6782 Mórahalom, Millenniumi sétány 2.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

A szálláshely közleménye a járvány kapcsán a következő:

Óvatos, fokozatos lépésekkel tudjuk elérni, hogy az összes szolgáltatásunk elérhető legyen minden vendégünk számára. Ahhoz, hogy mindenki egészségére vigyázni tudjunk, szükségünk van mind a kollégák professzionális hozzáállására, mind a vendégek együttműködésére. Kérjük, hogy az előírásainkat, szabályainkat mindenki felelősségteljesen tartsa be a magunk és Vendégeink biztonsága érdekében!

A Szent Erzsébet Gyógyfürdő – a fürdőkre vonatkozó előírásokat betartva – mindennap 8.00 és 20.00 óra között tart nyitva. A nyitva tartó medencékről és az árakról bővebb információ a fürdő honlapján elérhető.

A hotel minden részlegén különleges intézkedéseket vezettünk be, hiszen mindannyiunk számára az egészség az elsődleges. Minden kollégánk arcmaszkot, valamint a szükséges munkakörökben kesztyűt visel, ezzel is vigyázva Vendégeinkre. Javasoljuk a zárt terekben való maszkhordást vendégeink részére is. Kérjük, hogy az alábbi előírások betartására fokozottan figyeljünk oda!

Recepció (front office)
- A be- és kijelentkezés során elengedhetetlen a 1,5 méter védőtávolság betartása.
- A kontaktmentes bejelentkezéshez kérjük, hogy a foglalást követően minden vendéget illetően az alábbi adatokat küldje el részünkre e-mailes formában: név, lakcím, születési hely és idő, személyazonosító okmány száma (gyermekek esetén elhagyható)
- A recepciónál egy családból, összetartozó vendégek közül csak egy személy végezze az ügyintézését.
- Lehetőség szerint válasszák a bankkártyás fizetést vagy akár az előreutalást.
- Vírusölő (virucid) hatású kézfertőtlenítőket helyezünk el a recepciós pulton, valamint naponta többször fertőtlenítünk a közösségi terekben.

Étterem
- A foglaltságtól függően a biztonság érdekében idősávos étkeztetést vezetünk be, melynek részleteiről a bejelentkezéskor kapnak bővebb információt.
- A szomszédos asztaltársaságok között minimum 1,5 méter védőtávolságot alakítunk ki.
- Várakozó vendégek esetén szintén elengedhetetlen a 1,5 méter védőtávolság betartása.
- Lehetőség szerint a készpénzmentes fizetést részesítsék előnyben.
- Vírusölő (virucid) hatású kézfertőtlenítőket helyezünk el az étteremben, valamint naponta többször végzünk a teljes helyiségre kiterjedő fertőtlenítést.
- Az alapanyagbeszerzés csak megbízható forrásból történik, a feldolgozás során kiemelten figyelünk a higiéniára, eszközeinket kivétel nélkül mosogatógépben tisztítjuk, kollégáink kizárólag kitűnő egészségügyi állapotban dolgozhatnak.

Takarítás (house keeping)
- A közösségi tereket és a gyakran érintett felületeket (ajtókilincsek, liftgombok, kapcsolók stb.) naponta többször, alaposan tisztítjuk vírusölő (virucid) hatású tisztítószerrel.
- Az opcionális takarításigénylést felfüggesztjük, lakó szobák esetén napi egyszeri takarítás kötelező. A szobaasszonyok csak maszkban és kesztyűben, alkoholos kézfertőtlenítést követően lépnek be.
- Szobáinkat ózongenerátorral sterilizáljuk, ami elpusztítja a levegőben terjedő összes vírust és baktériumot.

Wellnessrészleg
- Papucs használata kötelező!
- Medencébe lépés előtt és után kérjük, használják a zuhanyzókat.
- A nyugágyak között 1,5 méteres távolságot alakítunk ki.
- Vírusölő (virucid) hatású kézfertőtlenítőket helyezünk ki, valamint naponta többször végzünk fertőtlenítést és szellőztetést a pihenőtérben.

Közösségi terek
- Kiemelt fontosságú számunkra a szálloda tisztasága, a közösségi mosdók, WC-k, a pultok, asztalok és egyéb felületek fertőtlenítése a megfelelő hatékonyságú fertőtlenítő szerekkel, melyekről a nap folyamán rendszeresen gondoskodunk.
- Lehetőség szerint kerüljék a lift használatát. Amennyiben szükséges felvonó, lehetőleg egy család vagy összetartozó vendégek együtt vegyék igénybe, egyéb esetben kérjük, a 1,5 méteres távolságot tartsák be!
- A vírus továbbterjedésének megakadályozása érdekében kiemelten fontos a 1,5 méteres távolság betartása és a csoportosulás elkerülése.

Folyamatosan figyelemmel követjük a kormány intézkedéseit és a járványügyi szakemberek előírásait. A vírushelyzet alakulásának függvényében, amennyiben szükséges, enyhítéseket vagy további korlátozásokat vezethetünk be.

A megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

A megszokott kedvességgel és szeretettel várjuk régi és új vendégeinket!

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.