Aura Hotel, Balatonfüred - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával.

Aura Hotel, Balatonfüred - Összesített eredmények 157 vélemény alapján

Általános
4.61 / 5
4.61 / 5
Ennyire tetszett
4.6 / 5
4.6
Személyzet
4.4 / 5
4.4
Tisztaság
5 / 5
5
Ár / érték arány
4.1 / 5
4.1
Kényelem (szoba)
4.5 / 5
4.5
Szolgáltatások
4.7 / 5
4.7
Étkezés
4.7 / 5
4.7
Elhelyezkedés
4.9 / 5
4.9

Aura Hotel, Balatonfüred - Legújabb vélemények

"Kikapcsolódás"

2019. november 14. csütörtök:

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Tökéletes hely a kikapcsolódásra. Első osztályú éttermi szolgáltatás, a wellness részleg felszereltsége elegendő. Közel van a központhoz, de mégis csendes helyen.
"Aura Hotel"

2019. február 02. szombat:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Egyik este a vacsoránál leejtettem a halra szánt citromot, ami beesett az asztal mellé a sarokba. Az ember ilyenkor mindig elképzeli, hogy vajon milyen válogatott szöszöket és egyebet talál majd az ételen. Az itt elejtett citrom makulátlan volt miután felvettem. Talán furcsa egy vélemény, de ott megfogadtam, hogy ez fog szerepelni az értékelésemben. :)
2019. február 14. csütörtök - Horváth Péter, Assitant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Diána!

Nagyon örömünkre szolgál hogy kikapcsolódásuk helyszínéül szállodánkra esett választásuk. Köszönjük szépen értékelését, örülünk hogy szolgáltatásaink színvonala elnyerte tetszésüket. Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket. Üdvözlettel: Aura Hotel Team
"Egy hely aminek tényleg jó az aurája "

2019. január 28. hétfő:

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
A hotel jól megközelíthető, korszerű , jól felszerelt. A tisztaság tökéletes mind a szobákban, mind a medencéknél. A személyzet csak motivált,fiatalokból áll, akik udvariasak, kedvesek és értik a dolgukat. Igen, van ilyen :) . A konyha és az étkeztetés profi, választékos és bőséges . A tálalás és a terítés ízléses. Összességében minden nagyon "egyben van", bőven ajánlható kategória.
2019. február 14. csütörtök - Horváth Péter, Assitant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Albert!

Nagy örömünkre szolgál hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Köszönjük szépen értékelését, illetve köszönjük hogy tapasztalataikat megosztotta a többi utazóval. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is az Aura Hotelbe. Üdvözlettel Balatonfüredről az Aura Hotel Team
"Nagyon jól éreztük magunkat , de a hely fogyókúrázóknak nem ajánlott !! :) "

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
Az étkezések megoldása igazán kiváló ötlet , a reggeli 10:30-g pedig zseniális !! Az ágyban lévő matrac lehetne keményebb !
2018. október 22. hétfő - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves István!

Nagyon szépen köszönjük értékelését, visszajelzését. Örülünk hogy szállodánk szolgáltatásaival elégedettek voltak és pozitív élményekkel távoztak az Aura Hotelből. Reméljük a jövőben is lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket. Minden jót kíván az Aura Hotel Team.
"1évessel a felnőtt barát Hotelben"

Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.86 / 5
4.86 / 5
Nagyon szép, igényes (tiszta) szálloda kiválló elhelyezkedéssel. Valóban inkább felnőtt barát, mert sajnos játszószoba nincs illetve egy pici gyermekmedence van a wellness részen. A kinti medence gyönyörű azonban csak forró vérmérsékletűeknek...(elég hideg a vize). Azért voltak mások is, akik gyerekkel kipróbálták...pedig nem a gyermekekre koncertáltan épített hotel. Szerencsére a környéken minden elérhető - akár gyalogosan is, így mi jól éreztük magunkat:)
2018. október 07. vasárnap - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Adrienn!

Nagy örömünkre szolgál hogy kikapcsolódásuk helyszínéül szállodánkat választották. Köszönjük szépen pozitív visszajelzését, mely segít minket a szolgáltatásaink minél magasabb szinte emeléséhez. Szeretnénk tájékoztatni, hogy kültéri medencénk szezonálisan áll Vendégeink rendelkezésére. Szállodánk valóban a felnőttbarát szállodák közé sorolandó, de a gyermekes családok is szívesen ellátogattak hozzánk, holott valóban nem rendelkezünk gyermekek részére kialakított sarokkal, programokkal. Reméljük hogy jól érezték Magukat az Aura Hotelbe és a jövőben is szívesen térnek vissza szállodánkba.
"Felüdülés egy kiváló hosszú hétvégén"

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Egy 3 éjszakás hosszú hétvégét töltöttünk a hotelben,igényes,modern és rendkívül tiszta környezetben,ahol a személyzet figyelt a véndégekre,mosolyogtak . Az ár/értékarány abszolut párban vannak,közelben a Tagore sétány és a balatonparti strand is. Mindezek ellenére mindent megtaláltunk a lazuláshoz. Jövünk még... Sok sikert a továbbiakhoz !
2018. szeptember 21. péntek - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Nagyon szépen köszönjük értékelését, valamint külön köszönjük hogy szállodánk szolgáltatásait maximális pontszámra osztályozta. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is az Aura Hotelbe. Addig minden jót kíván Balatonfüredről az Aura Hotel Csapata
"Remek szálloda."

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Kitűnő szálloda remek ételek! A személyzet figyelmes és kedves. A ruhaszárító és a teraszbutor hiányzott.
2018. június 02. szombat - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Nagy örömünkre szolgált, hogy szállodánkat választották kikapcsolódásuk helyszínéül. Köszönjük szépen visszajelzését, melyet örömmel továbbítottunk Kollégáink felé is. Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönthetjük Önöket, amikor már a tesz búrotok kényelmét is élvezhetik. Minden jót kívánunk Balatonfüredről. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"Nyárelő Füreden"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
Látszik a helyen,hogy nemrég nyitott,nagyon egyben van és nagyon figyelnek is rá.Nem fényezem,szakmai szemmel is teljesen jó.Nem tévézek sokat,de pihenés alatt megesik.Szerintem az 5-6 magyar csatorna elég szegényes,német nyelvüből kétszer annyi volt.Lehet,hogy a vendégkör miatt lett így megoldva,bár ottlétünk alatt 90%-ban hazai vendégek voltak.Az étkezés dolgot lehetne csiszolni.Vacsoránál megesett,hogy egymást váltották a pincérek az asztalunknál nagyon rövid idő alatt.Még bele sem tudtam nézni az itallapba és a főételt is egy szűkített lapról kell választani.Még nem végeztem az előétellel/a leves,előétel,desszert büfé/,már kérdezték,hogy jöhet a főétel.Ekkor még levessel nem is találkoztam.Jó,hogy ragaszkodnak a tányérszervízhez,de ne érezze a vendég a sürgetést.
2018. május 08. kedd - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Nagy örömünkre szolgál hogy kikapcsolódásuk helyszínéül szállodánkat választották. Köszönjük szépen visszajelzését, mely segít minket abban hogy szolgáltatásainkat minél magasabb színvonal biztosítsuk Vendégeink részére. Sajnáljuk ha úgy érezték hogy siettetve voltak az ételek kiválasztásával/elfogyasztásával, természetesen nem ez volt a célunk. Célunk a hagyományos éttermi és szállodai vendéglátás ötvözése, mivel a főételeinket tányérra tálaljuk. A célunk egy minőségi éttermi élmény és bensőséges hangulat elérése. Bízunk benne hogy ettől függetlenül pozitív emlékeket őriznek szállodánkról. Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket, amikor már a bővített csatornaválaszték áll rendelkezésükre. Minden jó kívánunk Balatonfüredről
"Kikapcsolódás a Hotel Aurában"

Smart szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
A szálloda nagyon szép, modern berendezésekkel felszerelt és ez a szobáról is elmondható egyaránt. Kényelmes ágyak, szép kárpit kellemes környezet. Az étterem tiszta, a személyzet udvarias és figyelmes. A wellness is nagyon gazdag felszereltségű.
2018. április 18. szerda - Horváth Péter, Assitant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Nagy szépen köszönjük visszajelzését, örülünk hogy szállodánk szolgáltatásaival elégedettek voltak. Elismerését természetesen továbbítottuk Kollégáink felé is. Reméljük a jövőben is lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket. Üdvözlettel az Aura Hotel Csapata
"Pihenés felsőfokon a Hotel Aurában"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Kellemes enteriőr a szobákban és a közös helyiségekben. A wellness részleg tiszta, örültünk, hogy a medencetérben nem szólt a zene. A személyzet készséges, barátságos. Az étterem minden igénynek megfelelő kínálattal szolgálta a vendégeket. Tetszett, hogy részben volt svédasztalos.Ezt is nagyon ízlésesen bonyolították le.
2018. április 07. szombat - Barabás Andrea, Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!
Örülünk, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Köszönjük értékelését, örülünk, hogy szállodánk szolgáltatásaival elégedettek voltak.
Sok szeretettel várjuk legközelebb is az Aura Hotelbe! Addig is minden jót kívánunk! Üdvözlettel Balatonfüredről
"Felejthetetlen tavasz a Balaton partján "

Standard szoba
5 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Nagyon kényelmes volt az ágy, külön párna menü állt rendelkezésre, ha nem lett volna megfelelő. Személyzet nagyon figyelmes és kedves volt, minden kérést megoldottak. Teljesen feltöltődtem,köszönöm.
2018. március 20. kedd - Horváth Péter, Assitant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Adrienn!

Nagy örömünkre szolgál hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották és örülünk hogy kikapcsolódásukhoz hozzájárulhattunk. Köszönjük szépen értékelését, valamint külön köszönjük hogy szállodánk szolgáltatásait maximális pontszámra osztályozta. Reméljük a jövőben is lesz alkalmunk Vendégeink üdvözölni Önöket. Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is szállodánkba.
"Pihenő hétvége"

Extra szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
A vèlemènyemet èpítő szándékkal teszem! A szobában szükséges lenne minden sport csatornára. A reggeli és a vacsora lehetne nagyvonalúbb!!!! Tisztelettel: Doszpoth Sándor
2018. március 12. hétfő - Horváth Péter, Assitant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Sándor!

Nagy örömünkre szolgál hogy kikapcsolódásuk helyszínéül szállodánkat választották. Köszönjük szépen értékelését, számunkra kiemelten fontos Vendégeink visszajelzése. Sajnáljuk hogy a nem voltak maradéktalanul megelégedve az étkezések színvonalával, Séfünk és Csapata igyekszik minden Vendégünk elvárásainak megfelelni. Célunk a hagyományos éttermi és szállodai vendéglátás ötvözése, mivel a főételeinket tányérra tálaljuk, ezért annak mennyiségét az általánosan elfogadott éttermi adagokhoz igazítottuk.
Az általunk kínált Boutique büfé lényege a minőség és a frissesség, ezért hideg ételeink, desszertjeink többségében könnyen fogyasztható, dekoratív adagokban tálaljuk a főételeket pedig frissen készítjük és díszítve 'a la minute' tálaljuk.
Tudatosan szeretnénk elkerülni a szállodai büféétkezések hangulatát, és a melegentartóban tálalt ételek változó minőségét.
A célunk egy minőségi éttermi élmény és bensőséges hangulat elérése.
Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket, amikor már a kibővített csatornaválaszték áll rendelkezésükre. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba.
"Felhőtlen kikapcsolódás az Aura Hotelben, Balatonfüreden."

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Szívesen ajánlom azoknak a hotelt akik kikapcsolódni, pihenni szeretnének egy gyerekzsivajtól mentes, nyugodt, csendes szállodában. Kiváló a wellness részleg szolgáltatása, az éttermi dolgozók kedvessége és a személyzet figyelmessége. A reggeli és a vacsora változatos, külön köszönet és dicséret a Chefnek az ízletes, különleges fogásokért!
2018. február 25. vasárnap - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Katalin!

Nagy örömünkre szolgál hogy Vendégeink között köszönthettük Önöket. Köszönjük szépen pozitív visszajelzését, illetve külön köszönjük hogy tapasztalatát megosztotta a többi utazóval is. Természetesen elismerését és kedves szavait továbbítottuk minden Kollégánk felé. Sok szeretettel várjuk vissza Önöket szállodánkba.
"Gasztronómiai élmény"

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
A bejelentkezés néhány percet vett igénybe a tágas előtérben. Üdvözlő itallal fogadtak amit kényelmes körülmények között fogyaszthattunk el. A szálloda tiszta, a személyzet kedves és szolgálatkész. Az étterem kínálata pazar. Az ételek rendkívül ízletesek. A szálloda egyszóval: profi
2018. február 25. vasárnap - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves János!

Nagyon szépen köszönjük visszajelzését, valamint külön köszönjük hogy maximális pontszámra értékelte szállodánk szolgáltatásait. Nagy örömünkre szolgál hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Elismerését természetesen Kollégáink felé is továbbítottuk. Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket.
"Remek kikapcsolódás az aura hotelban :))"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Barátoktól kaptuk ezt a kétéjszakás kikapcsolódást kettesben a párommal. Felvillanyozott bemnnünket nagyon,hogy a gyerekektől és a munkától távol eltölthetünk kettesben pár napot. A hotelről semmit nem tudtunk,nem láttunk előtte,de minden várakozásunkat felül múlta. Már amikor először beléptünk és megláttuk a recepciót,által vele a bárt....tudtuk,hogy jó helyre érkeztünk. Az a dizájn és letisztult modern stílus rögtön rabul ejtett bennünket.A szoba,a kényelmes ágy és ágynemű,a fürdő....mind,mind öt csillag:)) A személyzet és a kiszolgálás szintén nagyon magas fokú. Mivel kevesen tartózkodtunk akkor a szállodában,a reggelinél és a vacsoránál külön rendelni kellett a főételt,de ezzel sem volt semmi gond...nagyon ízléses és finom volt minden. Egyedül csak azt hiányoltuk,hogy nem tartanak édes,vagy félédes borokat,és nem találtam a szobában cipőhúzót,de ezek a sok jó mellett eltörpülő dolgok.A wellness részleg is nagyon modern és kényelmes,nagy medencével gőzkabinnal és három szaunával,ahol kevés vendég lévén(február eleje)elő tudtam adni páromnak szaunamesteri tudományomat:)) Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csodás szállodát,aki szereti a modern és letisztult formákat,és testi lelki feltöltődésre vágyik.
2018. február 25. vasárnap - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Nagyon szépen köszönjük értékelését és a pozitív visszajelzést, nagy öröm számunkra, hogy elégedett volt szállodánk szolgáltatásaival. Köszönöm, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül, nagyon örülök, hogy megtiszteltek minket bizalmukkal és hogy jól érezték magukat nálunk illetve külön köszönjük az 5*-os minősííést. Pozitív visszajelzését minden Kollégánknak továbbítani fogjuk. Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket.
"Aura Hotel"

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
A legfinomabb vacsorák és reggelik az eddigi, hasonló jellegű szállodák közül, pazar gasztronómiai élményben volt részünk. Kedves személyzet, modern és igényes berendezés.
2018. február 04. vasárnap - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Dr. Adorján Csaba!

Örülünk, hogy szállodánkat választották pihenésük helyszínéül. Köszönjük értékelését, örülünk, hogy szállodánk szolgáltatásaival elégedettek voltak. Elismerését természetesen továbbítottuk Kollégáink felé. Reméljük a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"Szuper téli hétvége az Aura Hotelben"

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
A szoba tiszta és stílusos. A konyha isteni, minőségi és változatos ételekkel. A wellness rész is hangulatos és elegendő. Fitness terem lehetne talán nagyobb. Valamint a szobák hangszigetelése lehetne jobb, mert amiben mi voltunk (205) mindent hallottunk a szomszédból.
2018. február 04. vasárnap - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégnük!

Köszönjük szépen hogy pihenésük helyszínéül szállodánkat választották. Nagyon szépen köszönjük értékelését, elismerését Konyhafőnökünk felé is továbbítottuk Sok szeretettel várjuk Önöket legközelebb is az Aura Hotelbe. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"Pihenés a Balatonnál."

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.13 / 5
4.13 / 5
Étkezésben keveseltem a választékot. A glutén és laktóz intolerancia miatt szinte alig tudtam étkezni, a reggelinél és a vaccoránál is. A svédasztalos megoldás nekem jobban tetszett volna.
2018. január 20. szombat - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Bodzási Zsolt!

Nagyon szépen köszönjük a megosztott információkat, észrevételeket, hiszen ezekre alapozottan nagyobb odafigyeléssel végezzük munkánkat, így hasznunkra válnak, másrészt természetesen csalódottak vagyunk, amiért kellemetlenséget okoztunk. Az általunk kínált Boutique büfé lényege a minőség és a frissesség, ezért hideg ételeink, desszertjeink többségében könnyen fogyasztható, dekoratív adagokban tálaljuk, a főételeket pedig frissen készítjük és díszítve 'a la minute' tálaljuk.
Tudatosan szeretnénk elkerülni a szállodai büféétkezések hangulatát, és a melegentartóban tálalt ételek változó minőségét.
A célunk egy minőségi éttermi élmény és bensőséges hangulat elérése. Természetesen a glutén és laktózmentes ételekre a jövőben nagyobb figyelmet fogunk fordítani. Reméljük a jövőben ismételen lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"pozitív aura"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Remek a konyha, szuper ötlet az aqua bár.
2018. január 20. szombat - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Hölgyem!

Nagyon szépen köszönjük értékelését, valamint külön köszönjük hogy maximális pontszámra osztályozta szállodánk szolgáltatásait. Sok szeretettel várjuk Önöket újra az Aura Hotelbe. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"Karácsony,pihentető formában!"

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Szűken tudom jellemezni a hotelt,mivel minden tökéletes volt vendéglátós és sokat wellness-ezős szemmel!!!a személyzet kedvességét,udvariasságát bármelyik tulajdonos,vezető,megirígyelné,az biztos.az épület,a szobák kialakítása és tisztasága is tökéletes.az ételek?-pazar,élmény az étkezés.aki chaffingek összeturkálásához szokott,nem az ő helye a meleg ételek tányérszervíze miatt!kár,hogy nincs dress code!-szenteste melegítőben emberek miatt!szauna szeánsz szuper volt a szaunamesterrel együtt.picit lehetne melegebb a víz a medencékben,a hosszabb ücsörgés érdekében!várom,hogy újra menjünk.köszönjük,220-as szoba.
2018. január 20. szombat - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Hölgyem!

Nagy örömünkre szolgál hogy szállodánk szolgáltatásaival maximálisan elégedettek voltak. Elismerését természetesen Kollégáink felé is továbbítottuk. Reméljük hogy a jövőben ismételten lesz alkalmunk Vendégeink között köszönteni Önöket. Sok szeretettel várjuk Önöket az Aura Hotelbe. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"karácsony családdal"

Standard szoba
Studio lakosztály
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
Tetszett a szálloda viszont a közös esti karácsonyi programok hiányoztak. Eddig ahol voltunk karácsonykor mindenhol volt zenei koncert vagy dalest vagy karácsonyi müsor.A felsorolt hiányosságok sokat emelnének akarácsonyi csomag ajánlatukon. Köszönöm
2018. január 20. szombat - Horváth Péter, Assistant Front Office Manager (Aura Hotel) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Hölgyem!

Nagyon szépen köszönjük értékelését, valamint köszünjük a 4,5-ös pontszámot. Természetesen észrevételét, javaslatát továbbítottuk a vezetőség részére. Reméljük ettől eltekintve jól érezték magukat szállodánkban és lesz alkalmunk ismételten Vendégeink között köszönteni Önöket. Üdvözlettel: Aura Hotel Balatonfüred
"Nyárzáró az Aurában."

Extra szoba
Pótággyal
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
Kellemes hétvégét töltöttünk el az Aurában. Személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nagyon szép volt a szobánk,kellemes hangulata van az egész szállodának. Nagyon finomak az ételek,és bőségesen elég volt. Wellness részleg nagyon szép,kellemes a víz hőfoka.Amit hiányoltam,gyerekeknek nincsen játékos foglalkozás. De ezt leszámítva megvoltunk mindennel elégedve.
"Fantasztikus hétvége a kedvenc helyünkön"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Csodás napokat éltünk meg , csodaszép környezetben , hasonlóan szép és ízléses szállodában még nem jártam. Füred a kedvenc helyünk ha visszatérünk nem kétséges ebben a szállodában foglalunk helyet. Gyors figyelmes kiszolgálás ,gyönyörű környezetben.
"Aprócska nászút "

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
1 év házasság után végre eljutottunk nászútra.A legjobb választásnak bizonyult az Aura Hotel Balatonfüreden.Romantikus hangulatban,feltöltődve tértünk haza. Profizmus,humanizmus,elegancia.Ezzel a 3 szóval értékelem a hotelt.
"Születésnap az Aura Hotelben"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Kettős születésnapot ünnepeltünk családommal a szállodában. A hotel remek választásnak bizonyult. Exkluzív környezet, kifinomult ízléssel berendezett szobák és kényelmes ágyak fogadtak bennünket. Az étteremben finom ételeket szolgáltak fel, a wellness részleg tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Máskor is szívesen visszatérnénk. Sok telt házas éjszakát kívánunk a szállodavezetésnek!
"Kellemes napok a hotelban"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
Kellemes napokat töltöttünk újonnan megnyilt Hotelukban. Tisztaság, udvarias kontaktus a személyzettel megnyerte tetszésünket, ezért elhatároztuk, hogy máskor is jövünk, éppen ezért ismeröseinknek is ajánljuk! Találtunk ugyan néhány hiányosságot, amit a recepción közöltünk, de megnyugtattak, hogy mire legközelebb jövünk ez is meg lesz oldva, ugyanis folyamatban van( Napernyö a medence napozójába,- szoba teraszára kis asztalka székekkel, száritási lehetöség....) A büfévacsora szokatlan megoldás, de müködik.
"Csodalatos hetvege a Hotel AURA szállodában"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Egy kellemes június eleji hétvégét töltöttunk férjemmmel a hotel AURA-ban. Mindennel megvoltunk elégedve. A szemelyzet udvarias, segítökész. A szálloda szép, tisztaság mindenutt. Kozel van a Balaton a Tagore sétány. Talan amit hianyoltam, hogy nincs fodrász, pedikur manikur, kozmetika. Valamint az emlitetteknel is fontosabb dologra szeretném felhivni szives figyelmuket és az a ruhaszaríto állvány. Mindenképpen tennék minden szobaba a torolkozok es furdoruhák szárítására. Köszönom, hogy véleményunket kérték. Csak ajánlani tudom mindenkinek az AURA szállodat. Tovabbi munkájukhoz jo égészséget sok szerencsét kívánunk: Udvozlettel
"Szép hétvége az Aurában.."

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
A szálloda designja tökéletes, nagyon szép és minőségi szálloda. Az étkezésnél is megpróbálják a modern étkezést követni minőségi alapanyagokkal és a tálalással, viszont az ízesítés hiánya nagyon gyengíti a végeredményt. Mi a választékot és a mennyiséget is kevésnek találtuk. A személyzet kicsit kapkodó, szétszórt és lehetne kedvesebb és mosolygósabb. Viszont valami probléma volt a szobában a klíma működésével és ezt rögtön kedvezménnyel kompenzálták az árban. Korrektek..
"Remek feltöltődés kikapcsolódás a Hotel Aurában"

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Nagyon kellemes 2napot töltöttünk itt.Az ételek kiválóak voltak a személyzet bárátságos segítőkész.A wellnes részleg szuper.A szobánkban monoton zaj zavarta az éjszakai alvást,kényelmünk biztosítására rögtön felajánlottak egy másik szobát.KÖSZÖNJÜK
"Aura Hotel"

Standard szoba
Babaággyal
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
A szálloda elhelyezkedése remek! Az ágy rendkívül kényelmes és tényleg francia ágy nem pedig két egyszemélyes ágy összetolva! Az ingyenes Aqua báron elcsodálkoztunk ilyet sem láttunk még sehol. Nekünk nagyon tetszett. Jövőre ismét megyünk. Ami hiányzott az pár fogas vagy törölközőtartó, mert ami van az kevés.
"Kitűnő teszteredmény"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
Tesztelő csomaggal pihentünk a szállodában.Szép, kényelmes szobák, remek kilátás,figyelmes, segítőkész személyzet, friss ételek. Gratulálunk mindenkinek, aki mindezt biztosította. Telt házas további működést kívánunk!
"Kellemes, husveti unnepek az Auraban"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
Nagyon jol ereztuk magunkat a hotelben. A kozponthoz , a Balatonhoz kozel van es csendes nyugodt a kornyek. A szalloda kivaloan alkalmas a pihenesre. Kulon megemlitenem, a szaunamestert,aki remek hangulatot, elmenyt varazsolt egy-egy szeansz alkalmaval. Egy dolog amit hianyoltunk, az uszomedencet. Mindenkinek csak ajanlani tudom. Udv
"Ünnepi hétvége"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.88 / 5
4.88 / 5
Nagyon kellemes ünnepi hétvégét töltöttünk a szállodában, nagyon szép, modern berendezés, az ételek nagyon finomak voltak külön dicséret a séfnek! Egy úszómedence még jó lett volna de összességében nagyon tetszett.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.