8360 Keszthely, Apát u. 21.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

A szálláshely közleménye a járvány kapcsán a következő:

A személyzet megfelelő oktatásban részesült a személyi higiénia és a fokozott fertőtlenítésekkel kapcsolatban. Munkatársaink megfelelő védőeszközökkel vannak ellátva.
A közösségi tereinkben kézfertőtlenítő szereket helyeztünk el, amelyek minden Vendégünk számára elérhetőek. A mosdókban szappan és papírkéztörlő áll rendelkezésre.
A recepciónál plexi elválasztót helyeztünk el, melyet kollégáink óránként fertőtlenítenek. A pulton fertőtlenítőszer érhető el a Vendégek részére is. Kérjük, hogy arcmaszkot viseljenek a bejelentkezéskor!
A közösségi tereket 2 óránként fertőtlenítjük, külön gondot fordítva az ajtókilincsek, kapcsolók, fogantyúk, korlátok aprólékos áttörölgetésére.
A szobákat naponta takarítjuk virucid fertőtlenítő szerrel, figyelünk a szellőztetésre. A fürdőszobai bekészítésekre külön odafigyelünk.
Lehetőség van, okoseszközzel, vagy bankkártyával fizetni, az összeget akár előre is elutalhatja számunkra.
A svédasztalos reggeli helyett bővített kontinentális reggeliből lehet választani. Személyzetünk átadja az összekészített tálakat a pultnál. Természetesen belefér a repeta is! Ételválasztékunkat elolvashatják a kiszolgálótérben. Munkatársaink minden Vendég után fertőtlenítést végeznek. Nagyobb Vendéglétszám esetén turnusokat vezetünk be. Az asztaltávolságot előre kialakítottuk.
Külső medencénk vizét az előírásoknak megfelelően folyamatosan ellenőrizzük,2 óránkénti mintavétellel. A módosításoknak megfelelően korlátozzuk a medencében egyidejűleg tartózkodók létszámát. Kérjük, hogy tartják be az elő-és utózuhanyzást!
Törvényi előírás alapján jelenleg a szaunákat, a jakuzzit és a belső medencét szüneteltetnünk kell.
Továbbra is használható a kerékpár, grill, billiárd, csocsó, asztalitenisz, szolárium, futópad, szobabicikli, gyermekjátszótér, darts.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.