9900 Körmend, Rákóczi u. 154.

Rendkívüli intézkedések a járványügyi helyzetre való tekintettel

A szálláshely közleménye a járvány kapcsán a következő:

A szállodában a járványügyi helyzet időszakában szigorú biztonsági standardeket tartalmazó protokollt állítottak fel, amely az egészségügyi szervezetek rendelkezésein és készenléti csapatuk belső eljárásmódján alapszik. Kérjük, hogy szánjon időt ennek az útmutatónak az elolvasására és fedezze fel, hogy miért érdemes a szállodát választania.
-Annak érdekében, hogy mindenki biztonságát garantálni tudják, a Resort több pontján (főszolgáltatások igénybevételéhez kapcsolódóan) felállított legújabb generációs, automata testhőmérséklet-érzékelőkkel folyamatos méréseket végeznek.
-Felhelyezett jelzéseik segíteni fogják a biztonságos, 1,5 méteres távolság megtartásában.
-Egy ideig nem láthatja a munkatársak többségének mosolyát, viszont tekintetükben érzékelni fogja: hiszen ahol szükséges arcmaszkokat és kesztyűket fognak viselni, hogy a maximális higiéniát az Önök számára biztosítani tudják.
-A liftek folyamatosan tisztítottak és fertőtlenítettek, azonban használatát egyidejűleg csak két személy számára javasolják. Mi is lehetne jobb alkalom arra, hogy a lépcsőket használva fittek maradjanak?
-Automata kézfertőtlenítő gél adagolók állnak rendelkezésére az egész Resort területén, ahogy szükség esetén kesztyűt és maszkot is igényelhet.
-Minden közös mellékhelyiségben vírusölő hatású szappant talál.
-Minden elutazó vendég után a kitakarított és fertőtlenített szobáik 24 órán keresztül használaton kívül maradnak mielőtt újra elfoglalásra kerülhetnének.
-Minden utazó szobájukat ózonos fertőtlenítésnek vetik alá.
-Minden felület takarításához igazoltan vírusölő hatású termékeket használnak. Valamint Munkatársaik is szigorú takarítási és biztonsági eljárásokat alkalmaznak a szobába lépéstől kezdve.
-Szobatextiljeik professzionális mosodákba kerülnek, ahol biztonságos, magas hőmérsékletű mosási standardeket követnek.
-Maximum 3 éjszakás tartózkodás esetében, amennyiben úgy kívánja, kérheti a napi takarítás felfüggesztését.
-Ne mondjon le a minibárról! Egyetlen különbség, hogy egyenként csomagolt, újrahasznosított műanyagból készülő poharakat fog találni (üveg helyett).
-Lo Spaghetto éttermük tágas terekkel rendelkezik, ahol garantáltan elegendő távolságot tudnak egymás között tartani.
-Reggeli és vacsora alkalmával -ahogy eddig is- a nagyszerű svédasztalos kínálatukból válogathatnak, amit most a Munkatársak örömmel fognak szervírozni Önöknek, mivel a svédasztalokat ezentúl plexiglas védi.
-A reggeli, amely híres a széles kínálatáról és változatosságáról, most sem fog csalódást okozni. Mindent megtalálnak, amit korábban, kivéve az ömlesztett termékeket, amelyeket egyadagos termékekre cserélték.
- A medencék vizei szigorú egészségügyi eljárásmód szerint, valamint a minőséget és biztonságot garantáló vegyszerekkel kezeltek.
- A gondtalan pihenés az egymástól 1,5 méteres távolságban kialakított páros nyugágy szigetekkel biztosított, úgy bent, mint kint egyaránt.
- Megkérjük Önöket, hogy tartsák be a medence használat előtti és utáni zuhanyzási kötelezettséget.
- Külsős Vendégek számára a Wellness park belépése ideiglenesen korlátozásra kerülhet, abban az esetben, ha meghaladnák az elérhető helyek számát.
- Ne mondjanak le a relaxációról! A masszázsok és kezeléseik teljes biztonságban igénybe vehetők.
- Kabinjaik és eszközeik minden használat után fertőtlenítésen esnek át.
- A masszázsok alkalmával a Terapeuták kesztyűt és maszkot viselnek. Önöktől is szívélyesen azt kérjük, hogy használják az ingyenesen rendelkezésükre bocsátott arcmaszkot.
- Minden kezelés előtt arra kérjük Önöket, hogy zuhanyozzanak le (Spa Részlegen a lehetőség biztosított).
- Karbantartóik is -betartva a biztonsági előírásokat – kesztyűt és maszkot fognak viselni, amennyiben javítás miatt fel kellene keresniük a szobájukat.


Azt tanácsoljuk, hogy láz vagy egyéb légúti panasz, mint köhögés és megfázás esetén, ne induljanak útra. Mindenképpen jó tudni, hogy ezen tünetek esetén, vagy ha érkezéskor, esetleg a tartózkodás időtartama alatt tapasztalná őket, a szálloda csapattagjai felkészültek olyan egyszerű eljárások kezelésére, amelyekkel biztosítani tudják az Önök és mások biztonságát. Kérjük Önöket, hogy tartsák szem előtt az alábbiakat:

ÉRKEZÉSKOR
Amennyiben a check-in során lázat mérnének (37.4° felettit) vagy légzési panaszokat tapasztalnának, nem áll módjukban hozzáférést biztosítani a szolgáltatásaikhoz vagy a Resort tereihez. Ha nem lenne lehetősége hazautazni, akkor sem kell aggódnia, elkülönített szobát bocsátanak a rendelkezésére, ahol teljes biztonságban várhat az orvos kiérkezéséig, aki tanácsokkal láthatja el a további teendőkről. Természetesen a szálloda részéről is minden szükséges segítséget meg fog kapni, biztonságos módon elérhetővé teszik az Ön számára az esetleges étkezési lehetőséget a kijelölt szobájában.

A TARTÓZKODÁS ALATT
Abban az esetben, ha a tartózkodás alatt tüneteket észlelne magán, kérjük azonnal tájékoztassa erről a szálloda Munkatársait. Amennyiben a szolgáltatás igénybevételéhez kapcsolódó mérőpontjaik (mint étterem vagy termál park) lázat (37,4 feletti) érzékelnének vagy Munkatársaik egyéb panaszokat észlelnének, akkor nem áll módjukban biztosítani a szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Ebben az esetben arra kérjük, hogy térjen vissza és maradjon szobájában, természetesen minden támogatást megadnak Önnek, amennyiben szükséges segítenek orvost hívni, aki tanácsokkal láthatja el a további teendőkről. Biztonságos módon elérhetővé teszik a szobájában történő étkezés lehetőségét is. Kísérői számára elkülönített szobát bocsájtanak a rendelkezésükre, valamint őket is megkérik, hogy egy esetleges orvosi véleményig maradjanak elszigetelve.

JÓ TUDNI, HOGY
A fentebb leírt eljárások egy újonnan kidolgozott biztonsági protokoll részét képezik, amely a helyi népegészségügyi hatóságok és a WHO rendelkezései alapján lett összeállítva Az Önök és a mások egészsége számunkra mindenek felett áll.
Amennyiben sokáig tartózkodott a napon, vagy fizikai aktivitást végzett, a testhőmérséklete átmenetileg növekedhet. Emiatt kérjük, hogy kétség esetén, 10 perc elteltével ismételje meg testhőmérséklet-mérést.
Az illetékes népegészségügyi hatóságok rendelkezései alapján, amelyeket következetesen betartanak, előfordulhat, hogy hivatkozott szolgáltatások nem mindegyike lesz elérhető.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.