Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával.

Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs - Összesített eredmények 95 vélemény alapján

Általános
4.26 / 5
4.26 / 5
Ennyire tetszett
4.13 / 5
4.13
Személyzet
4.35 / 5
4.35
Tisztaság
4.3 / 5
4.3
Ár / érték arány
4.17 / 5
4.17
Kényelem (szoba)
4.26 / 5
4.26
Szolgáltatások
4.13 / 5
4.13
Étkezés
4.35 / 5
4.35
Elhelyezkedés
4.35 / 5
4.35

Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs - Legújabb vélemények

"Pihenés a város felett."

2019. szeptember 28. szombat:

Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.38 / 5
3.38 / 5
4 napot töltöttünk a szállodában. A reggeli kifogástalan volt, de a vacsora félpanziós volt, ami egyhangú volt. A fő ételhez pl. nem volt savanyúság, ami szükséges lett volna. A szobában a fejtám elég használt volt. A wellness részleg nagyon jó volt. Pihenésre alkalmas volt, csendes környezetben a városra néző ablakkal. Nagyon jó, hogy szúnyogháló volt az ablakon.
"Hotel Makár Sport & Wellness"

2019. június 17. hétfő:

2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Szemėlyzet parådės.jó fejek.a pincérünk külön hütötte a páleszt nekem.köszönõm.tuti találkuzunk.
"Kellemes hétvége Pécsett"

2019. június 11. kedd:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.63 / 5
4.63 / 5
A személyzet nagyon nagyon kedves volt. A wellness picit gagyi,de azért jó volt.
"Húsvét"

2019. április 24. szerda:

Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Nagyon tetszett az igényes burkolatokkal berendezett, tágas szoba, és nagyon finomak voltak az ételek, alig tudtunk választani, hogy mit együnk.
2019. május 02. csütörtök - Kollégák , Recepció (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Cseh Alexandra!

Köszönjük az elismerő szavait!
Örömünkre szolgált, hogy jól érezték magukat és kellemesen töltötték az időt.
Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégeink között tudhatjuk Önöket.
"Hotel Makár Sport & Wellness"

2019. április 23. kedd:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Remek hétvége a Hotel Makárban.
"Pihenés Pécsett"

2019. április 11. csütörtök:

Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
A személyzet barátságos és rendkívül segítőkész. A fürdőszobában a zuhanykabin ajtaja instabil, a kabin a férjem számára nagyon szűkös volt. Szerencsésebb megoldás lenne a zuhanyfüggöny. Banális de WC kefét a 3. napon kaptunk, kérésre. (Ez is hozzátartozik a komfortérzetemhez) Ami nagyon pozitív benyomás, hogy a fűtés jól működött és termosztáttal szabályozható. A wellness rész is tiszta volt de a jakuzzi gyenge és "rapszodikusan" üzemel. Hét közben el lehet férni de hétvégén már zsúfoltság van. A hotel elhelyezkedése ideális. Összességében jól éreztük magunkat!
"Abszolút csalódás"

2019. március 04. hétfő:

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.38 / 5
2.38 / 5
Nekünk abszolút csalódás volt a hotel. Sajnálatosnak érzem, hogy a 3*-os szobák vendégeit ilyen negatív diszkrimináció éri, hogy egy wellness szállodában nem jár fürdőköpeny a szobához, csak térítés ellenében. Pedig ezeket a szobákat csak egy nyitott folyosón lehet megközelíteni a főépületből,és nincs közvetlen fedett, fűtött átjárási lehetőség, ami mondjuk télen meglehetősen kellemetlen. Az ágy elkepesztően kényelmetlen volt, recsegett-ropogott minden fordulásnál, a falak pedig papírvékonyak, kristálytisztán erteni lehetett a szomszéd szobában beszélgetőket. A wellness szolgáltatással sem voltunk elégedettek. A jacuzzi vize koszos volt, az infraszauna nem működött, a gőzkabint pedig csak reklamáció után kapcsolták be.
2019. március 07. csütörtök - Sándor Petra , Értékesítési asszisztens (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Köszönjük megtisztelő értékelését! Sajnáljuk, hogy nem volt maradéktalanul elégedett szolgáltatásainkkal. 3 csillagos szárnyunk a kisebb költségvetéssel utazó vendégeinknek ideális, ezért igyekszünk a lehető legjobban csökkenteni a szobaárat, így a 3 csillagosban nem, de a 4 csillagos szobák árában benne foglaltatik a köntös.

Helyszíni jelzés esetén kollégáink igyekeznek minden felmerülő problémát megoldani, szobával kapcsolatos probléma esetén lehetőség van szobacserére, amennyiben van szabad 4 csillagos szoba, kollégáink ezt a lehetőséget is felajánlják vendégeinknek.

Wellness részlegünkön felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy amennyiben épp nem üzemel valamelyik szauna, amit használni szeretnének, sportrecepciós kollégáinknak kérjük jelezni, akik azonnal bekapcsolják. A szaunák és a gőzkabin megfelelő és hatékony működéséhez elengedhetetlen, hogy naponta többször kikapcsolják.
A jacuzzi vize minden nap ki van cserélve, ezért mindenképp utánajárunk az említett problémának, hogy mi okozhatta a víz zavarosságát!

Reméljük, vendégül láthatjuk még Önöket szállodánkban, hogy bizonyítsuk, megfelelő színvonalú szolgáltatást nyújtunk!
""

2019. február 18. hétfő:

Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.13 / 5
4.13 / 5
Szép város.
"Kifogástalan Szilveszter"

2019. január 03. csütörtök:

Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
A szoba, az ellátás, a személyzet kifogástalan. Az étel válaszék és és annak minősége osztályon felüli. Ami talán kis negatívum, hogy a wellness részben kevés volt a fekvő hely, és nem találtunk szauna lepedőt.
2019. január 14. hétfő - Kollégák , Recepció (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Jancsikin Ljubomir!
Igazán örömünkre szolgált, hogy a vendégeink voltak Szilveszter alkalmával, valamint köszönjük a pozitív értékelését is!
Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégül láthatjuk majd Önöket!
Üdvüzlettel: Makár Hotel Recepció
"Jó szilveszter a Hotel Makar Sport és Wellnesben"

2019. január 03. csütörtök:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.38 / 5
4.38 / 5
Az ételek nagyon finomak voltak, a felszolgálók közül csak egy volt, aki szerintem nem oda való, a többi nagyon aranyos volt. A szobában nem működött a termosztát, iszonyú meleg volt. Az ágy kényelmetlen volt és lejtett kifelé. Nem mondták el előre, hogy a három és a négy csillagos szobák között mi a különbség, ezért nagyon rossz volt, hogy az utcai hideg folyosón kellett kis gyermekekkel közlekedni a fürdőbe. A wellnessben a víz hőmérséklete 25 fok volt, gyerekeknek ez egy kicsit kevés. A 30 fok ideálisabb lenne, már csak azért is, mert úszkálni amúgy sem lehetett benn a mérete miatt. A medence borítása feljött, ezért a talaja púpos volt, lebegett a vízben. A Szilveszter éjszaka nagyon jó volt, a műsorok is és a vacsora is kiváló volt.
"Az eddigi legkellemesebb száloda Pécsen"

2019. január 02. szerda:

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.75 / 5
4.75 / 5
A Hotel Makár rendkívül jó benyomást tett ránk. Összességében. A sport és a welness szolgáltatások nagyon színvonalasak, az ott dolgozó személyzet konstruktív és készséges. Az egyéb területeken dolgozókról ugyanez elmondható. A szálloda csendes, diszkrét. Talán csak a tv csatornaszám az, ami kicsit kevésnek tűnt, különösen a sport és hírcsatornák terén.
2019. január 11. péntek - Sándor Petra, Marketingasszisztens (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Dudás Miklós!

Köszönjük a megtisztelő értékelést és a dicsérő szavakat. Örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk, visszavárjuk Önöket a jövőben szállodánkba!
"Kellemes kikapcsolódás "

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.88 / 5
4.88 / 5
Az egyik legjobb hely, ahol eddig jártunk. Tiszta,tágas szoba. Komfortos. Az ételek minden várakozást felülmúltak. Finom, választékos. Személyzet végtelenül kedves, mosolygós. Ami kissé kényelmetlen volt, az a pótágy. Kisebb gyereknek tökéletes, de egy felnőttnek más megoldást kellene találni. Három fős szobában, 2 főre volt a bekészítés. (Fürdőköpeny,poharak..stb) ezek nem szegték kedvünket. Wellness résszel minden rendben. Kissé zavaró az iskolás csoportok felbukkanása, de túléltük. Fontos szempont, hogy cicabarát helyen pihenjünk. Biztos visszatérünk még.
2019. január 08. kedd - Eilingsfeld Norbert , Recepció (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Tisztelt Fekete Mónika!

Köszönjük az elismerő szavait!
Örömünkre szolgált, hogy jól érezték magukat és kellemesen töltötték az időt.
Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégeink között tudhatjuk Önöket.
"Hátvége egy szép helyen"

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.88 / 5
3.88 / 5
A Wellness részleg jó lett volna, de a víz nagyon hideg. 25 fok az igazi úszómedencékben se sok, de egy kicsi medencében kifejezetten hideg, ugyanis nem lehet benne igazán úszni. A szobai takarítás itt-ott hiányos volt. Az erkély kifejezetten piszkos volt, pedig szívesen ültünk volna ki a szép időben a pécsi panorámában gyönyörködni. A személyzet nagyon barátságos! Összességében jól éreztük magunkat.
"Tévedés volt! "

Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
1.63 / 5
1.63 / 5
Már az érkezésnél éreztük hogy nem lesz tökéletes. A recepción kértek 2000 forintot, mivel hamarabb foglaljuk el a szobát és emiatt hamarabb kellett takarítaniuk, ami nem is lenne probléma de mivel kaptunk egy olyan szobát ami koszos volt és szerintem jó ideje ki sem volt adva, a vécét nem lehetett lehúzni és ráadásul ez volt a legsötétebb zug amit valaha szállodában láttam, szóval úgy éreztem mégsem volt indokolt a semmiért külön pénzt kérni. A többit csak tömören, az ételek ízetlenek, a wellness részleg kifogásolható. Négy csillagos ára van a kávénak de köntös nem jár a szobához. Egyik délután egy Kb tíz fōs gyerekcsapat foglalta el a wellness részleget, amit strandnak használtak a fiatalok, na nem is maradt ott szállóvendég. Egyedül a tüke borházban tartott borkóstolóval voltunk elégedettek. Én és az ismerōseim biztosan nem látogatunk el ide.
"Vendéglátás felsőfokon Hotel Makárban"

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Igazi kikapcsolódást, pihenést, felüdülést nyújtott számunkra az ott töltött pár nap.Kifogástalan volt a szobánk tisztasága, modern újszerű bútorzata ízlésesen elegánsak! Kipróbáltuk férjemmel a Wellness részleget is. Itt szeretném kiemelni a szaunák, gőzfürdő makulátlan tisztaságát, higiéniáját. Az étterem is nagyon hangulatos, a felszolgáló hölgyek és urak mindegyike barátságos, segítőkész, előzékeny, igazi vendéglátók. Az ételek finomak, egyben szemet gyönyörködtetően tálalt. Mindezek alapján csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Az már biztos, hogy még mi is visszamegyünk, de már nagyobb társasággal térünk vissza! Pécs különleges város, olyan melyet az ember egy életre a szívébe zár, ehhez a Makár Hotel vendégszeretete is hozzájárult, amit ezúton is köszönünk! Gratulálunk és sok sikert kívánunk!
2018. július 18. szerda - Kollégák , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!
Köszönjük elismerő szavait, örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban! Szeretettel visszavárjuk Önöket!
"Hotel Makár Sport & Wellness"

Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
Amikor elindultunk a szálloda felé nem gondoltuk hogy egy ilyen fantasztikus helyre visz minket a sors.Már a megérkezéskor tapasztalható volt hogy jól fogjuk érezni magunkat.A recepción egy nagyon kedves hölgy fogadott minket.A szobánk nagyon szép volt.A wellnes részleg teljes mértékben kielégítő volt.A legfantasztikusabb a szálloda étterme volt.Mindenki kedves volt.Az ételek minősége nagyon magas színvonalú volt.Mindenre fel voltak készülve.Gluténmentes ételek is voltak ami számunkra nagyon fontos volt!!!
2018. április 19. csütörtök - Szován Gábor , Értékesítési vezető (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Walczer Károly Úr!

Köszönjük szépen a méltató szavait. Örülünk, hogy kellemesen érezték magukat és elégedetten távoztak tőlünk! Szeretettel visszavárjuk Önöket!
"húsvéti kikapcsolódás"

Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.25 / 5
4.25 / 5
Kényelmes ,tiszta szobát kaptunk. Wellness részleg kicsit zsúfolt volt.A reggeli, vacsora bőséges és változatos volt.Személyzet kedves,segítőkész .
2018. április 19. csütörtök - Szován Gábor , Értékesítési vezető (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!

Köszönjük az értékelést. Örömünkre szolgál, hogy elégedettek voltak szolgáltatásainkkal.
Visszavárjuk Önöket szállodánkban!
"Makar hotel Pécs"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.75 / 5
2.75 / 5
A szobában az ágy matraca kifeküdt és kényelmetlen. A fésülködő asztal előtti szèk kárpitja erősen szennyezett. A szauna részleg használatakor mesztelen szaunázóval találták szembe magukat gyermekeim és jómagam is. Az óra átálítását nem alkalmazták a szálloda falain elhelyezett órákkal kapcsolatban ami miatt lemaradtunk a masszázsról.A fürdőszoba vízszerelvényei rosszak! A vízet engedik mindenhol pl: kézmosó csaptelep. Az éttermi kiszolgálás megnyerő volt!
"Szilveszter Pécsen"

Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4 / 5
4 / 5
Akciós szilveszteri ajánaltot vettünk igénybe a Hotel Makárban. Három csillagos szobában voltunk elszállásolva, ami teljesen megfelelt a 3*-os besorolásnak. Nagyon tiszta a szálloda, nagyon kedves, segítőkész a személyzet. A welness részleg is szuper. Rövid sétával elérhető a belváros. Pécs...hát Pécs azoknak a helyekne az egyike ahova el kell menni :)! Az egyetlen negatívum, hogy a szobához tartozó fürdőszobában kevés volt a pakolóhely. 1 darab fogas volt a falon. Én ezen változtatnék, pár fogas felszerelése a falra nem nagy költség, de sokat dobna a komfortérzeten.
2018. január 23. kedd - Értékesítés , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves András!
Köszönjük a megtisztelő értékelést, a kedves szavakat, örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk! Szeretettel visszavárjuk Önöket szállodánkba!
"Jó kis szilveszter"

Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.88 / 5
4.88 / 5
A feleségemmel és 9 éves kislányommal fizettünk be egy szilveszteri 3 éjszakás csomagra. Igazából mindennel elégedettek voltunk. A superior szoba tágas, tiszta, szép, az ágy kényelmes. Kissé talán sötét, de minket nem zavart. A welness részleg pár lépcsőre a szobától, kellemes a medence, a masszázs, jakuzzi, dögönyöző, szaunák. Mindenhol tisztaság és segítőkészség (2 recepció.)A fitnessz termet és a squash pályát is kipróbáltuk. Az ételek finomak és nagyon bőségesek voltak a reggeli és a vacsora esetében is. Csak kisebb meglátásaim lehetnének ami negatív, de azt le sem írom, mert jelentéktelen. Jók voltak a programok (csokikóstoló, pezsgőpince látogatás, táncbemutató, bűvész), a szilveszteri bulira pedig jó társaság jött össze, nem az a leülős csapat. Korlátlan volt az étel- és italfogyasztás úgy, hogy a személyzet szinte várta a rendelésed és ők is mulatoztak mellette néha. Nem bántuk meg, hogy itt szálltunk meg. Elsősorban egyébként egriek lévén a városra voltunk kíváncsiak, de erről itt nem írnék, mert sok lesz a szöveg és nem olvassa el senki. :) Szóval jó szívvel ajánlom a 4*-os szolgáltatásukat.
2018. január 23. kedd - Értékesítés , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Szabolcs!
Köszönjük a megtisztelő értékelést, a kedves szavakat! Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk, és meg voltak elégedve szolgáltatásainkkal! Szeretettel visszavárjuk Önöket szállodánkba!
"Hatos fogat a Hotel Makárban"

Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.5 / 5
4.5 / 5
Szép tiszta és meleg szállodában töltöttünk pár napot. Az ellátás kifogástalan volt. Hiányosság: a fürdőszobában lehetne 1-2 fogas pl. fürdőköpenynek. Sajnos a mi szobánkban az ajtó nem volt belülről zárható és a fürdőszobában csak egy oldalon világított a tükörnél a fénycső . Összességében nagyon jól érettük magunkat!
2018. január 23. kedd - Értékesítés , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Dr. Vágó Józsefné!
Köszönjük a megtisztelő értékelést, és a javaslatot is, továbbítjuk az illetékesek felé észrevételét! Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat nálunk! Szeretettel visszavárjuk Önöket szállodánkba!
"Hétköznapok Pécsen"

Standard szoba - Sport épület
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.75 / 5
3.75 / 5
A szállással összességében elégedettek voltunk, amiben lehetne javulni az az étekés. A reggeli átlagos volt, ami probléma volt vele, hogy 9:00-kor más csak gyenge választék volt, annak ellenére, hogy 10:00-ig volt reggeli. A vacsora viszont bőséges.
"Részvétel továbbképzésen"

, 1147 Budapest

3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
5 / 5
5 / 5
3 napos továbbképzés miatt laktam a Szállodában. Remekül éreztem magam, kényelmes volt, tiszta, rendezett, kikapcsolódással ötvözte a továbbképzést.
"luxus kedvesség és kiszolgálás a Hotel Makárban"

Superior szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.13 / 5
4.13 / 5
Nem a szálloda hibája, hogy minden általam használt szolgáltatás 2 emelet közé esett,- így a lift nem vitt a célomhoz, lépcsőznőm kellett...de ez csak nálam volt próbléma, mert én voltam a legidősebb, beteg lábakkal.... Remek volt a wellness részleg, a séf varázsolt....egyáltalán a személyzet a maximálisat nyújtotta.!!!Köszönöm!!!
2017. április 29. szombat - Kollégák , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk, Tisztelt Irén!

Köszönjük szépen megtisztelő értékelését, dicsérő szavait, örömünkre szolgál, hogy jól érezte magát szállodánkban! Sajnáljuk az építészetből adódó apró kellemetlenségeket, de örülünk, hogy ezeket sikerült szolgáltatásainkkal kompenzálni!
Szeretettel várjuk vissza szállodánkba a jövőben is!

Üdvözlettel, Hotel Makár
"Emlékezetes szilveszter a Hotel Makárban"

Superior szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.75 / 5
3.75 / 5
A Hotel elhelyezkedése elsőre kicsit távolinak tűnt a várostól, de ez később pont az előnyére vált. Nagy sétákat lehetett tenni a környéken. A vendéglátás szívélyes volt, de a vacsorák kissé hiányosak. Ami a legjobban hiányzott, az a zöld saláta! Ez ma már szerintem elengedhetetlen. Nem tetszett továbbá, hogy a vacsora alatt a squash pályát kellett hallgatni, nézni. Az ablakra tennék függönyt, hogy ne zavarja a vendégek meghitt étkezését. Az étteremben lesték minden kívánságunkat, a kiszolgálás megfelelő volt. Szórakoztató programokat kínáltak a szilveszteri csomagban, remekül éreztük magunkat.
2017. január 11. szerda - Kollégák , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk!
Köszönjük megtisztelő értékelését! Örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat, és kellemesen indult az új esztendő! Szállodánk szolgáltatásait és berendezéseit folyamatosan igyekszünk frissíteni, szépíteni, így az éttermi függönyre vonatkozó javaslatát is figyelembe vesszük egy átalakítás során, illetve éttermünk kínálatát is igyekszünk minden igényt kielégítőre alakítani!
Szeretettel visszavárjuk Önöket szállodánkba!
Üdvözlettel, Hotel Makár
"kellemes óév bucsúztató volt"

Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.86 / 5
3.86 / 5
A szilveszteri vacsoránál korlátlan italfogyasztás volt, de a 300 forintos presszó kávé felszámítást piti dolognak éreztük!!!
2017. január 11. szerda - Kollégák , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését, örülünk, hogy jól érezték magukat nálunk, és kellemesen telt a szilveszteri időszak! A későbbiekben az italcsomagjaink összeállításánál mindenképp figyelembe vesszük a kávéra vonatkozó javaslatát!
Szeretettel visszavárjuk Önöket szállodánkba!
Üdvözlettel, Hotel Makár
"Egy hangulatos szilveszter a Hotel Makárban"

Standard szoba - Sport épület
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
3.63 / 5
3.63 / 5
Igazából szinte mindennel meg voltam elégedve. Ami nem tetszett, hogy a szobánk falán lévő burkolat vált el a faltól és erős penész, illetve felázott falszag volt bent. Más gondom nem volt. A személyzet kifejezetten kedves, segítőkész. Az étel finom és bőséges.
2017. január 08. vasárnap - Kollégák , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk, Tisztelt Rózsa! Köszönjük a megtisztelő értékelést, örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, és meg voltak elégedve szilveszteri programjainkkal, szolgáltatásainkkal! Elnézést kérünk a fal problémájáért, utána nézünk, és javítjuk a hibás falat! Boldog Új Évet kívánunk, és szeretettel visszavárjuk Önöket a jövőben szállodánkba!
Üdvözlettel, Hotel Makár
"Pécs nagyon szép"

Standard szoba - Sport épület
2 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.75 / 5
2.75 / 5
Sajnos a szoba dohos, büdös volt, egy magasabb szintű szobát kellett kérni, természetesen felárral, ami már egy másik szállodában magasabb szolgáltatási szintet ért volna el.
"Pécsi kikapcsolódás"

Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
2.38 / 5
2.38 / 5
Az érkezésünkor fogadó recepciós hölgyből majdhogynem harapófogóval kellett kihúzni az információkat, és a kérdéseimre csak hebegett- habogott. Az étteremben volt, hogy már akkor elkezdtek átteríteni vacsoráról a reggeli terítékre, amikor még többen ott vacsoráztunk és hangosan törölgették az evőeszközöket és dobálták a helyükre, ez nagyon zavaró volt. Az ételek nem voltak túl ízletesek, sokkal jobb lenne, ha a félpanziós étlapon egyszerűbb, háziasabb, magyaros ételek lennének. A félpanziós árban nem volt benne a vacsorához egy pohár ital vagy üdítő sem, ezt kicsit furcsálltuk.Amikor kicserélte a szobalány a törölközőnket, lukasat hozott helyette. A fürdőszobai elszívó teli volt szennyeződéssel. Amikor a csokikóstolóra mentünk a recepciós hölgy nem közölte velünk, hogy aznap zárva van a Zsolnay negyedben található üzlet( a szálláscsomag tartalmában a Zsolnay negyedben lévő csokibolt van feltüntetve, csak később tudtuk meg, hogy a Király utcában is van egy másik boltjuk is), így potyára a szakadó esőben csalódottan kullogtunk visszafelé. A hotel elhelyezkedése megfelelő, a belvárostól kb. 10-15 percre volt biciklivel. Mindezek mellett Pécs gyönyörű, tele van élettel és nagyon jól éreztük magunkat. A borkóstoló volt a csomag legjobb programja.
2016. szeptember 28. szerda - Kollégák , Értékesítés (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen értékelését és véleményét! Elnézést kérünk a pontatlan információkért, örülünk, hogy ezek ellenére jól érezték magukat szállodánkban! Szeretettel visszavárjuk Önöket! Üdvözlettel, Hotel Makár
"Kellemes kikapcsolódás."

Standard szoba
Pótággyal
Babaággyal
3 éjszakát töltött itt
Átlag pontszám:
4.38 / 5
4.38 / 5
Kis értelmezési gond volt távozáskor,a félpanzió csomagárba való beszámítását illetően. A részemre kiküldött ajánlatban szereplő összeghez (ami a leírás szerint tartalmazza a félpanziós ellátást) mégiscsak hozzáírták a félpanziós ellátás költségét. Azonban nem reklamálok, a gyerekek csináltak egy +30,000 Ft-os számlát, de eltekintettek a kifizetésétől. Tanulság: a telefont ki kell húzni!
2016. augusztus 22. hétfő - Értékesítés , Recepció (Hotel Makár Sport & Wellness) válaszolt erre az értékelésre:
Kedves Vendégünk! Köszönjük megtisztelő értékelését, örömünkre szolgál, hogy jól érezték magukat szállodánkban! Csomagajánlataink tartalmazzák a félpanziós ellátást, a számlán a csomag tartalma tételenként kerül feltüntetésre, így a számlán mindenképpen megjelenik a félpanziós ellátás.
Szeretettel visszavárjuk Önöket!
Üdvözlettel, Hotel Makár

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.