menü
8749 ZalakarosÜdülő sor 4.

Covid 19 intézkedések - Belenus Thermalhotel Superior

A szálláshelyen rendszeresen extra fertőtlenítéseket végeznek és kézfertőtlenítők kerültek kihelyezésre.

Az étterem nyitva tart, a következő speciális szabályokkal:
az étterembe lépéskor a vendégeknek maszkot kell viselni ,az asztalhoz helyet foglalva a maszk levehető, nem kötelező jellegű, az asztaltól felállva akár a büféasztalos étkeztetés miatt vagy egyéb ok miatt újból maszkot kell viselni.

A wellness részleg nyitva tart, speciális szabályok nincsenek.

További bevezetett korlátozások:
A szálloda közös tereiben (lobby, folyosó, játékterem, stb.) szintén kötelező a maszkviselés.

Ezen szabályokat is az Ön biztonsága érdekében hozta a szálláshely:
A szálloda teljes területén innovatív nanotechnológiás fertőtlenítést végeztünk , amely az ezüstkolloid és az aktív oxigén erejével semlegesíti a vírusokat és a baktériumokat. Vendégeink biztonsága érdekében ezt az eljárást minden szobában megismételjük a távozó vendégek után, új vendég érkezése előtt.
A közösségi terek frekventált helyein kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk el, amely a nap 24 órájában biztosítja ezen bázis állomások használati lehetőségét vendégeink számára.
A nap közbeni takarítások gyakoriságát, a vendégekkel közvetlenül érintkező felületek rendszeres fertőtlenítését maximálisra növeltük a rendelkezésre álló erőforrásaink függvényében.
Az étkezések időbeli és térbeli széthúzásával biztosítjuk a megfelelő védőtávolságok betarthatóságát, a biztonság növelése érdekében az étkezésekhez használt eszközök folyamatos fertőtlenítését.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.