keresésmenü

Fábiánics Kastély, Misefa - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik a Szállásvadászon foglaltak és már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Tudj meg többet az értékelésekről!


Fábiánics Kastély, Misefa >>

4.46 / 5
30
vélemény
4.94
Személyzet
4.28
Tisztaság
4.28
Ár / érték arány
4.28
Kényelem
(szoba)
4.22
Szolgáltatások
4.61
Étkezés
4.72
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat az elmúlt 12 hónap értékelései alapján (18 darab) számoltuk ki.
Vélemények, értékelések
, 2022. június 14. kedd, 4.62 / 5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Pihentető hétvége a Fábiánics kastélyban"
Hosszú hétvégét töltöttünk a szállóban, kellemes,nyugott, csendes környezet . Rendkívül figyelmes, udvarias, segítőkész személyzet ! finom és izletes ételek . Köszönjük a kedves vendéglátást !
, 2022. január 03. hétfő, 5.00 / 5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Szilveszter a kastélyban"
Négy ünnepi (szilveszteri csomag) napot töltöttünk a kastélyban. Nagyon kellemes a hely, gyönyörű környezet, családias hangulat, kedves, figyelmes személyzet. Az ellátás bőséges és nagyon finom. Jól sikerült szilveszter volt :)
, 2022. január 03. hétfő, 4.62 / 5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Szilveszteri pihenés"
A tulajdonos is mindig ott volt, nagyon jó programokat szervezett, színvonalas volt. A szobák áthallásosak voltak kicsit zavaró volt.
, 2021. október 28. csütörtök, 4.75 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Kastélyhangulat a Fábiánicsban"
A szállodában valóban "kastélyhangulat" uralkodott. Átérezhettük a régi korok hangulatát, a nemesi családok életvitelét. Különösen a könyvtár szoba tetszett, ahol a különböző korhű bútorok kényelme biztosította, hogy csendes, nyugodt körülmények között olvasgassunk vagy éppen társasjátékozzunk!
2021. augusztus 12. csütörtök, 2.50 / 5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Fábiánics Kastély"
A Wellness részleg a képek alapján, nem ugyanaz, mint amilyen a valóságban. A pince helységben, egy koszos büdös ezer éves jakuzzi található. A kültéri úszómedence tiszta, de a jakuzzi sáros vizet habosított.Az ott tartózkodásunk alatt nem volt takarítva, koszos víz jellemzi. Nyugodt, csendes helyen van, ami pihenésre alkalmas. A vacsora mennyisége lehetne, kicsivel több, de az íze jó. A svédasztal is megfelelő volt.
, 2021. augusztus 10. kedd, 4.12 / 5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Fábiánics Kastély"
A wellness részleg tisztasága hagyott némi kívánni valót maga után, inkább nem is használtuk. A hely gyönyörű, a kiszolgálás hibátlan, udvarias, segítőkész, az étel finom és bőséges, a séf csillagos ötös.
2021. augusztus 07. szombat, 3.50 / 5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Fábiánics Kastély"
Kastély körül a kert szép, rendezett. A környék csendes. A személyzet kedves és segítőkész.Az étel nagyon finom. A szoba szép, de kicsi.Szúnyogháló az ablakon nincs, klíma a szobában nincs. Fürdőszobában egy kicsi kád van. Egy hűtő van a társalgóban, azt használhatja minden vendég.
2021. július 16. péntek, 3.88 / 5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Fábiánics Kastély"
A vacsora elvileg 5 fogás, de minket zavart, hogy nem lehetett választani. Nekunk problémát okozott, hogy mindkét nap volt gomba, amit egyikünk sem szeret, nem esszük meg... így viszont fele annyit ért a vacsoraadag és bizony volt, hogy éhesek maradtunk.
, 2020. március 09. hétfő, 5.00 / 5
Fiatal pár
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Remek hétvége a Fábiánics kastélyban"
A párommal töltöttünk ott egy hosszú hétvégét. Fantasztikusan jól éreztük magunkat. Közel a nagyváros, de mégis a nyugalom szigete. Az ágy kényelmes, hangulatos. Nagyon szépen fel van újítva az egész épület. A személyzet barátságos, mosolygós. A reggeli választékos, a vacsora remek, bőséges. Hangulatos az egész! Ide, lehet, hogy még visszatérünk!
2020. január 03. péntek, 5.00 / 5
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Csodás szilveszteri pihenés"
Barátságos, családias hangulat, gyönyörű környezetben. Finom és bőséges ételek. A vendégeknek szervezett programok ötletesek és értékesek. A környék nyugodt, tele van felfedeznivalókkal.
, 2019. szeptember 28. szombat, 4.00 / 5
Idősebb pár
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
"Nagyszerű pihenés volt!"
A jacuzzi vize nagyon klóros volt,így nem tudtam használni?! A csomagban megajánlott tételeket külön kellett kérni?!

Kedves Látogatónk!

Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!

Gyakori kérdések
 • Mi a célja a Szállásvadászon megjelenő értékeléseknek?
  Azt szeretnénk, hogy ne csak a szálláshelyek által közzétett információkból, hanem korábbi vendégek véleménye és tapasztalatai alapján is tájékozódhass. Ezáltal is segíteni szeretnék választásod és hozzájárulni ahhoz, hogy körültekintő és megfontolt döntést hozhass pihenésed lefoglalásakor.
 • Ki és hogyan írhat szállásértékelést? Miért hitelesek az itt olvasható vélemények?
  Csak akkor írhatsz a Szállásvadászon megjelenő értékelést, ha az oldalunkon foglaltak szállást a Fábiánics Kastély szálláshelyre és igazoltan meg is szálltak ott. Elutazás után egy kérdőívet küldünk e-mailben, melyen pontozhatod a szálláshely szolgáltatásait és részletesen is kifejtheted véleményed.
 • Mikor és meddig írhatom meg a véleményem?
  Elutazásod után 1 nappal már lehetőséged van értékelni. Azt javasoljuk és kérjük, hogy tedd ezt meg minél előbb. Idővel azonban az emlékek halványulnak, ezért úgy döntöttünk, hogy legkésőbb az utazásod követő 120. nap töltheted ki a kérdőívet. Nem kell aggódnod, ha közeleg a határidő és még nem értékeltél, e-mailben figyelmeztetni fogunk.
 • Válaszolhat a szálláshely az értékelésemre?
  Igen. Ahogy neked megadjuk a lehetőséget, hogy kifejtsd tapasztalataid és elmondhasd, hogy telt az utazásod, úgy a szálláshelynek is lehetősége van, hogy reagáljon az általad leírtakra. Ennek is van időbeli korlátja, az érékelés közzétételét követő 120 nap áll a rendelkezésükre.
 • Mennyi idő múlva kerül ki az értékelés az oldalra?
  Kollégaink minden értékelést elolvasnak és jóváhagynak. 7 napnyi időt kérünk erre, de leggyakrabban már három nap is elegendő, hogy megnézhesd, hogy jelenik meg oldalunkon véleményed.
 • Biztosan meg fog jelenni az értékelésem a Szállásvadászon?
  Szinte biztos, hogy igen. Nagyon kivételes esetben előfordul, hogy nem jelenítünk meg egy véleményt. Példa lehet erre, ha az értékelésben durva, sértő nyelvezetet használtál, politikai, etnikai, vallási vagy szexuális vonatkozású megjegyzést tettél vagy mások jogait sértő tartalmat próbáltál közzétenni. Lekerülhet értékelésed a szálláshely kérésére is, amennyiben tényszerűen/igazoltan cáfolni tudják az általad leírtakat. Fontos tudnod, hogy a leadott értékelések több mint 99,6%-a kikerül és kinn marad az oldalon, 1000 véleményenként tehát csak kevesebb, mint 4 darabot érintenek a korlátozások, és ez teljesen független attól, hogy az adott vélemény pozitív vagy negatív a szálláshelyre nézve.
 • Módosíthatja a Szállásvadász az értékelésem, pontozásom?
  Igen, fenntartjuk a jogot a szöveges értékelés módosításra. Erre nagyon kivételes esetben kerülhet sor, csak akkor, ha a szöveges értékelés kis része nem alkalmas a közzétételre, többi része azonban igen. Teljes nevén neveztél például egy szállodában dolgozó személyt, akinek személyiségi jogát sértené, ha változtatás nélkül jelenítenénk meg írásod. Fontos tudnod azonban, hogy ha módosítunk egy értékelést, az semmi esetre sem érinti mondanivalód lényegi részét. Helyesírási hibákat nem javítunk ki. Pontozásod semmilyen körülmények közt nem módosítjuk.
 • Hogyan számoljuk ki értékelésed és a szálláshelyek pontszámát?
  8 faktort tudsz pontozni egy 5 fokozatú skálán. Ezek a következők: Ennyire tetszett általában / Személyzet / Tisztaság / Ár-érték arány / Kényelem / Szolgáltatások / Étkezés / Elhelyezkedés. Valamennyi leadott pontszámodat átlagoljuk, ez lesz értékelésed átlagpontszáma. A faktorokra leadott pontszámaid külön is kijelezzük. Ha valamelyik faktort nem értékeled, azzal nem számolunk. 0 pontszám tehát nem adható, a legrosszabb értékelés az 1-es.

  Egy szálláshely kijelzett pontértéke az egyedi értékelések átlagpontszámainak az átlaga. A faktorokra leadott pontokat külön is átlagoljuk és kijelezzük. Minden esetben 2 tizedesre kerekítünk.
 • Minden értékelés beleszámít a szálláshely kijelzett átlagba?
  Egy szálláshely szolgáltatási színvonala idővel változhat, így a régen leadott értékelések már nem feltétlenül relevánsak. Ezeket az értékeléseket sem távolítjuk el, de a pontozásba csak az elmúlt 12 hónap értékelési számítanak bele. Szeretnénk ugyanakkor, hogy a kijelzett pontszám több vendég véleményén alapulna, így amennyiben egy szálláshelynek nincs legalább 10 értékelése az elmúlt 12 hónapban, úgy a legfrissebb 10 értékeléssel számolunk. A szálláshely véleményösszegző oldalán pontosan láthatod, hogy korábban hányan értékeltek, továbbá az aktuális pontszám hány értékelésen alapul.
 • Tudok név nélkül is értékelni, vagy csak a nevem vállalásával?
  Az értékelés leadásánál választhatsz, hogy az oldalon kijelezzük-e teljes neved, csak keresztneved, vagy név nélkül jelenjen meg az értékelésed. Kizárólag a szálláshely számára értékelésed mellé kijelezzük rendelési számod, mely alapján be tudnak azonosítani, hogy esetleges reklamációd, panaszaid kivizsgálhassák és érdemben tudjanak válaszolni rá.
 • Rengeteg az értékelés, hogy igazodjak el?
  Az eligazodáshoz a legnagyobb segítséget a pontszámok adják. Nézd meg az átlagpontszámot, a faktoronkénti pontszámokat, és rögtön elhelyezheted a szálláshelyet egy képzeletbeli rangsorban. De vannak más fogódzkodók is: ha gyermekkel utazol, biztosan jobban számítanak a korábbi családosok véleményei. Ha pároddal, akkor a kettesben utazóké. Te választhatod ki, hogy az összes véleményben böngészel vagy csak az előre definiált 7 csoport valamelyikében. A megjelenő értékeléseket sorrendezheted is legújabbak, legjobbak, legrosszabbak szerint, kiválaszthatod, ha csak a szöveges blokkal is rendelkező értékeléseket akarod látni, vagy az összeset.
 • A kérdőívben számos egyéb kérdésre is válaszoltam. Mi szükség ezekre?
  A szálláshelyek pontozása kizárólag a 8 faktorra adott pontszámokon alapul. Az egyéb kérdéseknek több funkciójuk lehet. Ezek a következők:

  1.Adategyeztetés. Példa erre: Hány éjszakát töltöttél a szállodában? Az erre a kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha tartózkodásod időtartama a foglaláshoz képest módosult. Ez megkönnyíti egyeztetésünket a szálláshellyel.

  2. Minőségbiztosítás. Példa erre: Olyan volt a szálláshely, mint a képeken? Az ilyen típusú kérdésre adott válaszodból megtudhatjuk, ha egy szálláshely adatállománya elavult és frissítésre szorul.

  3. Szolgáltatási színvonal felmérése. Példák erre: Finom volt a kávé a reggelinél? Milyen volt a WiFI? Az ilyen típusú kérdésekből felmérhetjük, mik a szálloda erősségei és gyengéi. A válaszokat összegezzük, és ha egy szálláshely valamiben kimagasló, azt kijelezzük az oldalon.

 • Melyik szobákkal a legelégedettebbek a Fábiánics Kastély korább vendégei?
  Legjobb értékelést sorrendben a következő szobák kapták: Kétágyas szoba.
 • Kiknek ajánljuk a Fábiánics Kastély szálláshelyet?
  Korábbi vendégeink közül a kisgyerekes családok, az egyéni utazók, az idősebb párok és a baráti társaságok érezték magukat a legjobban.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2022 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.