menü
9970 SzentgotthárdFüzesi u. 3/b

Covid 19 intézkedések - Gotthard Therme Hotel & Conference

A szálláshelyen rendszeresen extra fertőtlenítéseket végeznek és kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre.

Az étterem nyitva tart, a következő speciális szabályokkal:
Az étteremben kérjük, kövessék a kihelyezett útmutatásokat. Kollégáink mindenben segítségükre lesznek, hogy az étkezésük alatt a lehető legnagyobb biztonságot teremtsék meg Önöknek.
Minden esetben a szálloda tájékoztatja Önöket, hogy a vacsorára svédasztalos vagy szervírozott 4 fogásos menü (alacsony foglaltság esetén) formában kerül majd sor.
Amennyiben szeretnék, büfékínálatunkat felszolgálva is igényelhetik.
Kérjük forduljon bizalommal felszolgáló kollégáinkhoz!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy Magyarország kormányának 468/2020. (X. 29.) számú kormányrendeletével összhangban szállodánk teljes területén kötelező a maszk rendeltetésszerű viselése és használata, kivéve éttermünkben és bárunkban mindaddig, míg Önök a helyben megrendelt ételt vagy italt elfogyasztják.

A wellness részleg korlátozottan tart nyitva. A jelenlegi korlátozások:
A St.Gotthard Spa & Wellnes 2021.május 14-én várja vendégeit, 2021. május 13-ig vendégeink nem tudják igénybe venni a fürdő szolgáltatásait.

Speciális szabályok nincsenek.


Ezen szabályokat is az Ön biztonsága érdekében hozta a szálláshely:
Szállodáink eddig is szigorú higiéniai és tisztasági szabályok szerint alakították működésüket, melyeket most az (A) Always Clean program keretében tovább fokozunk.
Környezetünk és saját egészségünk megőrzése ma minden korábbinál jobban függ attól, hogy mennyire figyelünk magunkra és egymásra. A nemzetközi és hazai egészségügyi és turisztikai szervezetek ajánlásaival összhangban, több tekintetben pedig azokon túlmutató tisztasági, higiéniai és üzemeltetési sztenderdeket alkalmazunk annak érdekében, hogy Önök gondtalanul gyűjthessenek idén nyáron is szebbnél szebb élményeket szállodáinkban.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.