8226 Alsóörs, Füredi u. 42.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

Szálláshely közleménye a járvány kapcsán a következő:
A biztonságos vendégfogadás érdekében, fokozott óvintézkedések mellett folytatjuk működésünket. Szállodánk jelenleg is kiemelt figyelmet fordít a higiéniai előírásokra, azoknak legszigorúbb körültekintéssel történő betartására és betartatására.
Fontos számunkra, hogy tudják, felelősségteljesen, valamint minden szabály és ajánlás betartásával, felkészülve várjuk Önöket.
Mivel szállodánk és szobáink az elmúlt hónapokban teljes felújításon estek át, a padlózat bútorok és a matracok cseréjén keresztül a tapétázáson és festésen át, bizton állíthatjuk, hogy a fertőtlenítést alaposan elvégeztük. Természetesen nem lesz ez másképp az elkövetkezendő időszakban sem. Szobáinkat, közösségi tereinket, a megszokott ütemhez képest több alkalommal takarítjuk és fertőtlenítjük, ami vonatkozik konyhai és éttermi eszközeinkre, recepciós és bárpultokra, bútorainkra, büféasztalunkra, ajtókra, kilincsekre.
Éttermünkben a reggelit ala carte szolgáljuk, a vacsorát továbbra is büféasztalon kínáljuk, kiszolgáló személyzet segítségével. Az étteremben a 1,5 méteres távolságot megtartjuk az asztalok között. Ha szükséges a vacsora időpontját több turnusra osztjuk. Konyhánkban, munkatársaink számára kötelezővé tettük a maszk és a gumikesztyű használatát.
Recepciónkon a megfelelő távolság betartása miatt kérjük, hogy bejelentkezéskor a vendégeink közül mindig csak egy személy álljon sorba!
Kollégáink megfelelő felkészítést kaptak a higiéniai előírások fokozott betartására, melyet folyamatosan ellenőrzünk. Munkatársaink egészségi állapotát folyamatosan figyelemmel kísérjük. Kollégáink maszkot és gumikesztyűt is viselnek. Térítés ellenében maszkot biztosítunk kérésre a vendégeinknek is.
Wellness részlegünk klórtartalmú medencéinek vegyi összetétele az előírásnak megfelelő, így a vírusok a fertőtlenítés során elpusztulnak. Minden vendég után fertőtlenítésre kerülnek a kezelések és a masszázs során érintett felületek, tárgyak. Medencénkben új ellenáramoltató rendszer került beépítésre, illetve automata fertőtlenítő rendszer is segíti munkánkat. Wellnessben egyidejűleg maximum 4 fő, a medencében maximum 2 fő tartózkodhat, kivéve, ha egy család tagjai. Jelenleg a szakhatóság ajánlása alapján a szaunánk és a parajdi medencénk további korlátozást enyhítő intézkedésig nem használható.
Közösségi mosdóinkban fertőtlenítős krémszappan adagolókat szereltük fel, emellett a szálloda több pontján alkoholos kézfertőtlenítőt helyeztünk ki.
Folyamatosan követjük az eseményeket és figyelemben tartjuk a szakemberek által javasolt előírásokat.
Amit Önök tehetnek a biztonságos pihenésük érdekében:
Tudjuk, hogy régóta várták már pihenésüket, mégis arra kérjük Önöket, hogy csak teljesen egészségesen érkezzenek hozzánk!
Mindannyiunk biztonsága érdekében fontos, hogy tartsák meg egymás között az ajánlott 1,5 méter távolságot!
Mindenkit kérünk, hogy rendszeresen használják a szállodában kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítőket!
Vigyázzanak magukra és másokra is!
Továbbra is óriási szeretettel, és felejthetetlen Laroba élményekkel várjuk Önöket szállodánkban.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.