséges, finom ételekkel. Nagyon megvoltunk elégedve. Viszont ez a külön fizetés az italra nem volt szimpatikus. Már egyre több hotel tér át arra, hogy a szoba számhoz írják és a végén kifizeti az ember a számlát. Itt viszont mikor megérkeztünk a szobát előre ki kellett fizetni a teljes összeget, anélkül, hogy láttuk volna az elhelyezésünket. (ilyen szállodába még nem voltunk) Ez nem is tetszett. A szoba nekünk teljesen jó volt. Igaz, egy folyamatos hang zörej volt hallható, de más vendégek mondták, hogy a szobájukba klímával fűtenek és nagyon hangosan zörög, akkor jöttünk rá, hogy mi is azt halljuk. A wellness részleg kifogástalan és elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehessen pihenni. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hotelt.
"Gyógyüdülés Harkányban"

2020. február 17. hétfő:

Comfort szoba
5 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.38 / 5
3.38 / 5
Tavaly már jártunk a Baranya Hotelben, és ár-érték arányban megfelelőnek találtuk. Sajnos az idén több negatív tapasztalat arra sarkall, hogy legközelebb egy másik szállodában töltsük el ezt a pár napot. A Comfort szoba sajnos nem hozta a hozzá fűzött reményeket. A szőnyegpadló gusztustalanul foltos, a fürdőszobában pereg a vakolat, a mosdó el van dugulva, a csap egyfolytában csöpög, a zuhanyzónál nem lehet állítani rendesen a hideg-meleg vizet. A TV kb. negyven éve kiment a divatból, azt gondolom hogy ma már egy síkképernyős készülék nem egy horribilis beruházás a Comfort kategóriában, melynek a középkategóriánál jobbnak kéne lenni. A telefonon a portát elérni nem lehetett, a szobában sem tájékoztató sem csatorna kiosztásról szóló papír nem volt, bár a tv-n csak 5 csatorna volt fogható, azok is olyanok amelyeket még véletlenül sem néz senki. A takarítás abból állt, hogy minden nap egy guriga WC papírt kitettek, törölközőt és ágyneműt a 6 nap alatt nem cseréltek. Az ágyon a lepedő állandóan csúszkált, annyi fáradtságot nem vettek, hogy egy plédet terítsenek a lepedő alá, hogy "comfortosabb" legyen az érzetünk...:-) A pincérek, és a személyzet kedves volt, de ez nem feledtette azt az "élményt" hogy a hétköznapokon az ételválaszték a vacsoránál meglehetősen szegényes volt, a levesek pedig ehetetlenek. Az ajándék koktél inkább ne lett volna, mert annyira rossz volt, hogy koktélt most pár évig nem iszom. A szállodának rendkívül jó adottságai vannak, (a fürdővel szemben helyezkedik el) és a hangulata is nagyon jó. Kis odafigyeléssel, és némi törődéssel lehetne nagyon jó szolgáltatást is nyújtani. A hét végén például a vacsora nagyon finom és bőséges volt. A parkolás az udvarban ingyenes, és kényelmes. Jó lenne ha ezeken a dolgokon változtatnának, mert alapjában véve szívesen mentünk oda, és leszámítva ezeket a negatívumokat még így is jól éreztük magunkat.
"Többet vártam :("

2020. február 10. hétfő:

Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.75 / 5
2.75 / 5
A szoba falain fekete penész volt, a hajszarító nem működött, a törölköző tartója le volt szakadva. A szobában vizelet szag volt. Gyermek játszó szobában a karácsonyi díszek maradékai voltak elhelyezve, egy kis asztalon és székeken kívül semmi sincs. Ez nem játszószoba. A wellnes szolgáltatás fele, mert a másik fele nem működött 10 órától igénybevehető csak. Valamennyi problémát szóban is jeleztük a recepciós hölgynek, aki sajnos minden nap ballábbal kelt, a kedvesség és a szolgáltatói magatartás nem volt erőssége.
"Remek hétvége volt a Baranya Hotel !!"

2020. január 26. vasárnap:

Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
A szobák tiszták tágas , kényelmes , az étkezés választékos , bősséges ,a személyzet udvarias ! Egy szóval nagyon jól éreztük magunkat !
"Kellemes rövid hétvége"

2020. január 17. péntek:

Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.38 / 5
4.38 / 5
Kevés TV csatorna. Feltámadt poloskák, de erről nem a szállás tehet. Szuper parkolási lehetőség. Az átlagnál tágasabb szoba és fürdőszoba. Kiváló fűtés. Kissé kopottas de tiszta padlószőnyegek. Kényelmes franciaágy.
"Ahová bármikor visszamennék"

2020. január 16. csütörtök:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.13 / 5
4.13 / 5
Számomra pozitív csalódás volt a Baranya Hotel, miután odafelé utazva olvastam azt a sok negatív kommentet. A gyógyfürdő bejáratával szemben található. A welness este 10-ig nyitva. Szaunák, pezsgőmedence, úszómedence. A személyzet kedves, segítőkész. A reggeli és vacsora finom . Az árak elfogadhatóak. Összességében azoknak ajánlom,akik tudják, hogy mi mennyibe kerül és jól tudják magukat érezni akkor is, ha egy folt van a szőnyegen.
"Szinte csak negatívum"

2020. január 13. hétfő:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.5 / 5
2.5 / 5
Sajnos nagyon kicsi a szoba és az ágyak rövidek, matracok ezer évesek.Fürdőszoba csatorna szagú, kopott,töredezett.....Tv 30 cm-es,régi,csak fekete-fehérben üzemel,távirányító sincs.Reggelinél hideg minden, még a tea víz is.......Vödörből töltik fel az italautomatát...Biztos nem jövünk ide mégegyszer.....
"Borzalmas"

2020. január 10. péntek:

Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
1.63 / 5
1.63 / 5
Egy pozitív dolog volt Alexandra nevü kedves recepciós hölgy! Szoba tisztasága borzalmas, étterem igénytelen,
"Év indítás a Hotel Baranyában."

2020. január 06. hétfő:

Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.63 / 5
3.63 / 5
Ár érték arányban a 3 csillagnak megfelelő a szálloda. A vacsora lehetne változatosabb az ételek hidegek voltak.. A vendégek számához képest a Wellness rész kicsi, kevés.
"Pihentető wellness napok a Baranya Hotelben"

2020. január 05. vasárnap:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
Dicséret illeti a személyzetet, a felszolgálókat, takarítókat a kedvességükért, szolgálatkészségükért és remek munkájukért. Az ételek mind nagyon finomak voltak! A wellness részleg is tiszta, bár néhány dolgot nem lehetett használni. A jakuzzi vize lehetne melegebb is. Összességében jó ár-érték arányban pihenhettünk. Köszönjük!
"Borzalom"

2020. január 01. szerda:

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
1.25 / 5
1.25 / 5
2 éjszaka helyett az 1 után haza jöttünk. Idilli Karácsonyra érkeztünk gyerta fényes vacsorával.Aha Ehelyett több órás várakozás után tudtunk asztalhoz ülni a vacsoránál.Retkes asztal,modortalan pincérek.Íztelen,nagyon rossz ételek.Közvetlen az én és 4 éves gyermekem hátam mögött törte az üvegeket a pincérhölgy.Szándékosan csapkodta az amúgy is kezében lévő teli tálcára a poharakat aminek köveztében persze hullottak le.Veszélyezteti a gyermekem épségét és még csak egy bocsánat kérést sem ejtett meg.Szörnyű!!!! Az 5 különböző szaunából 2 működött. A gyerek" játszós szoba" egy vicc!Egy müanyag asztal 2 székkel + masszázs ágyat tárolnak ott. A második este vacsora után ami szintén iztelen volt ,a kocsonya lefolyt a villáról és hasonló dolgok után haza jöttünk.De előtte a panaszkönyve beírtunk.Soha ilyen helyen nem jártunk még!
"többet vártunk volna"

2020. január 01. szerda:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3 / 5
3 / 5
Az étkezéseknél a hely nagyon szűkös volt,a szobában a fűtés gyenge volt pedig /télen/ voltunk, a wellness részleg is hiányosan működött a pezsgőfürdő és maga az egész helyiség nagyon hideg volt. A szobában a kinti világítás /ami egész éjjel működik/ a sötétítőfüggöny hiányzott.
"Régen várt pihenés, keserű szájízzel."

2019. december 31. kedd:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.38 / 5
2.38 / 5
Kicsi a szoba, benne az ágy még kisebb. Nincs meleg víz, nincs wifi. Kérésemre a válasz a recepción... pedig van. A wellness részen lepotyogva a csempe, rajta lépkedünk. A szoba zuhanyzója kopott, szörnyen néz ki. Tv...régi, kicsi és attól színes, hogy lila a teljes kép. Az ablakon akkora a sötétítő függöny, hogy két oldalt belátni. Sok a vendég, nincs hely az étkezéseknél, és a pincér is kevés ennyi emberhez. Megfogadtuk, nem hagyjuk, hogy elrontsa ez a hangulatunk, de ez már azért sok.
"Baranya Hotel"

2019. december 31. kedd:

Comfort szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.75 / 5
3.75 / 5
A fekvése nagyon jó de a szállás tisztaságával azért nem voltam megelégedve.Foltos ,betört padló.A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.A vacsora az ami még kifogásolható egyáltalán nem gondoltak a gyerekekre.
"Alapjában véve jól éreztük magunkat, mondjuk ebben nagyban hozzájárult az is, hogy a születésnapom is volt, meg a házassági évfordulónk is. :)"

2019. december 30. hétfő:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.75 / 5
3.75 / 5
Nagy csalódás volt a wellness részleg, szinte semmi sem működött! Ilyet nem szabadna megengedni maguknak! A személyzet viszont nagyon kedves volt, és az étel is pazar volt.
"Baranya Hotel"

2019. december 30. hétfő:

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
Borzasztó a kávé. A többi szolgáltatás ár- érték viszonylatban megfelelő volt.
"Többet lehetne kihozni belőle"

2019. december 30. hétfő:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.75 / 5
3.75 / 5
Az ételek változatosak, kiválóak voltak minden étkezésnél. A vacsoránál nem tudtunk leülni, mert kevés volt a hely. Volt, hogy többször kellett lemenni a tetőtéri szobából az étterembe, hogy helyet találjunk. A szobákhoz kellene rendelni az asztalokat és máris megoldódna a sok bosszúság. Ami nagyon nem tetszett, hogy az állítólagos "megbízott szálloda vezető" aki egyébként egy kidobó fiú mogorságával rendelkezett és egy kicsit sem volt kedves a vendégekhez, melegítőben fogadta a vacsora vendégeket szent este. A padlószőnyegek erősen szennyezettek voltak a szobákban, ezt a többi vendég is megerősítette. A wellness részleg remek a közelségével, a két medencével és a szaunákkal. Sajnálom, hogy a gőz szaunát nem tudtuk használni, mert nem üzemelt. Ha jobban odafigyelnének a vendégekre, ezzel a konyhával kiváló lehetőségek elé nézne a szálloda.
"Baranya Hotel"

2019. december 30. hétfő:

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
Az Orhidea épületben delux szobában töltöttük a pihenést az Unokankkal.kényelmes ,csendes szoba.a velnes rész is nagyon jó.az étkezés lehetne egy kicsit nagyobb választék.a személyzet kedves,udvarias.
"Rémálom az étteremben."

2019. december 30. hétfő:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.63 / 5
2.63 / 5
Étterem az nagyon zsufolt volt nem lehetet elférni az asztalok között. A személyzet és az étel kritikán aluli volt. A ugynevezett teremfönök az melegitőben flangált a konyhán és a vendégek között, ápolatlan koszos. A pék árú száraz nyomott, szörnyű volt.
"Kellemes Karácsonyi pihenés"

2019. december 30. hétfő:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3 / 5
3 / 5
A szoba tisztasága nagyon gyenge. Az étkezések izletesek és változatosak. A welnes elég siralmas állapotú. A személyzettel nem sok dolgunk akadt amikor mégis az teljesen probléma mentes volt Végül is jol éreztük magunkat Köszönjük!.!
"Csalódás a Hotel Baranyában!"

2019. december 28. szombat:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
1.63 / 5
1.63 / 5
Ami tetszett az a reggeli volt.Ami nem tetszett,a szoba büdös volt a fürdőszobából kiáramló szenyviz miatt,a wellness részleg használhatatlan hideg víz van a medencében ill.a jakuzziban,az étterem nagyon pici,egymás hegyén hátán kényszerülnek ülni az emberek.A wifi jel olyan gyenge volt,hogy az okos telefont nem is lehetett vele használni.
"Baranya Hotel"

2019. december 28. szombat:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.75 / 5
3.75 / 5
A szállás és az ellátás .Egy két észrevételem lenne.Az első este a vacsoránál hiányoltam,hogy csak halászlé volt, kellett volna még egy fajta leves, mert elég sok ember nem szereti a halat.Egyébként a többi rendben volt, nagyon bőséges, választékos volt a reggeli. Még egy dolog, ami kifogásolható, hogy a wellness részlegben a második napon hideg volt a víz.
"Soha tobbet"

2019. december 28. szombat:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
1.25 / 5
1.25 / 5
Karácsony alkalmával jöttünk ide Sajnos! Kutyabarát helyként még egy tál víz sem volt kint! Semmilyen karácsonyi ÉTEL vagy zene nem volt 1 órát kellett várni hogy bejussunk a minősíthetetlen svédasztalos vacsorára! Mindenki fel volt háborodva jogosan! Mi is találkoztunk az ajtóban álló kopasz pocakos modortalan biztonsági őrrel! Tényleg az ember életkedvét elveszi amint meglátja ki sem kell nyitnija hozzá a száját! A wellness részlegben kb semmi nem működik hideg a víz élvezhetetlen! A B épületben szálltunk meg 3 napra 2 napot bírtuk mert a szobák minősíthetetlen koszosak ősrégiek. 2 egyszemélyes ágy egybetolva nehogy az ember összebújjon a párjával mert 10 cm hely van köztük. A tv nem működik amúgy is ősrégi! Ha ezt tudom előre nem hogy karácsonykor... SOHA NEM JÖVÖK IDE MÉG INGYEN SEM! SENKINEK NEM AJÁNLOM! Ui.: elfelejtettem említeni h karácsony napján krumplistésztával akartak etetni... Ezek bolondok
"Pihentető karácsony!"

2019. december 28. szombat:

Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
Kezdeném azzal, hogy a konyha felül múlta magát, az ételek nagyon jók és választékosak voltak. De a beígért gyertyafényes ünnepi vacsora nem úgy zajlott, ahogy vártuk. Nem volt gyertya, de még egy mécses sem az asztalokon, ellenben óriási roham és lökdösődés az ételsor előtt, ami méltatlan volt az ünnephez. Fiatal és szorgalmas csoport segédkezett az étkeztetésben, sajnáltam őket, mert egyszerűen alul maradtak az ember áradattal szemben. Ha szabadna javasolni, hogy ilyen nagy és bensőséges rendezvénynél a tömeget be lehet osztani szobaszám szerint, óránkénti váltással. Mindjárt kisebb lenne a tömeg, ők is és a vendégek is jól élnék meg az ünnepi étkezést. A wellness ennyi ember számára nagyon kicsi volt, szinte alig tudtuk igénybe venni. Ráadásul nem működött sem a gőz - már egy ideje a személyzet szerint-, a jakuzzy-ban a vízsugár masszírozó is csak két helyen működött, kneep taposó is száraz volt, a szaunákban pedig semmilyen beígért ünnepi feltöltés nem volt. Úgy éreztük, hogy nem igazán készültek fel az ünnepre. Ünnep másodnapján átmentünk a szemben lévő gyógyfürdőbe, ott pótoltuk, ami hiányzott a Baranya Hotelban. A szobánk rendben volt, kényelmes és tiszta. Összességében azért jól éreztük magunkat, próbáltuk jól megélni az ünnepeket életünkben először úgy, hogy kiszolgáltak minket és nem nekünk kellett halálra dolgozni magunkat. Jövőre is szállodában karácsonyozunk - azt hiszem- .
"Jó volt"

2019. december 28. szombat:

Deluxe szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.63 / 5
3.63 / 5
A gyertyafény lemaradt a vacsoraknal. Animátor nem volt. A személyzet kifogástalan, kedves. Takarítás volt minden nap. Ételek jók voltak. A wellness sajnos a három napból kétszer hideg volt a víz . A két szaunán kívül más nem működött. ( élmény zuhany , gőz stb.) A szállás és az ételek az árnak megfelelőek voltak. Összességében nagyon jól éreztük magunkat. A konferencia terem csak a miénk volt végig. Sokat Pingpongoztunk.
"Baranya Hotel"

2019. december 28. szombat:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
A wellness részlegen a víz hűvös volt, mint amire számítottunk.
"Remek hétvége a Baranya hotelben"

2019. december 28. szombat:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
A szoba tisztaság nem volt jó, kopott és koszos. A felszolgáló személyzet nagyon kedves és tisztelet tudó, le a kalappal elöttük. A hotel szép de a karbantartás ráférne.
"Karácsony"

2019. december 28. szombat:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3 / 5
3 / 5
A gyógyfürdőhöz legközelebb eső szálloda, az épületen belül ingyenes wellness szolgáltatással. Az ételek finomak voltak, főleg a levesek. Bőségesen volt belőlük még az utolsó félórában érkezőknek is. A negatívumok: A szoba szűkös és nem éppen tiszta, a sok poloskáról nem is beszélve. A TV nem működött, háromszor szóltunk miatta, mire 1,5 nap után jött a karbantartó és közölte, hogy a falban van hiba a vezetékkel, amivel nem tud mit kezdeni. Az étterem túl van zsúfolva hosszú asztalokkal, alig lehetett közlekedni benne. A következő vendégnek már újra nem terítettek. Az ár/érték arány elfogadható.
"Baranya hotel egyszerű de kiváló. "

2019. december 27. péntek:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
Jó a közlekedés az ellátás és a személyzet kulturált barátságos volt. Nem igazán néztem tévét de este meg szerettem volna nézni a híradót és A tv már elég gagyi. Cserére szorul. A másik amit szeretnék észrevétel gyanánt kifejezetten ajánlani hogy egy Éjjeli lámpa jó lenne a két ágyhoz,mert igy csak a nagy lámpát lehet használni.
"Nagyon jó karàcsonyt töltötünk el. "

2019. december 27. péntek:

Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Egyetlen egy dologal nem voltunk meg elègedve, A bàrban a lasu kiszolgàlàsal, es a szemèlyzet, baràsàgtalan.
"Boldog karácsonyt töltöttünk itt a családdal "

2019. december 26. csütörtök:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
A személyzet nagyon kedves volt. Közel a fürdő. A szállás tágas a több épülettel. Az étel bőséges és finom volt.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.