menü
2481 VelenceBéke u. 57.

Korlátozások enyhítése - tájékoztató a Velence Resort & Spa szálloda aktuális járványügyi intézkedéseiről

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a veszélyhelyzet visszavonásával együtt a Nemzeti Népegészségügyi Központ is enyhítette a szállodákra vonatkozó járványügyi korlátozásokat. Ez lehetőséget ad arra, hogy az Önök által kitöltött kérdőívekből megismert igényeknek megfelelően tudjuk Önöket a következő időszakban kiszolgálni. Ennek értelmében - a június 26-i nyitást követően - a Velence Resort & Spa szálloda szolgáltatásai szinte korlátozások nélkül igénybe vehetők.

Beltéri medencék használata
A korábbi szabályok enyhítésének következtében a szálloda beltéri medencéi, gyógymedencéi, a wellness részlege és szaunaparkja is használható a szállóvendégek részére. Ennek ellenére, az Önök biztonságának megóvása érdekében, a „vizes” térben közösségi programokat (vizi aerobic, szaunafelöntések) egyelőre nem biztosítunk.

Gyermekprogramok
Megszűnt az animációs programok lebonyolításának korlátozása, így Ele-Fülöp és Ele-Fanni programjai mellett a Játéksziget, emellett a Hempergő és a Dzsungel játszóház is létszámkorlát nélkül várja a gyermekeket. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a tiltások feloldása ellenére, az Önök és gyermekeik biztonságát szem előtt tartva, a Dzsungel játszóház és a Játéksziget kizárólag gyermekek részére látogatható, a szülőket, nagyszülőket továbbra is szívesen látjuk a Játéksziget előterében kialakított területen. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a nagy létszámú csoportos programokat
(pl. Mini Disco) ritkítva, elsősorban kültéri foglalkozásként tartjuk a továbbiakban, ezzel is kerülendő a zárt térbe zsúfolódásból eredő járványügyi kockázatot.

Catering
A turnusokban történő, szűkített a‘ la carte étkeztetés helyett ismét a már megszokott és vendégeink által kedvelt svédasztalos reggeli és vacsora várja Önöket a főépület bankett részlegén kialakított, csak a szállóvendégek félpanziós (reggeli és vacsora) ellátását biztosító étteremben. Emellett természetesen napközben a Chef’s Bistro étteremben szabadon választhatnak megújult étlapunkról.

Készpénz nélküli fizetés
Június 26-tól kizárólag kártyás (bankkártya, hitelkártya, saját névre szóló SZÉP kártya) fizetéssel lehet szolgáltatásainkat igénybe venni. Megértésüket köszönjük.

Recepció munkarendje
A recepción - a távolságtartásra vonatkozó szabályok okán - egyszerre csak két munkaállomáson lesz lehetőségünk dolgozni, ezért a nagy létszámú érkezések és utazások alkalmával vendégeink türelmét kérjük, munkatársaink mindent megtesznek a gyors és zökkenőmentes kiszolgálás biztosítása érdekében.

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2021 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.