Szállásvadászkeresésmenü

Abacus Business & Wellness Hotel, Herceghalom - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik a Szállásvadászon foglaltak és már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Tudj meg többet az értékelésekről!

Abacus Business & Wellness Hotel, Herceghalom >>

4.42 / 5
812
vélemény
4.66
Személyzet
4.50
Tisztaság
4.33
Ár / érték arány
4.39
Kényelem
(szoba)
4.24
Szolgáltatások
4.43
Étkezés
4.50
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat az elmúlt 12 hónap értékelései alapján (92 darab) számoltuk ki.
Vélemények, értékelések
2024. május 05. vasárnap, 3.50 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Csalódás"
Többször voltunk már, de a mostani alkalom kiábrándító volt. (Standard szoba) Kényelmetlen ágyak a szobában, a tv össze-vissza működött, a kishűtő olyan hangos volt, hogy ki kellett húzni. A szobához 1 kis szappan járt semmi egyéb. A klímát nem tudtuk beállítani, elviselhetetlen meleg volt nyitott ablak mellett is. A személyzet nem volt segítőkész, sőt…mogorván, foghegyről beszéltek velünk, mintha ők tennének szívességet, hogy ott vannak és végzik a munkájukat. Bowling közben a szomszéd pályáról lezavartak egy 3 éves kisfiút, mondván, hogy tiltja a szabályzat, hogy ott legyen. Ami rendben is lett volna, de nem abban a stílusban, ahogy előadták. (4 felnőtt mellett volt a kisfiú, kultúráltan, nem rohangált stb.) a szobánkban nem volt kisasztal, szerettünk volna nyugodtan, ott kártyázni a barátainkkal ezért megkérdeztük a recepción, hogy a folyosóról egy kisasztalt bevihetnénk e, ha végeztünk visszavisszük… Válasz: szó sem lehet róla. (Rugalmasság felsőfokon) Az ételek rendben lettek volna, de a desszertes rész értékelhetetlen, a legrosszabb cukrászdában sem találnánk hasonlóan rossz sütiket. (Mindkét nap) a lift túl volt terhelve, közlekedni csak 10 perces várakozással vagy lépcsőn lehetett volna, ha normálisan ki van írva merre van, de azt is megtalálni külön program volt… A szervizdíj arcátlanul magas, majdnem ugyanannyit fizettünk, mint a fogyasztásért. Összességében ár/érték arányban nem érte meg ide jönnünk, ezután nem is tervezzük újra…
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Abacus Business & Wellness Hotel, Erdős Gábor - üzemeltetési igazgató
2024. május 07. kedd
Tisztelt Vendégünk!
Köszönjük, hogy megírta véleményét az itt tartózkodásával kapcsolatban. Ez sokat segít nekünk, hogy javítsunk a szolgáltatásainkon és hogy folyamatosan fejlődni tudjunk.
Örülök, hogy Önök már többször jártak nálunk és bízom benne, hogy a korábbi élményeik jók voltak, ahogy szinte minden vendégünké, hiszen újra és újra visszatértek hozzánk.
Sajnálom, hogy a mostani tapasztalatuk elmaradt a megszokottól.
Beszélek kollégáimmal és levonjuk a tanulságot az olvasottakból és gondoskodom róla, hogy ez ne fordulhasson többet elő.
A szobai bekészítésünk minden szobában tartalmaz a szappanon kívül tusfürdőt, sampont, fürdőköpenyt és zuhanysapkát.
A csomagajánlataink már tartalmazzák a szervízdíjat, ez sosem utólag kerül a számla végösszegéhez adva. Önök is így foglaltak, mielőtt hozzánk érkeztek volna. Ugyanez a helyzet a szállodai bárokban, étteremben, minden kiírt ár már tartalmazza a szervízdíjat.
Még egyszer köszönöm a visszajelzést, és elnézést kérek a kellemetlenségekért. Remélem, hogy adnak nekünk még egy esélyt, hogy bebizonyíthassuk, hogy méltóak vagyunk arra a sok jó vendégvéleményre, amit kapunk. Ha így döntenének, kérem, keressen engem közvetlenül.
Üdvözlettel:
2024. április 29. hétfő, 5.00 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Remek hétvége az Abacus Hotelben"
Már többször jártunk az Abacus Hotelben. Kettesben is, unokákkal is, és a teljes családdal is töltöttünk el egy-egy hétvégét. Mindig nagyon jól éreztük magunkat, mert sok program közül lehetett választani. Az unokák szerint "Mindenütt jó, de legjobb az Abacus-ban!"
2024. április 09. kedd, 4.25 / 5
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Húsvét az Abacusban."
A szálloda nagyon szép, tágasak a szobák, fürdő. A welnness is jó. A recepciósok szinte nem is köszönnek, mindha ot sem lennének. A szobákba a takarítónők szinte semmit nem takarítank. Csak a szemetet viszik ki és törölkőzőt raknak. A mosdó és a zuhanyzó koszos volt már érekezésünkkor is, az erkély sem volt feltakarítva. A pincérek viszont nagyon profik, kedvesek, segítőkészek. Az ételek finomak, a kínálat viszont elég egyhangú, reggelire szinte ugyanazok a fogások voltak. Az ágy nagyon puha. A medencéknél állandóan állt a víz, nagyon csúszós volt a járólap, senki sem húzta le a vizet az alkalmazottak közül.
, 2024. február 26. hétfő, 4.88 / 5
Idősebb pár
Junior lakosztály
2 éjszakát töltött itt
"Szerelmetes hétvége Herceghalmon"
Most jártunk itt harmadszor. Szeretjük ezt a szállodát, mert tiszta, kényelmes, isteniek az ételek és közel van Budapesthez, ahol élünk. Egyetlen negatívumot tudok felhozni, a TV nézhetetlen. Alig van magyar csatorna és szakadozik az adás.
, 2024. január 22. hétfő, 4.12 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Megfelelo a ar kategorianak"
Isteni kaja..melegebb lehetne a viz a ulo medencebe. Esetleg valami zene est lehetet volna hetvegen.
2024. január 15. hétfő, 3.38 / 5
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Hétvégi kiruccanás"
A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. REggeli, vacsora bőséges. Az ágy tele volt hajszállal , a mosdóban a víz alig folyt le. Az ajánlatban tepidárium is volt, ami fontos volt a választásnál ,de nem működött és ahogy benéztem tiszta kosz volt a helyiség. EGy rendszeres szaunázó vendég szerint amióta 8 hónapja ő odajár sosem működött. A wellnes rész nagyon kicsi. A kis medencében a kiírt 16 fő helyett 42 ember tolongott.
, 2024. január 07. vasárnap, 4.25 / 5
Kisgyerekes család
3 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
A pezsgőfürdő nem működött megfelelően az ott tartózkodásunk alatt.Ahhoz az ember mennyiséghez akik ott tartózkodtak nagyon kicsi is az a medence egyszerűen élvezhetetlen volt.
, 2024. január 06. szombat, 2.50 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Zsúfolság és tömegnyomor az Abacusban"
Nem volt tisztaság. Pókháló a falon,koszos villanykapcsoló,szőrzet a fürdőszobában. Késva adták át a szobánkat, még 14 órakor takarították. A wellness kritikán aluli. Tömegnyomor, zsúfoltság a medencékben, szaunákban. Es akkor még a külsősöket is beengedték. Minden a profitért. A szállóvendégek be se fértek. Tömeg az étkezéseknél is az étteremben. A konyha amúgy kiváló. Más pozitívumot nem tudok említeni. A szobánk is hangos, zajos volt. A magaföldszinti szobank előtt ott dohányoztak, beszélgettek a dohányzó vendégek. Minden reggel cigifüstre és hangos beszédre, nevetgélésre ébredtünk. Erkélyes szobát kértünk, nem azt adtak. Soha többet nem jövünk ide, másnak se ajánlom. Itt nem a vendég kényelme az első, hanem a profit.
, 2024. január 06. szombat, 3.12 / 5
Egyéni utazó
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Egy kicsi megpihenésnek jó, de keressünk jobbat."
A szoba kellemetlen szagú volt, nem igazán sikerült megoldani. A reggeli bőséges. Vacsora nekem egyszerű ízetlen fogások, talán a vadas élvezhetőbb volt.
, 2024. január 03. szerda, 3.75 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Kutyások elhelyezése csak két csillagos....."
Magunkkal vittük a kiskutyánkat, akit rendszeresen (3-4 óránként) vittünk "levegőre", ezért kellemetlen volt, hogy a kijárattól a legtávolabbi szobában kaptunk elhelyezést. A szobában olyan hangos volt a légkondi, hogy csak úgy tudtunk aludni, ha lekapcsoltuk azt a fűtéssel együtt. Az erkélyajtó viszont nem szigetelt jól, ott áradt be a hideg levegő. A terasz elég koszos volt, nem volt kedvünk ki sem lépni. Inkább ne legyenek kutyabarátok, de a kutyás vendég elhelyezését ne diszkriminálják sokkal gyengébb minőségű szobával. Értékelésemkor nem a saját szobánkból indultam ki, hanem a szálloda összképe alapján.
, 2023. december 12. kedd, 4.50 / 5
Kisgyerekes család
Junior lakosztály
3 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel - értékelés"
Maga a szálláshely megfelelt minden tekintetben, megvoltunk elégedve a szolgáltatásokkal, a személyzettel. Egyedül talán az vont le elégedetségünk mértékéből valamelyest, hogy ottlétünk alkalmával éppen felújitási átépítési fejlesztési munkálatok folytak és a szobánkból pont erre láttunk rá, az építkezésre. a kinti medence csalódás volt, mert csak egy pici gyerekmedence volt, igaz nem tájékozódtunk elég körültekintően mielőtt erre a szállodára esett a választásunk. Ez valóban a mi hibánk. A teljes ellátásban bennfoglalt ebéd is eléggé szegényes választékból volt, nekünk felnőtteknek megfelelt, de javaslom bővíteni a választékot gyerekmenüvel. Összegségében elégedettek voltunk, Köszönjük a vendéglátást. Üdvözlettel: Bokorovics Zoltán
2023. november 20. hétfő, 4.38 / 5
Standard szoba
1 éjszakát töltött itt
"Szuper kikapcsolódás"
A lift lassú,a wellness részlegen lehetne kicsit melegebb.
2023. november 15. szerda, 4.71 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Csodás kikapcsolódás az Abacus Buisness&Wellness Hotelben"
Az étteremben kevés volt a választék.
, 2023. november 13. hétfő, 2.88 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Remeknek ígérkező hétvége az Abacusban"
A szálloda hatalmas, impozáns épülete fotókon és a standard szoba közel 90ezer ft-os ára valóban a 4 csillag benyomását kelti. A valóságban gyenge 3 csillag sem! Indokolatlanul nagy (és hideg) terek helyett - pl.étterem - kialakíthattak volna legalább egy kilépőt az "olcsóbb" szobákban. Hogy az állatokon kívül a dohányosoknak is kényelmes legyen.. A szobában a nagyon erős illatosító szag, mintha elfedni hivatna valamit. Az egyik ágynemű kifejezetten besárgult volt, a törölközők beszürkültek, kopottak. A 3 napra jegyre!! adott wellnes törölköző gusztustalan színű és büdös. A pipere szett 1 db szappan, 1 db fürdősapka. A fali tusfürdő törött,belül penészes. A szagelszívó önnálló életet élt, így nem kellett szombat reggel 7-kor külön ébresztő. (a szerelő bejelentés után azonnal jött) A szobai hűtő ajtaja betörött, italoknak hűlt helye. (kérésre feltöltik!!!! ilyet SEM láttam még) Az üdvözlő ital almalén kívül 2 féle pezsgő: 1.három bubis száraz, 2. sziruppal megbolondított 1-es, amitől a három bubi is elillant. Mindez szervízdíjjal!!!! Jeleztem a portán,hogy ezt nem kellene erőltetni. Amerre a szem ellát, a KIK-es művirágok minősíthetetlen garmadája őszi dekor gyanánt. Ha nem lenne, jobb lenne. A zöld művirágokon vastag porréteg még a liftek mellett is. Az ételek alapanyaga és ízetlen elkészítése sem ár/érték arányú. A bowling biztos szuper, de pont pénteken és vasárnap van zárva, megkímélve a vendégeket a plusz pénzlehúzástól.(pályáért és cipőért is külön kell fizetni!) A wellness megfelelő, szerencsére unokát nem vittünk. Nagyon örülünk,hogy a vélemények alapján sok embernek kiváló ez a szállás, sajnos mi nem tartozunk közéjük.
2023. november 09. csütörtök, 5.00 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Megegyszer vagy még."
Kicsit tartottam tőle m sok rosszat olvastam hallottam róla. Nekem szuper volt.:)
, 2023. november 06. hétfő, 4.38 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Együttvéve nagyon jól éreztük magunkat!!"
A büfévacsora ételeknél hiányoltuk a sülteket szószok nélkül. A matracok kényelmetlenek voltak.
, 2023. október 25. szerda, 4.38 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Remek hétvége az Abacus hotelben."
Összeségében minden klasz volt,minimális kis hiányosság maradt bennem. Ez is csak a wellnes részlegen. Mig ott van egy óriás jakuzzi kellemes vizhőfokkal,szinte mindenki ott volt...addig a nagy medencében 1-2 ember lötyögött.a kisebb melegvizes medencére nagyobb igény lenne szerintem,mig gyerek pancsolót vagy medencét sem láttam,azert voltak gyerekek is. Persze lehet nem én látom jól,csak az én véleményem. Köszönöm.
, 2023. október 02. hétfő, 4.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Családi kiruccanás "
Minden jó volt,csak az èteleknél mind a három nap ugyanaz volt a reggeli
2023. szeptember 03. vasárnap, 3.50 / 5
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
Mindennel meg voltunk elégedve csak az ágyat szerettük volna ha 1 francia àgy nem pedig 2 db 1 személyes és ez foglaláskor fel is tüntettük.
, 2023. augusztus 28. hétfő, 4.88 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
7 éjszakát töltött itt
"Ritka jó kikapcsolódás az Abacus Business & Wellness Hotelben"
Már nem először jártunk itt a Párommal és nem véletlenül, mivel az első pillanattól kezdve "beleszerettünk" a Szállodába. Közel van Budapesthez, gyönyörű maga a szálloda, tisztaság van, a Recepción nagyon kedvesen fogadnak és elképesztően segítőkészek a Kollégák! Gyorsan és gördülékenyen megy a becsekkolás. Ha van valami extra kívánsága a Vendégnek, azt ha egy mód van rá (és mindig van) teljesítik. Mi is egy megadott számú szobát kértünk, hogy ha lehetséges oda szeretnénk ismét menni, és legnagyobb meglepetésünkre azt a szobát kaptuk! :) Az ellátás (teljes panzió) osztályon felüli volt, tobzódtunk a választékban és a minőségben. A Pincérek kedvesek, figyelmesek. A Bárban a kiszolgálás rendkívül barátságos és kellemes. A Fitnesz részleg minden igényt kielégítő, korszerű kondigépekkel felszerelt. A wellness szolgáltatások várakozáson felüliek, tényleg az Emberek felüdülését szolgálják. Kellemes meglepetés a Szálloda részéről a Welcome drink és a különböző kedvezmények. Olyan kedvesek és közvetlenek a Személyzet tagjai, hogy szinte otthon éreztük magunkat a Szállodában. Csak egy dolgot sajnáltunk, mégpedig azt, hogy nem hosszabb időt töltöttünk ezen a csodás helyen! Mindenkinek jó szívvel ajánlani tudom!
, 2023. augusztus 28. hétfő, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Remek hétvége az Abacus Hotelben"
Összességében minden nagyon tetszett!Az első benyomásunk a szobai kilátásról lehangoló volt mert átmeneti felújítás (építőipari) látványa tárult elénk. Gyorsan túltettük rajta magunkat hisz pihenni,kikapcsolódni mentünk és nem a tájban gyönyörködni valamint ez valószínüleg rövid határidőn belül megszűnik.Csend és nyugalom volt.A településben kellemesen csalódtunk.
2023. augusztus 24. csütörtök, 4.50 / 5
Junior lakosztály
7 éjszakát töltött itt
"Remek hét nap az ABACUS-ban."
Az épület egészen meglepően szellemes építészeti alkotás. A szobák kellemesek. A kutyánk is hamar megszokta a kényelmet. Gond: a fürdőszobában nincs elég akasztó, hogy a tiszta fehérneműt, a törölközőket el tudjuk kellően helyezni, nincs egy szék, hogy törülközéskor le lehessen ülni. Az étteremben a vacsora választék egészen príma volt.
, 2023. augusztus 23. szerda, 4.88 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Superior szoba
6 éjszakát töltött itt
"Super nyaralás volt! "
Jól éreztük magunkat nagyon! Nekem nagyon tetszett a hely és A tisztaság a kilátás és az ellátás is nagyon jó volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat a gyerekkel!
, 2023. augusztus 16. szerda, 3.50 / 5
Baráti társaságok
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Felejthető hétvége "
Teljes ellátásban csak az ételt nem kellett fizetni, elvileg all inclusive foglalás volt, minden elfogyasztott italt felszámoltak. Mini bár üres volt!
, 2023. augusztus 10. csütörtök, 3.50 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
Ha all inclusive,akkor ugye ezt érti mindenki!Előre lefogják a pénzt az all inclusivra,megszabják,hogy 10 től 18 óráig!a bárban csak údítőt lehet inni ebből az összegből!ahol még lehetne fogyasztani,az 10 től 12 ig csukott ajtó,ebéd alat fogyaszthatsz,majd 15 től 18 ig csukva az ajtó!18 után vacsora,de ott amit fogyasztasz,azt már fizeted!Összegezve,amit előre fizettünk,azt nemtudtuk fogyasztani,de amit fogyasztottunk,azt fizettük! Sajnos akik gyerekkel érkeznek,nekik nehéz,mert nincs gyerekmedence!
, 2023. augusztus 07. hétfő, 2.62 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
A leìràssal ellentètben a 3.-on nem kapcsolòdott a kèszûlèkekre a Wi-fi. A al-inkluzìv időbeosztàsa BOTRÀNYOS. A konyha nagyon jò,a szemèlyzet udvarias.
, 2023. augusztus 07. hétfő, 4.50 / 5
Idősebb pár
Deluxe lakosztály
4 éjszakát töltött itt
"Kellemes hét volt"
A negyedik emeleti napellenző esőben nem a legjobb megoldás. A tv csatornaválaszték (magyar) nagyon szolid.
, 2023. augusztus 05. szombat, 4.75 / 5
Fiatal pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Élmény dús napok Herceghalmon "
Tiszta, kényelmes, barátságos hotel. Egy negatívum volt számunkra, hogy a szobában nem francia ágy volt. De ellenben nagyo szerettük a bowling bárt. Nagyon barátságos a személyzet, kifejezetten ajánljuk mindenkinek.
2023. augusztus 05. szombat, 5.00 / 5
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Kellemes 3 nap az Abacus Hotelben"
Kellemes, tiszta környezet. Pihenésre alkalmas. Remek konyha.
, 2023. augusztus 04. péntek, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Feltöltődés az Abacusban"
Remek volt minden,az első nap a vacsora hagyott kivetnivalót maga után,fél órát vártunk mire feltöltötték a talákat,sós volt a leves,kicsit változatosabb menü kellett volna. Másnap és utánna már a megszokott helyen volt az étterem a menü is és az ízek is kiváló volt. A személyzet nagyon profi,udvarias, különösen megemliteném a portán dolgozó Kollár Martint. Tavaly is voltunk,és ő akkor is rendkívül kedves és segítőkész volt! A tisztaság kitűnő,a vellness részleg szuper. Ajánlom másoknak is!
2023. augusztus 04. péntek, 5.00 / 5
Superior szoba
4 éjszakát töltött itt
"Remek hét a Hotel Abacusban. "
5 napot töltöttünk a családommal a hotelben. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Nagyon tiszta , szép szoba. Wellness nagyon jó. Az ételek nagyon finomak és választékosak voltak. Ebedunk is volt. És korlátlan volt az üdítő fogyasztás. Ennél több nem is kellett. Többször vissza fogunk menni.
, 2023. augusztus 04. péntek, 4.88 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Kellemes pihenés. "
Minden tetszett. Viszont amit érdemes lenne megoldani, az a wellness részlegen a sok szintkülönbség, lépcső jelölése. A csempe festése, vagy matricázása. Még a jobb szemű emberek is megbotlanak, nemhogy egy gyengén látó. Addig míg nagyobb baleset nem történik.
, 2023. augusztus 03. csütörtök, 4.88 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kellemes pár napot töltöttünk a szállodában, köszönet a szemelyzetne.,"
Mindennel meg voltunk elegedve.Talán az úszómedence lehetne egy kicsit melegebb.
, 2023. július 31. hétfő, 4.50 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
5 éjszakát töltött itt
"Szuper nyaralás"
A wellness rész kicsi, több medencére lenne szükség a szobák számához képest. Nagyon csendes, nyugodt környék, jól lehet pihenni. A személyzet nagyon kedves, udvarias. Mi jól éreztük magunkat.
, 2023. július 29. szombat, 3.12 / 5
Fiatal pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Gyenge minőség"
A vártnál sokkal gyengébb minőségű.A 4 csillag egyáltalán nem állja meg a helyét.A szaunákban férgek voltak.Amikor szóltunk,azt mondták,ez teljesen normális.Hát nem az…Többet nem megyünk vissza.
2023. július 28. péntek, 3.62 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Jobb wellnessre számítottunk, így kevesebb élményben volt részünk."
A wellness részleg csak részlegesen működött (plgőzfürfő), a tájékoztató nagyon gyenge volt (tájékoztató táblák). a recepción udvariasak voltak, az éttermi kiszolgálás(az ételek és a kiszolgálás is) és a forzai kifogástalan.
2023. július 28. péntek, 4.38 / 5
Deluxe lakosztály
2 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
Talán ami hiányzott, hogy a szaunavilág nem működött teljes mértékben + szolárium is van ugyan csak nem használható
, 2023. július 27. csütörtök, 4.38 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
4 éjszakát töltött itt
"4 éjszaka Herceghalmon."
A korábbi időben is voltunk már a szállodában! A mostani "könnyű ebéd és alkoholmentes italok" nagy ötlet, mely szerintünk remek kiegészítése a csomagnak! További minden jót kívánunk!
2023. július 23. vasárnap, 4.25 / 5
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Nagyon szép, modern a szálloda, felszereltsége és tisztasága kiváló. Sajnos a szobából csak az alattunk lévő napkollektorokat láttuk, igaz kicsit távolabb ott volt a víztorony is. A wellnest találtuk "szűkösnek", mindössze egy úszó és egy pezsgővel, ez utóbbit a kinti meleg miatt is nagyon melegnek éreztük. Összességében jól éreztük magunkat, a fürdést sétával próbáltuk helyettesíteni.
, 2023. július 22. szombat, 4.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Jó pihenés volt!"
Minden nagyon kellemes volt, az ellátás tökéletes! Viszont az élménymedence ennyi emberre szerintünk kicsi. Az úszómedence csodálatos! Jól éreztük magunkat, köszönjük.
, 2023. július 21. péntek, 4.62 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Pihenni jöttünk, kipihenten távoztunk!"
A két (szobánkét egy) pótágy túlzsúfolttá tette a szobát, a teraszról való kilátás eléggé elszomorító volt. A teljes ottlétünk alatt a fentieket leszámítva kiválóan éreztük magunkat.
, 2023. július 21. péntek, 4.88 / 5
Kisgyerekes család
Junior lakosztály
5 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
Teljes mértékben elégedett voltam, a személyzet kedves,az étel kiváló.Igazi kikapcsolódás volt az itt töltött idő
2023. július 20. csütörtök, 4.88 / 5
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Igazi kellemes pihenés az Abacus Businnes&Wellnes hotel."
A hotel gyönyörű, az ételek bőségesek,és finomak! Személyzet kedves,barátságos. A wellness részleg lehetne nagyobb,több medencével esetleg, de lényegében jól éreztük magunkat! Ajánlom mindenkinek,aki szép helyre és nyugalomra vágyik.
, 2023. július 17. hétfő, 4.62 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
A személyzet nagyon kedves, modern, ízléses berendezés, tisztaság, a wellness részleg kiváló. Az egyetlen negatívum, hogy szobában a párnák nagyon kényelmetlenek voltak.
2023. május 11. csütörtök, 3.14 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Abacus Business & Wellness Hotel"
A szoba bútorzata poros, a szőnyegpadló erősen foltos, felszereltsége hiányos volt. A welness rész túl hangos. Az étterem személyzete udvarias, az ellátás jó.
, 2023. április 27. csütörtök, 5.00 / 5
Egyéni utazó
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Kitűnő kikapcsolódás Herceghalmon!"
Rendkívül igényes hotel, kimagasló a személyzet , a tisztaság! Minden probléma azonnal megoldódott. Gratulálok!
, 2023. április 24. hétfő, 5.00 / 5
Baráti társaságok
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Ha jól akarod érezni magad, gyere az Abacusba."
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kiemelkő volt mindenben a kedvünbe jártak. A szoba tiszta az ágy picit talán lehetne szélesebb, de ezenkivűl minden jó volt. Melepetésünkre a félpanziós étkezéshez kaptunk délben egy könnyű ebédet ami isteni finom volt. Glutén és laktozmentes ételek böséges választékkal voltak. 10 pontos szálloda.
2023. április 12. szerda, 3.62 / 5
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Húsvéti hétvége az Abacus Hotelben."
A szállással összességében elégedettek voltunk, viszont voltak hiányosságok is. A wellness részleg túlzsúfolt volt ( legalábbis telt ház esetén ) kevés tévé csatorna fogható, ráadásul akadozik a szolgáltatás.
, 2023. április 06. csütörtök, 4.38 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"4 napos pihenés"
Tetszett: wellness részleg remek, kiváló a beltéri úszómedence, tényleg úszásra való. Az étterem kínálata változatos és nagyon finom, az ételeket rögtön pótolják. Nem tetszett: a kábeltévé magyar nyelvű kínálata nagyon szegényes. 4 db csatorna volt a sport és gyerek csatornákon kívül (Duna, TV2 nuku).
2023. március 28. kedd, 4.75 / 5
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Azt kaptam amit reméltem.Jó volt minden!"
A tv csatorna nagyon kevés,amit fogni lehetett majdnem mind külföldi volt.
Csomagok már 22 900 Ft / fő / éjtől! >>
Kedves Látogatónk!
Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!
Gyakori kérdések
bezár PROFILOM
FoglalásaimAjánlatkéréseimÉrtékeléseimKedvenceimBeállításokBejelentkezésKijelentkezés

Információ: (06 1) 457 8450

FacebookYoutubeInstagram