Avar Hotel, Mátrafüred - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával.


Avar Hotel, Mátrafüred - Legújabb vélemények

2020. október 21, 4.88 / 5
2 éjszakát töltött itt
2020. szeptember 21, 4.75 / 5
2 éjszakát töltött itt
, 2020. szeptember 21, 4.88 / 5
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
, 2020. szeptember 2, 4.88 / 5
Fiatal pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Nagyon jól éreztük magunkat!"
Az esti recepciós nem volt túl kedves,de ezt leszámítva tökéletes volt!
, 2020. augusztus 29, 4.25 / 5
Kisgyerekes család
4 éjszakát töltött itt
"Kellemes 4 éjszaka, és 4 nap az AVAR-ban :)"
A hotel remek helyen van, nagyon kényelmesek, és esztétikusak a szobák, vagány az étterem. A wellness-részleg nagyon jól kialakított, élménydús, kisgyerekkel is, felnőtteknek is. Egy szóval a hotel kiváló. Ami miatt adtunk pár kevésbé kedvező pontszámot, az két dolog, a gasztronómia, és a személyzet. Vasárnap este érkeztünk, és nagyon finom ételek fogadtak, de aztán a felszolgált ételek minősége, íze hanyatló tendenciát mutatott. Azt gondoljuk, hogy pl. az előző napon elkészített ételek, akár a desszert másnapi felszolgálása nem illő egy 4 csillagos szállodában, mi a somlóin, és a gesztenye-tekercsen ezt észleltük, a somlói konkrétan levet eresztett a tárolás miatt. Nem vagyunk kiemelkedően gourmet-vendégek, de van összehasonlítási alapunk, és ez meglepett. Ezért adtunk a konyhára egy hármast. A személyzet kapcsán azt vettük észre, hogy összességében nem akarták elhitetni velünk, hogy rendkívül fontos a számukra, hogy hogyan érezzük magunkat. Kivételt képeznek a takarító hölgyek, akik mindig vidáman mosolyogtak, a wellnes-ben is, a recepción is általában, és az étteremben is volt 3-4 kedves felszolgáló. Ami meglepett, hogy a karbantartó-személyzet soha nem is nézett ránk konkrétan, (nem munka közben értve, ami természetes lenne) és mindig mi köszöntünk előre. Tudjuk, nem ez a dolguk, de a köszönés szerintem illő dolog egy hotelben, ahogyan mi is mindig köszöntünk, bárhová léptünk be. Szóval, ismételve magunkat, azért adtunk 3-ast, mert összességében nem alakult ki bennünk az az érzés, hogy a személyzet számára fontos az, hogy hogyan érezzük magunkat. Mi ezt ezért se nem rossznak, se nem jónak értékeltük. Átlagosnak. Az ár/érték arány azonban szerintünk az egyik legkedvezőbb, bőven megérte. Ajánlani is tudjuk a hotelt másnak. Köszönjük.
2020. augusztus 24, 3.88 / 5
Junior lakosztály
3 éjszakát töltött itt
"Egy hosszú hétvége apró hiányosságokkal! "
Szoba felszerelése hiányos(tusfürdő egy lakosztályban 3 főre, 2 napra, 2db volt,kávé, tea 2db ugyan úgy.Ez idő alatt még takarítás(törölköző) sem volt.Egy üdvözlő gesztus a szobában pl:kicsi csoki, gyümölcs(lakosztályról ennyi) Wellness:kint csak hideg víz,kevés napernyő,masszázs gyengus.fogasok hiánya pl a mosdókban(fürdőköpenynek),kézmosó hiánya a lakosztály folyosón lévő mosdóban.Forgalmas út melletti hotel azért ilyen hiányosságot ne engedjen meg magának. Összességében a N. Hotelhez képest gyenge,az Ó. Hotelhez képest igen van mit bepótolni. Köszönettel
, 2020. augusztus 16, 4.63 / 5
Fiatal pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Avar Hotel"
A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az ételek változatosak, finomak voltak. A wellness részleg tágas. Amit hiányoltunk: a szaunázás utáni merülő medence nem működött.
, 2020. augusztus 15, 4.88 / 5
Család nagyobb gyerekkel
4 éjszakát töltött itt
"Nyár az Avarban"
Nagyon szépen felújított hotel. A belső dizájn szemet gyönyörködtető. Jó lenne tudni, ki a tervezője. Szép, kényelmes szobák. Fiatal, kedves, segítőkész személyzet. Az étterem kínálata bőséges, ízletes és változatos. A wellness részleg is kiváló. Elhelyezkedése is nagyon jó, bár nem a természet "lágy ölén" található, mégis mindkét oldalra kellemes kilátás fogadja a vendéget, valamint kiváló túrázási kiindulópont. Számunkra fontos erénye a szállodának, hogy nem kellett előleget/foglalót fizetni, sőt akár az érkezés napjáig is lemondható a szoba minden fizetési kötelezettség nélkül. Néhány észrevétel: A WIFI szolgáltatáson lehetne javítani. Szép, nagy erkélyei vannak a szobáknak, de jó lenne, ha kinti székeket és kis asztalt is biztosítanának.
, 2020. augusztus 4, 4.38 / 5
Idősebb pár
Junior lakosztály
4 éjszakát töltött itt
"Egy gyönyörű környezet"
Első nap az alkoholos koktélt (ház specialitása) sikerült alkohol mentesen kapnom. Bár a pultos váltig állította, hogy van benne 4 cl alkohol?! (2500,-Ft, egye-fene) Takarítás a szemét elviteléből állt, illetve 4. (utolsó) éjszakára lecserélték az ágyneműt, ami teljesen felesleges volt. Első nap elfogyott a kávé. Kértem a takarítónőt pótolja. Nem volt nála, ezért megígérte, szól a főnöknőjének és délután hoznak. Ezt a négy nap alatt nem sikerült pótolni, de tudtunk nescafét vásárolni a közelben. Étkezés, ami választékos és finom is volt, ha maradt, nagyon nehézkes és lassú volt az utánpótlás. Mire megettük a levest, a második fogás már nagyon hiányos volt. Sok üres tál, amit lassan pótoltak. Sütemény azt soha sem sikerült enni, mert mire oda került a sor már csak hűlt helye volt. Ugyan ez vonatkozott a gyümölcsre is. Nem szokásunk összegyűjteni az ennivalót, csak sorban egymás után választunk ételt. A személyzet készséges, nagyon kedves. Árához képest nem nyerte el tetszésemet. Többet vártam tőle.
, 2020. július 27, 4.63 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
5 éjszakát töltött itt
"Kellemes nyári pihenés. "
Általában mindennel meg voltunk elégedve, kivéve a 4.emeleten a WiFi csak részlegesen működik.
, 2020. július 16, 4.63 / 5
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
"Kiváló ár értékarány"
Nagyon jó volt, az étel kiváló, a szálloda dizájnja kiváló, és a személyzet is szuper. Nem tudom mivel lehetett volna még fokozni az élményt? Jó szívvel ajánlom másoknak is.
, 2020. július 1, 5 / 5
Fiatal pár
2 éjszakát töltött itt
"Az új kedvenc"
Kívül-belül gyönyörű, dizájnos épület, a wellness-részleg nagyobb és világosabb, mint amekkorának a képeken tűnt, kellemes meglepetés volt. A reggeli és a vacsora kifejezetten finom és változatos. A személyzet elképesztően kedves, figyelmes és segítőkész. A szoba is teljesen rendben volt, pont olyan szép, mint a képeken. Mindenkinek ajánlom, abszolút kedvenc lett a szálloda!
2020. augusztus 30, 4.38 / 5
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
2020. augusztus 20, 4.5 / 5
2 éjszakát töltött itt
2020. augusztus 11, 5 / 5
4 éjszakát töltött itt
2020. augusztus 7, 4.88 / 5
2 éjszakát töltött itt
2020. augusztus 3, 3.13 / 5
2 éjszakát töltött itt
, 2020. augusztus 3, 4.38 / 5
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt
, 2020. augusztus 3, 4.63 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
, 2020. július 21, 4.75 / 5
Kisgyerekes család
7 éjszakát töltött itt
, 2020. július 2, 5 / 5
Idősebb pár
2 éjszakát töltött itt

Információ: +36 1 457-8450

Szerzői jog © 2004-2020 Hotelstart Kft.
Minden jog fenntartva.