Szállásvadászkeresésmenü

Kolping Hotel Spa & Family Resort, Alsópáhok - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik a Szállásvadászon foglaltak és már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Tudj meg többet az értékelésekről!

Kolping Hotel Spa & Family Resort, Alsópáhok >>

4.65 / 5
KIVÁLÓ
41
vélemény
5.00
Személyzet
5.00
Tisztaság
4.30
Ár / érték arány
4.50
Kényelem
(szoba)
4.70
Szolgáltatások
4.50
Étkezés
4.50
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat a legfrissebb 10 értékelés alapján számoltuk ki.
Vélemények, értékelések
, 2023. augusztus 22. kedd, 4.62 / 5
Kisgyerekes család
Családi lakosztály
3 éjszakát töltött itt
"Újra a Kolpingban!"
Az idén, több év kihagyás után újra (hatodszorra) visszatértünk a Kolpingba! Csodás élményekkel távoztunk! Minden nagyon szuper: a napi programok, a gyönyörű kert, a sokszínű lehetőségek, a finom ételek, a személyzet (több éve külön kedvencünk az éttermet vezető Imre nevű Úriember, kedvessége és figyelmessége miatt). Nagy élmény volt számunka, hogy Mutyi bohóc semmit sem változott az évek alatt ("Mutyi bohóc az én nevem...."c. dalt a kislányom azóta is énekelgeti). A fürdőre viszont ráférne egy kis bővítés. E téren szerintünk a tiniknek már nincs elég lehetőség. A nagy tesóknak (gondolok itt pl. jelen esetben az én 13 éves fiamra) ez már sajnos nem elég. Szerintem mindenképp szükséges lenne 1-2 nagyobb csúszda (legalább), hullámmedence... Évek óta ezen sajnos semmi sem változott!!! A kicsiknek egyértelműen szuper lehetőségeket kínál a fürdő is. Nagy örömünkre szolgált a Fun Park, ami a nagyfiunknak is rengeteg élményt biztosított. Köszönünk mindent! A Kovács család a Felvidékről
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Vachter Barbara - marketing asszisztens
2023. szeptember 08. péntek
Kedves Eszter!
Hálásak vagyunk, hogy visszatérő vendégeink között tudhatjuk Önöket! Nagyon örülünk, hogy továbbra is meg vannak elégedve programjainkkal, szolgáltatásainkkal és kollégáink munkájával. Imrének továbbítottuk a kedves szavait (szebbé tette a napját).
Köszönjük szépen az észrevételeket, javaslatokat. Fejlesztések mindig tervben vannak és egymás után valósulnak meg.
Örömmel tölt el bennünket, hogy idősebb gyermekük is megtalálta a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget a Bobo Fun Parkban.
Összefoglalva, még egyszer nagyon köszönjük a kedves, elismerő szavakat, az észrevételeket, illetve a nagyszerű értékelést. Bízunk benne, hogy még sokszor találkozunk Önökkel a jövőben!
Üdvözlettel: Vachter Barbara a Kolping Hotelből
, 2023. augusztus 12. szombat, 5.00 / 5
Kisgyerekes család
Családi lakosztály
4 éjszakát töltött itt
"Mindenkinek ajánlom, leginkább gyeremekekkel."
Tökéletes nyaralás 0 9 és 7 éves unokáimmal. Idén több helyen is nyaraltunk együtt, de a kicsik véleménye is az, ide mindig el kell jönni.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Vachter Barbara - marketing asszisztens
2023. augusztus 14. hétfő
Kedves Marianna!
Köszönjük a maximális értékelést és a kedves, elismerő szavakat. Örömünkre szolgál, hogy minden adott volt ahhoz, hogy egy élményekkel és pihenéssel teli vakációban legyen részük! Bízunk benne, hogy újra ellátogatnak hozzánk a jövőben!
Üdvözlettel a Kolping Hotelből, Vachter Barbara
, 2023. július 24. hétfő, 4.88 / 5
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"99,9%-os elégedettség"
Egyedülálló szülőként utaztam 5 éves kisfiammal. Mindketten nagyon jól éreztük magunkat, csupán két apró negatív tényt tapasztaltunk. A Gizella ház 202-es szobájában voltunk, ami egybenyitható egy másikkal. Ottlétünkkor a tolóajtó zárva volt, mert a szomszédos szobában is laktak. A szomszédok a tolóajtón át (annak ellenére, hogy nem hangoskodtak) nagyon hangosan hallhatóak voltak, ez kicsit zavaró volt. Valamint hiányoltam a merülőmedencét a felnőtt wellness részen, a dézsában a vizet is kicsit melegebbnek találtam a kelleténél. Ezeken az apróságokon kívül fantasztikus volt minden, sosem voltunk ennyire jó adottságokkal rendelkező szálláson. Csodás volt!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Vachter Barbara - marketing asszisztens
2023. augusztus 14. hétfő
Kedves Dorisz!
Igazán köszönjük a nagyszerű értékelést és a visszajelzést!
Örömmel olvastuk, hogy jól érezték magukat szállodánkban. Igyekszünk minden családtípusra gondolni a lehető legtöbb területen. Elismerést jelent számunkra, hogy ezt Önök is tapasztalták.
Sajnáljuk azonban, hogy nem voltak elégedettek a szoba hangszigetelésével. Kiemelt időszakainkat teltház jellemzi, így előfordulhat, hogy néhány vendégünk az említett szobatípusba kerül. Ezért még egyszer szíves elnézését kérjük!
A medencék hőmérsékletét kollégáink rendszeresen ellenőrzik és az előírásoknak megfelelően állítják be, ezáltal sajnos nem tudunk mindenki hőérzetének megfelelni.
Bízunk benne, hogy az apró kellemetlenségek ellenére minden adott volt a tökéletes családi nyaraláshoz. Visszavárjuk!
Üdvözlettel, Vachter Barbara a Kolping Hotelből
, 2023. július 10. hétfő, 4.62 / 5
Kisgyerekes család
Családi lakosztály
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Élményteli napok Alsópáhokon.Próbáld ki !!!"
Szuper hely,maximálisan család barát.Egyetlen negatívum az ebéd az étteremben aránytalanul drága.Nem lenne szükség svéd asztalra.Ha menüből lehetne rendelni,nem kellene a kisgyerek után is fizetni mikor nem is evett.Minden más nagyon jó volt. Anna
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Vachter Barbara - marketing asszisztens
2023. augusztus 14. hétfő
Kedves Anna!
Köszönjük, hogy idő szánt rá és megosztotta velünk tapasztalatait.
Sajnáljuk, hogy drágának ítélte meg az ebéd árát. Az étteremben található kiíráson olvashatta, hogy egy büfé esetében nehéz (és kellemetlen) nyomon követni, ki az, aki az asztalnál ülők közül fogyaszt, és ki az, aki csak kísérő. Ennek okán valamennyi személynek, aki az asztalnál helyet foglal, felszámoljuk az ebéd árát. Továbbá elmondható, hogy piaci átlagárat követünk, amit rendszeresen felülvizsgálunk.
A Önöket ért kellemetlenség ellenére bízunk benne, hogy összességében jól érezték magukat nálunk és sok-sok élménnyel gazdagodtak.
Üdvözlettel a Kolping Hotelből, Vachter Barbara
, 2020. július 31. péntek, 4.62 / 5
Kisgyerekes család
Családi lakosztály
3 éjszakát töltött itt
"Kalandos hét Bobóországban"
Az ovi nagyon jó volt és az óvónők nagyon kedvesek.Az étteremben a választék és a kiszolgálás is remek. Az udvaron a játszóterek közelében sok volt a babérmeggy ami mérgező,a bogyója sok helyen ott hevert a földön amit a kisgyerekek szívesen a szájukba vesznek.Tavaszi erőteljes visszavágással megelőzhető a terméshozatal.
, 2020. február 29. szombat, 4.38 / 5
Kisgyerekes család
Superior lakosztály
3 éjszakát töltött itt
"Kolping Hotel Spa & Family Resort"
A jàtszòhàzban lehetne ugràlòvàr. Az Erzsèbethàzban laktunk nagyon messze volt a wellness rèszleg.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Kövécs Júlia - Marketing asszisztens
2020. március 13. péntek
Kedves Norbert!
Köszönjük, hogy szállodánkat választották családi pihenésük helyszínéül, és tapasztalatait megosztotta velünk.
Szállodánk egy 10 hektáros parkban helyezkedik el és több épületből áll, így valóban vannak olyan szobák, ahonnét a családi élményfürdő egy kisebb sétára van. Igyekszünk mindent elkövetni azért, hogy a közlekedéssel töltött idő kellemesebben teljen, így az épületeket fűtött folyosókkal kötöttük össze, és a falakon mindenhol készségfejlesztő játékokat, apró meglepetéseket helyeztünk el a gyerekeknek. Sajnálom, hogy a wellnesshez vezető út Önöknek kényelmetlenséget jelentett. Érdemes foglaláskor jelezni, hogy az élményfürdőhöz közelebb szeretnék a szobát. Kollégáim lehetőségeikhez mérten igyekeznek a hasonló kéréseket teljesíteni. Bízom benne, hogy összességében azonban sok szép élményt gyűjtöttek, amik talán feledtetni tudják ezeket a kellemetlenségeket, és lesz még alkalmunk találkozni. Mi szeretettel várjuk Önöket vissza! Házigazdaként a Kolping Hotelből, Kövécs Júlia
, 2019. december 28. szombat, 3.50 / 5
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Semmi extra"
A szálloda teljesen átlagos mindenben,többet vártunk,főleg Karácsonyi időszakban nem volt alkalomhoz illő hangulat! Amit kiemelnék,az a tisztaság,makulátlan volt!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Kövécs Júlia - Marketing asszisztens
2020. február 05. szerda
Kedves Angéla! Nagyon köszönjük, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és az év talán legfontosabb időszakát nálunk töltötték. Ez azért is kicsit speciális, mert mindannyian hozzuk a saját otthoni szokásainkat, és ahányan vagyunk, annyiféleképpen szeretünk ünnepelni, és talán szeretnénk kicsit a gyerekkorunk karácsonyát is újra átélni. Mi idén is igyekeztünk fényekkel, illatokkal és ízekkel is szállodánkba varázsolni az ünnepi hangulatot, és legfőképpen sok programmal lehetőséget teremteni az értékes családi pillanatoknak. Sajnáljuk, ha Önöknek hiányérzetük támadt. Folyamatosan kérjük és figyeljük vendégeink visszajelzéseit, és azokat beépítve reméljük, hogy évről évre több családnak tudunk valóban varázslatos ünnepet szerezni.
Reméljük, ennek ellenére lesz még alkalmunk találkozni, mi mindent megteszünk, hogy jobb élményekkel térjenek majd haza! Szeretettel várjuk Önöket vissza! Házigazdaként a Kolping Hotelből, Kövécs Júlia
, 2019. december 10. kedd, 4.62 / 5
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Valoban csaladi szalloda. "
Nem csaladi szobat kertunk de azt kaptunk. Sajnos olyan volt mintha mellettunk ult volna a szomszed pedig egyaltalan nem voltak hangosak. Az I-re a pontot azt tette fel amikor a szibakat elvalaszto ajto melletti resen egymas intim reszeit nezegettuk a szomszedokkal es meghallgattuk ki mekkora gazokat urit a testebol. Masnap kertuno masik suobat az tokeletes volt, mint ahogy a szalloda ugy altalaban. Visszaterunk mindenkeppen.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2019. december 27. péntek
Kedves Attila!
Sajnálom, hogy az összenyitható szobából adódóan kellemetlenségek érték önöket a pihenés kezdetén. Örülök, hogy ezt szobacserével sikerült megoldanunk, és így összességében szép élményeket őriznek a nálunk töltött napokról. Szeretettel várjuk Önöket vissza!
2019. november 12. kedd, 4.75 / 5
Családi lakosztály
2 éjszakát töltött itt
"Kolping Hotel Spa & Family Resort"
Kisgyerekes családnak bátran ajánlom, remek szálloda!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Kövécs Júlia - Marketing asszisztens
2019. december 06. péntek
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük a kedves visszajelzést. Örülünk, hogy jó élményeket gyűjtöttek a nálunk töltött pihenés alatt. Remélem, a nálunk átélt közös pillanatokra még sokáig szívesen emlékeznek vissza, és lesz még lehetőségünk találkozni. Mi szeretettel várjuk vissza Önöket! Házigazdaként a Kolping Hotelből, Kövécs Júlia
2019. október 29. kedd, 5.00 / 5
Családi lakosztály
3 éjszakát töltött itt
"Családi pihenés a Kolpingban"
Ez tényleg igazi gyerekbarát és családbarát szálloda. Megérdemli a címet. Szobák felszereltsége, fürdőszobai kiegészítők gyerekek számára hiánytalan. Napi programokon a két iskolás lányom örömmel vett részt, egyedül mentek a fürdőbe, még a sok gyaloglás, bolyongás is tetszett nekik. Bölcsis kisfiam nagyon szerette az óvodát, sokat játszott ott. Étteremről csak jókat tudok mondani. Most voltunk először, de még biztos jövünk.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Kövécs Júlia - Marketing asszisztens
2019. november 15. péntek
Kedves Vendégünk! Köszönjük a pozitív értékelést! Örömmel olvastuk, hogy sok szép élményt gyűjtöttek a nálunk töltött napokban, és a család minden tagja jól érezte magát. Legnagyobb dicséret nekünk kétségkívül az, ha valóban újra és újra találkozhatunk. Szeretettel várjuk Önöket vissza! Házigazdaként a Kolping Hotelből, Kövécs Júlia
, 2019. január 22. kedd, 4.88 / 5
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Mesevilág"
Egyszerűen elképesztő szìnvonalat nyùjt a Hotel! Mindenre gondolnak!! Amit magunkkal vittünk, semmit nem kellett használnunk mert minden volt! 1,5 éves gyereknek csak ruhát kell vinni semmi mást! Chefnek nagy köszönet, a férjem azt mondta olyan finom mintha én főztem volna( máshol nem eszik ) Wellness fantasztikus, gyerekeknek tele vizijátékkal, karùszòkkal, labdákkal. Több járòka ki van rakva, pelenkázòasztalokkal. Egyetlen egy dolgot hiányoltam, bár lehet csak nem találtam meg: babavìz Nagyon nagyon jòl éreztük magunkat nyáron visszamegyünk több időre biztosan!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Kövécs Júlia - Marketing asszisztens
2019. február 04. hétfő
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük az értékelést és az elismerő szavakat. Örömmel olvastuk, hogy élvezettel használták ki szállodánk valamennyi lehetőségét a tartalmas családi pihenésre. Remélem, a nálunk átélt közös pillanatokra még sokáig szívesen emlékeznek vissza, és valóban lesz még lehetőségünk találkozni. Mi szeretettel várjuk vissza az egész családot!
2018. május 28. hétfő, 4.62 / 5
Kétágyas szoba
4 éjszakát töltött itt
"Kellemes 5 nap a Kolping Hotelben"
Nagyon jól éreztük magunkat, 2 és féléves unokánkkal voltunk nagyon élvezte a nyaralást,nagyon sok élményben volt része. Amit kifogásoltunk az a TV csatorna választéka volt, mivel csak a köztévé fogható, és ez nem ad színvonalas műsorokat. A másik dolog amit hiányoltam, mivel kisgyermekkel voltunk egy feltörlő mop.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2018. június 04. hétfő
Kedves Vendégünk!
Köszönjük a pozitív értékelést! Örömmel olvastuk, hogy sok szép élményt gyűjtöttek a nálunk töltött napokban, és a család minden tagja jól érezte magát. A köztévén túl több csatorna is elérhető még a szobákban, sajnáljuk, ha ezek között Önök most nem találtak kedvükre valót. Bbízom benne, hogy a tartalmasan együtt töltött idő kárpótolta ezért a hiányért Önöket. Gondoljanak ránk a következő családi kikapcsolódás tervezésekor is! Szeretettel várjuk Önöket vissza!
, 2018. április 09. hétfő, 4.88 / 5
Kisgyerekes család
Kétágyas szoba
3 éjszakát töltött itt
"Gondtalan kikapcsolódás !"
Nagyon jól éreztük magunkat.Itt valóban minden a gyerekekről és szülők kényelméről szól. Szuper programokkal kedveskedtek a kicsiknek,de nekünk nagyszülőknek is volt lehetőségünk a pihenésre, ellazulásra.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2018. április 18. szerda
Kedves Vendégünk!
Nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést. Örömmel olvastuk, hogy sok közös élménnyel gazdagodott nálunk a család, és közben Önök is ki tudtak kapcsolódni kicsit. Gondoljanak ránk a következő pihenés tervezésekor is. Szeretettel várjuk Önöket vissza!
2018. február 26. hétfő, 4.62 / 5
Kétágyas szoba
2 éjszakát töltött itt
"Nagyon jol éreztük magunkat "
Nagyon jol éreztük magunkat a KOlping hotelben.3éves kisfiunknak maga a paradicsom volt.A szombat este hiányoltuk a gyerekeknek valo programot.Az oviba nagyon kedvessek és segitökészek voltak az ovonénik.A tisztaság kiválo volt a szobába és a fürdö részlegen egyaránt.Amit negativumnak találunk az,hogy a 3éves gyermeknek is fizetnünk kelett,de általánossan elégedettek voltunk,reméljük,hogy még visszatérö vendégek leszünk.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2018. február 28. szerda
Kedves Vendégünk! Köszönjük az értékelést és kedves visszajelzést. Örülünk neki, hogy ennyire jól érezték magukat nálunk. Bízom benne, hogy a helyszínen megtapasztalva azt a rengeteg szolgáltatást és programot, amit nyújtunk a gyerekeknek (beleértve a családi élményfürdőt és szaunákat, a félpanziós étterem gyerekbarát kínálatát, a teljesen felszerelt, kényelmes családi lakosztályokat, Bobóország többtermes játékbirodalmát) már nem is tűnik olyan soknak az az összeg, amit a 3 éves gyermek után fizetniük kellett. Gondoljanak ránk a következő családi kikapcsolódás tervezésekor is. Szeretettel várjuk Önöket vissza!
, 2017. december 11. hétfő, 4.62 / 5
Kisgyerekes család
Pótággyal
3 éjszakát töltött itt
"Szuper hètvége a hotel Kolpingban"
Pár alkalommal már jártunk itt,minden alkalommal elégedettek voltunk.most egy kicsit meleg volt a szobában 26,7fok volt,sajnos a szerelők sem tudtak mit kezdeni vele,ez alkalommal ez az egy probléma volt ami picit zavart.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2017. december 13. szerda
Kedves Zsanett!
Köszönjük, hogy már többször is bennünket választottak családi pihenésük helyszínéül. Sajnáljuk, hogy ezúttal a szoba hőmérsékletét nem tudtuk úgy beállítani, hogy Önöknek komfortos legyen. Bízom benne, hogy ennek ellenére sok szép élménnyel utaztak haza végül, és lesz még alkalmunk találkozni. Szeretettel várjuk Önöket vissza!
, 2017. december 11. hétfő, 5.00 / 5
Kisgyerekes család
2 éjszakát töltött itt
"Kolping Hotel Spa & Family Resort"
Szenzációs, hogy számtalan program közül lehet választani, így a különböző életkorú gyerekek is jól érzik magukat. Rengeteg játék és élmény egy helyen. Az ételek nagyon ízletesek és még a válogatós gyerekek is találnak a foguk alá valót mert sokszínű a kínálat
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2017. december 13. szerda
Kedves Bernadett!
Nagyon köszönjük a pozitív visszajelzést. Örömmel olvastuk, hogy programjaink sok élményt nyújtottak a család minden tagjának, és ételeink is között is mindig találtak kedvükre valót. Reméljük, hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket! Szeretettel visszavárja Önöket a Kolping Hotel egész csapata
2017. július 30. vasárnap, 4.12 / 5
5 éjszakát töltött itt
"Szuper hét a Kolping Hotelben"
Nagyon jól átgondolt a hely, mi kisebb babával voltunk (4 hónapos), úgy vettem észre, hogy inkább a már nagyobb babák igényeit szolgálja ki a szálloda (azt viszont maximálisan). Jó lett volna egy olyan rácsos ágy, aminek a matracát fel lehet emelni és olyan helyek a fürdő területén is, ahova egy ekkora babát biztonságosan le lehet tenni amíg az ember átöltözik.Az ajtók nyitásával volt még egy kis problémám, amíg babakocsival átverekedtem magam. De a hároméves kislányom imádta minden percét a nyaralásnak. Köszönjük!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2017. október 16. hétfő
Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és bennünket választottak családi pihenésükhöz. Örömmel olvastuk, hogy összességében jól érezték magukat nálunk, és hároméves kislánya különösen élvezte a nyaralást. Sajnáljuk, hogy a kicsivel néhol kényelmetlenségei adódtak, visszajelzései alapján át fogjuk gondolni, hol tudnánk az egészen kicsikkel utazók igényeit még jobban kielégíteni. Egy biztos, szállodánkat folyamatosan újítjuk, és fejlesztéseink során az ajtókat is folyamatosan automata nyílásúakra cseréljük. Így bízom benne, hogy egy következő tartózkodáskor már ez sem árnyékolja be a pihenésüket. Szeretettel visszavárjuk az egész családot!
2017. július 28. péntek, 5.00 / 5
4 éjszakát töltött itt
"Kiváló kikapcsolódás szülőnek, gyermeknek. "
Egyetlen negatívum, a szoba előtti kert gondozatlan, gazos volt, de máshol ezt nem tapasztaltuk.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Pál Zsuzsanna - marketing vezető helyettes
2017. október 16. hétfő
Kedves Vendégünk! Köszönjük a pozitív értékelését. Örömmel olvastuk, hogy ilyen jól érezték magukat nálunk. Bár 10 hektáros parkunkban igazi kihívás a parkgondozás (2 munkatársunk folyamatosan a terület gondozásával és a fűnyírással foglalkozik), mégis különösen fontos nekünk, hogy minden szeglete szemet gyönyörködtető legyen. Ha a szobájuk előtti terület gondozatlannak tűnt, akkor hibáztunk, és ezért elnézésüket kérjük! Bízom benne, hogy azért a sok nálunk szerzett élmény lesz elsősorban, ami emlékezetes marad, és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket. Szeretettel visszavárjuk az egész családot!
, 2017. július 04. kedd, 4.88 / 5
Kisgyerekes család
Pótággyal
4 éjszakát töltött itt
"Remek Hotel"
Egy észrevétel ami nem tetszett: az ovoda es bölcsi mögötti jaátszótér környékén ahol igaz fel volt tüntetve tilos a dohányzás ,mégis többször láttam hogy a vendégek rágyujtanak a gyermekek közelében . A matricákat az ajtokon esetleg szemmagasságba kellene elbelyezni!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Tóth Péter - marketing vezető helyettes
2017. július 11. kedd
Kedves György!
Köszönjük a visszajelzését! Örömünkre szolgál, hogy szállodánkat választotta a családi vakáció helyszínéül. Reméljük, hogy sok szép élmény birtokában térhettek vissza a hétköznapokba. Legyenek vendégeink máskor is! A kijelölt dohányzási pontok megjelölését mindenben szabvány szerint alakítottuk ki. A legújabb szállodai minitérképünkön éppen a napokban történt a dohányzási pontok hangsúlyosabb megjelenítése. Bízunk benne, hogy ezzel is felhívjuk minden vendég figyelmét rá, hogy hol tartózkodjanak amikor dohányozni szeretnének, hogy legkevésbé zavarják a többi vendéget.
Kolping Hotel Csapata
2017. május 02. kedd, 4.50 / 5
Kétágyas szoba
Pótággyal
3 éjszakát töltött itt
"Fantaszikus program lehetőségek tárháza."
Hotelben a program lehetőségek bő választéka tetszett.A kis és nagyobb gyerekeknek egyaránt volt program. A szoba méretét kicsinyeltük, a pótágytól alig maradt hely.Az ételek különlegesek voltak, mindig találtunk a fogunkra valót. A kávézó túl drága volt, többször beültünk volna de az árak igen masak voltak.Mindent összevéve szép 3 napunk volt.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kolping Hotel Spa & Family Resort, Kolping Hotel - vezető
2017. május 09. kedd
Kedves Vendégünk!

Örülünk, hogy ilyen jól érezték magukat a szállodában. Legközelebb is pazar programokkal és sok pihenési lehetőséggel várjuk. Ha tehetik, próbálják ki a családi lakosztály nyújtotta kényelmet, ahol a gyermekeknek önálló birodalmuk van.
Üdvözlettel,

Kolping Hotel Csapata

Csomagok már 33.930 Ft / fő / éjtől! >>
Kedves Látogatónk!
Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!
Gyakori kérdések
bezár PROFILOM
FoglalásaimAjánlatkéréseimÉrtékeléseimKedvenceimBeállításokBejelentkezésKijelentkezés

Információ: (06 1) 457 8450

FacebookYoutubeInstagram