Zsóry Hotel Zen & Spa, Mezőkövesd - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával.

Zsóry Hotel Zen & Spa, Mezőkövesd - Összesített eredmények 119 vélemény alapján

Általános
4.01 / 5
4.01 / 5
Ennyire tetszett
 / 5
-
Személyzet
4.31 / 5
4.31
Tisztaság
4.31 / 5
4.31
Ár / érték arány
3.92 / 5
3.92
Kényelem (szoba)
4.08 / 5
4.08
Szolgáltatások
3.85 / 5
3.85
Étkezés
3.92 / 5
3.92
Elhelyezkedés
3.85 / 5
3.85

Zsóry Hotel Zen & Spa, Mezőkövesd - Legújabb vélemények

"Zsóry Hotel Zen & Spa"

2020. február 24. hétfő:

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.38 / 5
4.38 / 5
A személyzet segítőkész volt. A szoba tiszta, tágas. Az éttermi szolgáltatás kiváló, finomak az ételek, bő a választék. Az egyedüli ami nem tetszett az ágyon a matrac alvásra alkalmatlan. Nagyon kényelmetlen, nincs tartása, nagyon puha. Nem is matrac ez inkább csak szivacs.
"Karácsony"

2020. január 03. péntek:

Lakosztály
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.75 / 5
2.75 / 5
A szálláshely véleményem szerint, a mai kor 4 csillagos igényét nem éri el. A személyzet, a tőle telhetőt igyekezett megoldani. A wellnes részleg kicsi, az öt nap alatt, az infraszaunát, nem sikerült a személyzetnek beüzemelni. A szálloda és környéke eléggé, "retrós" felújításra szorul, szorulna. Előzetesen, az árak meghirdetésekor, az volt a sugallat, a négy csillag, a mai kor követelményeinek megfelel, sajnos nem. Véleményem szerint, a felszolgálók, egy kivételével, nem voltak szakképzettek.
"Ezért az árért? Szenzációs!"

2019. május 18. szombat:

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Minden szuper volt.
"Nyaralás a Zsory Hotel Fit szállodában."

Családi egybenyitható szoba
5 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3 / 5
3 / 5
A tisztaság nem volt megfelelő. Az ágy kissé kényelmetlen. A wellness kicsi. Az ételek finomak voltak, bár a reggeli minden nap ugyanaz volt. Összességében nem volt rossz, de a 4 csillag szerintem túlzás!
"Nyaralás a Zsóry Hotelben"

7 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.25 / 5
2.25 / 5
Pozitívum: tágas szobák; nagy udvar Negatívum: 4 csillagos szálloda révén a tisztaságon van mit javítani. 8 nap alatt szinte mindig ugyanaz volt a reggeli és a vacsora. A megmaradt, száraz kenyereket bundás-kenyérnek használták fel minden reggel. Az esti megmaradt sült húst, másnap kirakták hideg tál néven. A húsok olyanok voltak mint a cipőtalp. Az egyik este megtagadták a vendégektől a kancsó csapvizet. A székszoknyák foltosak. A reggelinél nem volt abrosz az asztalokon. A wellness részlegen a medence lépcsője életveszélyes. A wc-ben és a tusolóban a víz nem folyik le. A folyosó végére kell kimenni wc-re, hogy az ember normálisan el tudja intézni a dolgait. Ott legalább nagyobb a nyomás. A meghirdetett ingyen wifi nem működött a hotel területén. Fizetéskor nem adnak számlát a vendégeknek. A banki terminál által nyomtatott bizonylat, minősül számlának. A készpénzt mindenféle átviteli elismervény nélkül vette át a recepciós. Mi két szobát foglaltunk külön fizetéssel, de a recepciós hölgy fintorgott azon, hogy külön szeretnénk fizetni. Nagy nehezen sikerült levezetni az összeget egy A5-ös papíron. Nagy csalódás volt részünkről a hotel; talán 2 csillagot megérdemel a 4-ből.
"Óriási csalódás"

Szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2 / 5
2 / 5
Egy szóval lehet értekelni: katasztrófa! Még a két csillagot sem üti. Penészes fürdőszoba, ahol zuhanyzás után áll a víz, de még az előtérbe is kifolyik , ahol padlószőnyeg van. Ezen a vizes szőnyegen tapicskoltunk végig. A szobában a hatalmas ablak keresztben végig eltörve. A "sötétítő függöny" teljes nappali világosságot biztosít. A légkondi hangosan zúg, de nem hűt. Reklamációnkra közölték, hogy "ennyit tud"! A szobák alatt, a dohányozni tilos tábla mellett dohányoznak a vendégek és a személyzet is. Az asztalokon a reggelinél nincs abrosz. A vacsoránál pedig eleve pecsétes. A kaja egyhangú, és már amikor kiteszik akkor is hideg, na jó: langyos. Olyan az egész, mint egy 20 éve felújított retro szálloda, ahol azóta az égvilágon nem történt semmi.
"Zsóry Hotel Fitben."

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.13 / 5
3.13 / 5
Véleményem szerint egy hotel, amely négy csillaggal csábítja a pihenésre vágyókat, semmi esetre sem engedheti meg magának a piszkos ablakokat, függönyt, szőnyeget és falakat. Kissé csalódott vagyok. Mindazonáltal a személyzet egy-két tagja nagyon figyelmes és segítőkész. A légkondicionálás és a minibár teljesítménye nagyon gyenge. Az étkeztetés szervezetlen. Wellness részleg hangulatos és tiszta.
"Felejthetetlen hétvége a Hotel Fittben."

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
Nagyon tetszett az étterem, a hangulatos wellness rész. A szoba tisztasága az én értékelésem szerint lehetett volna jobb,az étteremben a reggelinél huzat volt, mivel a két szemközti ajtót nyitva tartották.
"Kellemes pihenés a Zsóry hotelben"

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
*Nagyon jó választás volt ez a hotel.Mindennel maximálisan elégedettek voltunk.A szolgáltatásokkal, a személyzettel, a tisztasággal.Munkájukhoz sok visszatérő elégedett vendéget kívánunk. Üdvözlettel. Sebestyén Péterné.
2018. április 13. péntek - Dudás Andrea, Recepciós (Zsóry Hotel Zen & Spa) válaszolt erre az értékelésre:
Köszönjük pozitív értékelését.
Örülünk, hogy elégedettek voltak. Minden jót kívánunk Önöknek.
"Nagyon jól éreztük magunkat a Zsóry Hotel Fit szállodában . Szívesen elmegyünk újra!"

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
Nagyon tiszta és kényelmes szobát kaptunk. A személyzet udvarias, segítőkész . Két óra előtt érkeztünk ,rögtön megkaptuk a szobát . Külön meglepetés volt a vacsoránál a zene. Kellemes hangú énekessel. A Svédasztalon finom frissen készült ételek voltak. Akik gyerekekkel voltak azok is jól érezték magukat. Remélem elmegyünk újra.
"Egy hosszu hétvége a Zsóry Hotel Fit-ben"

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
Nagyon jól éreztük magunkat a férjemmel együtt. A kiszolgálás nagyon jó, az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet udvarias, segitőkész volt. A szálloda szép tiszta, a környezete is rendezett. Sajnos a szállodában nincs melegvizes medence, ami ha volna sokat emelne a hotel értékelésén. mindent összevetve szép napokat töltöttünk itt.
"2017 nov.19"

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3 / 5
3 / 5
Reggel siettünk tovább a gyógyfürdőbe,így nem érdeklődtünk "tesztlapuk" után. Örülünk jobbító szándékuknak ! Négycsillagos minősítéstől jóval többet vártunk. Az egyik recepciós hölgy készséges busz menetrendi segítsége,a fürdő üde növényes környezete/levegője,a svéd asztal,a kifogástalan lift,egy -fotózó- pincérnő,a fünyíró koléga szorgalma a kertben, az étterem, valamint a szoba szinharmóniája ELNYERTE a TETSZÉSÜNKET ! 1/A környék kultúr/gyógy tájékoztatása telefonon nem kielégitő SŐT a recepció sem ajánlotta a gyógyfürdő lehetőségét !! 2/a 206 szoba fürdő radiátora nem müködött (előre nem szóltak) jelezve a hibár gyorsan! jött egy szerelő,se javitani a helyzeten nem tudot,BÁR VÉLETLEN utcai találkozásunkkor elengedett 1 blöfföt:"16ó után bekapcsol a termosztát" ((akkor előző nap 17.én MIÉRT nem kapcsolt be?)) igaz 3 PIROS pont a recepciónak 3/az egyik ágy sérült-leszakadt rugózatú volt 4/ a zuhany kabin elhanyagolt volt 5/a nem emlitett telefon hiba (kérdtem kapcsolási számot a recepcióra, és mégsem lett megemlitve 10percenkéni fals csöngetése ,miután a kihúzott kábelét <8évig mint karbantartó/gondnok dolgoztam> visszadugtam ( bizonyára E hiba miatt volt kihúzva [segély kérés ...!] 6/a mini hűtő üres volt,& mini széf sem volt 7/ az esti Élőzene túl hangos volt 8/ esténként a vacsoránál néhány ffi. nem szolidan kártyázott tétben. {a Hoteltől némileg független a városi autóbuszgond /átszállás + 300 helyett 550m gurulóskofferel/ 1944-ben születtem nyugdijas napokra érkeztünk} + gyerekbarát -szép-kert & külön játszó szoba ,etetőszék,DE medencét nem láttam. Tisztelettel:Sz.Gábor Budapestről 4-5 **** szálloda vendégüllátása UTÁN.
"Szülinap a Zsóry Fitben"

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
3 éjszakát töltöttünk a hotelben ėdesanyåmmal ės a testvéremmel,Nagyon elégedettek voltunk.A személyzet, különösen egy hölgy aki a recepciótól kezdve a kiszolgáláson át még masszirozott is, lelke a szállodának.Le a kalapot előtte.A szobák tiszták kényelmesek, jól el lehetett pakolni.Szülinapi tortát kértünk, mely fantasztikusan finom volt.Sikerült a meglepetés.Ezuton is köszi a személyzetnek. Az ételek finomak szinte háziasak voltak.Jól éreztük magunkat a welneszben is. Az, hogy kicsit várni kellett az ételre, és mozog a lépcső a medencénél, nem rontotta el a kedvünket, és a kiváló minősitést!Méltó a fürdő hirnevéhez. Az árat is megfelelőnek tartottuk. Ide,ha tehetjük visszajövünk.Sok vendéget kivánunk.üdvözlettel Ibolya
"Botrányos!"

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2 / 5
2 / 5
Botrányos, kritikán aluli, ha tömören akarom megfogalmazni véleményemet! A szoba tisztasága kifogásolható, lelakott, az ágybetét kifeküdt, a fürdőszoba végig büdös volt, pipercikk nem volt bekészitve, fél tekercs WC papírt kellett beosztanunk 3 napra, takarítás, törőlkőző csere nem történt. Wellness; a hidegvizes medencébe (más nincs) a bejutás veszélyes a létra állapota miatt, a jakuzzi, a szauna csak a személyzet engedélyével illetve közreműködésével használható, max 2 fő használhatja egyidőben. Étkezés: szegényes, mint minőség, mint választék szempontból. A személyzet tagja között volt rövidnadrágos, strand papucsos is. Kijelentkezésnél számlát nem kaptunk! Évek óta nem tapasztaltunk ilyen átverést, a 4 csillagosnak hirdetett szálloda szolgáltatása semmiben - az árban igen - nem felel meg a hirdetésben ígéreteknek.
"Kellemes hosszú hétvége a családdal a Zsóry Hotel Fitben"

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Nagyon kellemes időt töltöttūnk a Zsóry Hotel Fitben! Tiszta, barátságos szobák, remek, bőséges ételek/ételválaszték, segítőkész, kedves személyzet! Bármikor szivesen visszamennénk!!!
"Remek hétköznap a Zsory Hotel Fit-ben"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
A wellness részlegben egy óra kihelyezése segítség lenne. Remekül éreztük magunkat.
"Picit vacogós hétköznapok a Zsory Hotel Fit szállodában"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.38 / 5
4.38 / 5
Alapvetően jól éreztük magunkat, az ételek, és a kiszolgálás remek volt. A szórakozási lehetőségek jók voltak, (darts, billiárd, stb.). A jakuzzi vize kellemes volt, de nekünk az úszómedence hidegnek bizonyult. Amúgy épp a hideg idő kezdetén értünk oda, és nem bírták beüzemelni a fűtést, ezért hűvös volt az egész épületben. A WC a szobában picit szagos volt. Nekünk az ágybetét túl puha volt, nem tudtak keményebbet biztosítani, ezért hátfájós reggelre ébredtünk. Azonkívül nem franciaágy volt, amire számítottunk, hanem két egyszemélyes összetolva, ezért egy kis árok volt a két betét között.
"Jó is volt, nem is!! A vellnes"

Szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.13 / 5
3.13 / 5
Alapjában véve jól éreztük magunkat, azonban legalább 1 csillagot csak le kellene venni! - a tv. ezeréves, 8 adóval, melyből 3 volt nézhető / egy digi beleférne/ - üveg felületek /ablak, ajtó, erkély/ rettenetesen piszkosak - a wellness részleg jó ,- ha csak pár vendég van a szállodában,- a medencébe vezető lépcső életveszélyes / az üveg fal és tető nagyon jó/ , a növények szépek, ha az elszáradt leveleket eltávolították volna! Nagy hiányosság, hogy a fürdőszobában nincs törölköző szárító! A wellness után kevés az erkély széke a szárításhoz hát még ha rossz az idő! Étkezés: -a reggeli bőséges, de nem egy 4 csillagos szálloda választékával - a vacsora ugyancsak bőséges , a szakácsok nagyon finom ételeket készítettek! Hát a svédasztalos vacsora választéka nem igazán tetszett! Személyzet: a recepciós hölgy nem volt szimpatikus, - bár igyekezett készséges lenni- , de ezt több kommentelő is megjegyezte! Az őt váltó fiatalember viszont nagyon kedves mosolygós volt! A szoba tágas, kényelmes, elegendő bútorral.Ha kevés vendég van nem is áthallásos, amikor azonban megérkezik egy 1OO fős csoport, na az aztán már keményebb volt! De hát ők hozták a pénzt! Sajnáltam a két fiatalt! Összegezve: vegyesek voltak az érzéseink,a fenti hibákat inkább a kijavítás és megoldások keresése miatt soroltam fel! Egyébként-a fenti hiányosságok ellenére- nem volt rossz... egyszer! Ennek ellenére ajánlom másoknak is, nem biztos, hogy mi láttuk jól! Aki pedig kér számlát, kap! Hát ha nem kér....
"Egy hétvége a Zsóry fitben."

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.63 / 5
3.63 / 5
Hétvégén voltunk a hotelben. Pénteken megérkezésünkkor csőtörés volt zsóriban így nem engedtek bennünket a hotel medencéjében sem fürödni. Elég érthetetlen volt miért nem, mikor a medence fel volt töltve és a vízforgató is ment. Estére lehetett már fürödni.Másnap átmentünk a Zsóri strandra és élményfűrdőbe csak estére fürödtünk a hotel medencében és jakuziban, aminek nagyon erős penész szaga volt. A szobánk rendben volt,de az ágyak annyira ki vannak feküdve, hogy borzasztó volt rajta aludni.A reggeli és a vacsora bőséges és finom volt.Ha kicserélik a matracokat és a jakuzi tisztítására odafigyelnek ajánlom ezt a helyet.
"Zsóri-fürdői nyaralás"

Szoba
5 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.13 / 5
4.13 / 5
Ősszességében a szálloda nagyon jó a wellnes részleg megfelelő,a személyzet kedves és minden kérést megprobált azonnal teljesiteni.Az ételek minősége és mennyisége pazar.A kert nagyon szép ápolt,de a parkoló részen a gazt az erkélyek előtt lelehetne vágni.Más szállodákkal összehasonlitva volt egy pár furcsaság,pl.mindennap ugyanaz a reggeli,az ötnap alatt egyszersem jőtt a takaritó legalább azt a mini szemetest üriteni vagy potolni a wc papirt,a TV adások közül jópár nézhetetlen,a legnagyobb melegben nem mükődőtt a légkondi. Jó ötlet a reggeli friss újság, és a majonnézes saláták.Ezek ellenére kellemes volt ez a pár nap,másoknak is csak ajánlani tudom.
"Kellemes kikapcsolódás a Zsory Hotel Fitben"

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
A személyzet kedves, segítőkész. Finom ételek, nagy választék, hangulatos étterem. Kellemes mediterrán hangulatú wellness, bár az úszómedence víze lehetne kicsit melegebb is.
"Eltelt"

Szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.88 / 5
2.88 / 5
Az ételválaszték igen gyenge volt!A tálaláson van mit javítani.
"Aktív pihenés egy újabb gyógyfürdő közelében"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.38 / 5
4.38 / 5
A Személyzet, rendkívül segítőkész, figyelmes. A kert, park a rózsákkal gyönyörű. Az étterem választéka jó. A székhuzatok tisztaságával nem voltunk megelégedve. Az ágy recseg. Az úszómedence korlátja javításra szorul. Gyerekbarát szálló, sok játékkal.Jól éreztük magunkat.
"Rossz klíma és bogarak a szobában"

7 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.25 / 5
3.25 / 5
1.a harmadik naptól nem volt klíma a szobában,biztosítékprobléma...eredetileg erkélyes szobánk lett volna,de ott már rossz volt a klíma érkezéskor 2.gabonafutrinka és darázs lakótársak 3.takarítás csak külön kérésre van 4.ping-pong,billiárd,darts,medence benne vannak az árban,és nagyon jók 5.a személyzet nagyon kedves és segítőkész 6.a szakács nagyon finomakat főz,de kicsi a választék,a svédasztalról elfogyott ételeket lassan pótolják
"Csalódás volt, nem csodálatos."

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.25 / 5
3.25 / 5
Mást vártam egy 4 csillagos szállodától. A szobában csak 1 db szék volt, a fürdőben nem volt tusfürdő, a wellnesshez nem volt törölköző, vagy ha úgy nézem, akkor a fürdéshez nem volt. Még jó hogy nem voltunk túl sokan a szállodában, különben 1 db 4 személyes szauna ,és egy infraszauna kévés lett volna az 59 szobához. A kinti 8 db napozóágy szintén kevés. A szállodára ráférne egy alapos felújítás minden téren.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.