menü
3517 LillafüredErzsébet sétány 1.

Covid 19 intézkedések - Hunguest Hotel Palota

A szálláshelyen rendszeresen extra fertőtlenítéseket végeznek és kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre.

Az étterem nyitva tart, a következő speciális szabályokkal:
A legfrissebb hatósági szabályozás értelmében kérjük a kedves vendégeket, hogy a szállodában valamennyi vendéglátó- és közösségi terükben eltöltött idő alatt szíveskedjenek a maszkot rendeltetésszerűen viselni és azt csak az étel- és italfogyasztás idejére levenni.

A wellness részleg nyitva tart, a következő speciális szabályokkal:
A Wellness részleg teljes területén is életbe lépett a maszkviselési kötelezettség, ami alól kivételt képez a medencében való tartózkodás, a szauna használatának és a wellness kezelések igénybevételének intervalluma. Tájékoztatjuk Önöket, hogy higiéniai okokból 12:00-12:30 és 17:00-17:30 a Wellness Centrum teljes területén fertőtlenítő takarítást végzünk. Kérjük, hogy ez idő alatt a wellness térben ne tartózkodjanak!

További bevezetett korlátozások:
Az étterembe való belépés előtt kérjük, hogy fertőtlenítsék kezüket, valamint kövessék a meghatározott haladási irányt a büféasztal mellett. Több helyszínre kihelyeztünk fertőtlenítőket, melynek kérnénk gyakori használatát. Az étteremben kérnénk a maszk használatát, mely csak az étel- és italfogyasztás idejére vehető le. Kérjük, használják érintésmentes ét- és itallapjainkat valamennyi vendéglátó egységünkben!
Kérnénk, hogy a szállodát kizárólag akkor keressék fel, ha egészségesnek érzik magukat és az Önnel egy háztartásban élők sem betegek.
Javasoljuk, hogy tömegközlekedés helyett saját személygépkocsival érkezzenek.
A közösségi terekben kérjük, használják a fertőtlenítő állomásokat, illetve rendeltetés szerűen használják a maszkot és tartsák az előírt távolságot.
Kérjük vendégeinket, hogy a liftekben csak családtagukkal vagy közvetlen szobatársukkal együtt utazzanak.
Kérnénk szíves közreműködésüket a fertőzéssel kapcsolatos nyilatkozat kitöltésében a szoba átvételekor.

Ezen szabályokat is az Ön biztonsága érdekében hozta a szálláshely:
A zsúfoltság elkerülése érdekében két idősávban bonyolítjuk a főétkezéseket.
A biztonságos távolság figyelembevételével tágasabb elhelyezést biztosítunk az éttermekben, wellness helyiségekben és közösségi terekben.
Wellness részlegünkben szakmai ajánlások alapján a medencék tisztításához megfelelő klórmennyiséget alkalmazzuk. Szállodánk wellness részlegének (medencék, szaunák) igénybevétele előtt kötelező a zuhany használata!
Dolgozóink fokozott odafigyelést fordítanak a személyes higiénia betartására, különös tekintettel a gyakori kézmosásra, kézfertőtlenítésre. Kollegáink részletes tájékoztatást kaptak a vírussal kapcsolatos tudnivalókról, koronavírus megbetegedés gyanúja esetén a szükséges tennivalókról. A szóban forgó higiéniai előírásokat a szálloda egységvezetői rendszeresen ellenőrzik. Kollégáink csak egészségesen jöhetnek dolgozni, bármiféle betegség gyanúja esetén otthon kell maradniuk. A szállodai munkavégzés során az alkalmazottak számára a maszk viselése előírás.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.