Szállásvadászkeresésmenü

Kastélyhotel Sasvár, Parádsasvár - értékelések, vélemények

A szállásértékeléseket olyan vendégek írták, akik a Szállásvadászon foglaltak és már kipróbálták ezt a szálláshelyet. Tudj meg többet az értékelésekről!

Kastélyhotel Sasvár, Parádsasvár >>

4.74 / 5
KIVÁLÓ
923
vélemény
4.91
Személyzet
4.89
Tisztaság
4.52
Ár / érték arány
4.59
Kényelem
(szoba)
4.62
Szolgáltatások
4.75
Étkezés
4.95
Elhelyezkedés
A kijelzett pontszámokat az elmúlt 12 hónap értékelései alapján (66 darab) számoltuk ki.
Vélemények, értékelések
, 2024. február 28. szerda, 3.75 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Superior Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Az épület kert és maga Parádsasvár gyönyörű, de a kiszolgáló részlegek (étterem, wellness, játékszoba) nem követik le a hotel méretét. Minden zsúfolt volt, félpanziós ellátásnál este pl sorba kellett állni h asztalt kapjunk. Wellness kifejezetten kicsi ennyi embernek.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - értékesítő
2024. február 29. csütörtök
Kedves Vendégünk! Minden vélemény fontos számunkra, úgyhogy nagyra értékeljük szavait! Az őszi szünet során valóban tapasztalható volt némi zsúfoltság, melyet a későbbiekben szolgáltatásaink hosszabbított nyitvatartásával, és adott esetben turnusokra bontással igyekeztünk orvosolni. Ennek megfelelően bízok benne, hogy ha a jövőben is megtisztelnek bizalmukkal, hasonlót nem fognak tapasztalni.
Lévén történelmi épület és műemlék, kastélyunk adottságai mellett a bővítés tekintetében korlátokkal is rendelkezik. Mindazonáltal azon dolgozunk, hogy változatos kül- és beltéri szolgáltatásainkkal, programjainkkal illetve a nyári időszakban szabadtéri medencénkkel tudjuk biztosítani mindenkinek a gondtalan pihenés örömét.
Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!
2024. február 24. szombat, 4.88 / 5
Economy szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kikapcsolódás a kastélyban"
Alapvetően minden tetszett, de az étkezésben én nem nagyon szeretek kísérletezni, így nem mindig találtam magamnak megfelelő fogást. Javaslom, egy-egy menü legyen konzervatívabb.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - értékesítő
2024. február 29. csütörtök
Kedves Vendégünk! Köszönjük építő jellegű véleményét, melyet továbbítottam Séf kollégám felé. Éttermünk igyekszünk minden Vendégünk ízlését kiszolgálni, és remélem, hogy még máskor is vendégül láthatjuk Önöket, ez alkalommal az Önök ízléséhez közelebbi menüválasztékkal.
, 2024. február 22. csütörtök, 4.88 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Fejedelmi fogadtatás Parádsasváron a volt Károlyi kastélyban"
A recepcó kedves, intelligens alkalmazottai az érkezés pillanatától kezdve jó benyomást keltettek. Segítőkészek voltak. És - ami a figyelmességüket illeti - nagyon aranyos meglepetéssel tudtak kedveskedni a feleségemnek, akinek éppen az érkezésünk napján volt a születésnapja. A szobánkban várt bennünket egy kalligrafikus betűkkel írott, laminált kis köszöntő és egy palack bor. Nagyon köszönjük. A távozásunk napján pedig a kijelentkezésünk után is készek voltak őrizni a poggyászunkat és így még ezt a napot is fel tudtuk használni egy szép kirándulásra. Köszönjük a szolgálatkészségüket és a kedvességüket. Sok sikert kívánunk mindnyájuknak. Tisztelettel, Tóth Ferenc
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - értékesítő
2024. február 25. vasárnap
Kedves Vendégünk! Hálásan köszönjük kedves szavait, mindig öröm hallani, hogy vendégeink elismerik munkánkat, és hogy még emlékezetesebbé tudtuk tenni felesége születésnapját. Bízunk benne, hogy még sokszor vendégül láthatjuk Önöket!
, 2024. január 15. hétfő, 5.00 / 5
Kisgyerekes család
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Családos kastélyélmeny a Mátrában"
A szálloda elhelyezkedése gyönyörű, a toronyból csodás a kilátás a Mátrára. A berendezés korhű, ágy kényelmes, szolgáltatások terén kimagasló. Külön köszönöm, hogy előre jelzett igényeinket teljesítették. A fekete inges pincért kiemelném, nagyon kedves volt, ritkán találkozni ilyen kedves, udvarias felszolgálóval.
2024. január 12. péntek, 4.00 / 5
Economy szoba
3 éjszakát töltött itt
"Szuper napok egy impozáns helyen"
A visszaigazolt csomagajánlatban kifejezetten ingyenesnek ajánlották a külső jakuzzi használatát, ennek ellenére a két alkalomért felszámoltak 6.000 ft-ot. Ezt sajnos csak itthon vettük észre a számla áttekintése után.
, 2024. január 03. szerda, 4.38 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Superior szoba
4 éjszakát töltött itt
"Kozepesen jo"
BUEK 2024 Az elatassal es a szallassal megvoltunk elegedve,a tisztassag az tokoletes volt,ami nem fer bele az a szilveszteri tombola es a welnes hianyossagai. Koszonom
, 2024. január 02. kedd, 4.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Szilveszter Parádsasváron"
Gyönyörű környezetben található pihenőhely. Mindenütt maximális tisztaság. A személyzet udvarias szolgálatkész. A félpanziós ellátás kiváló . A szilveszteri gálavacsora tényleg gála volt. Sajnos a welness részleg kicsi de gondolom ez a kastély jellegből adódik
, 2023. december 26. kedd, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Karácsonyi Varázs"
Nem voltunk elégedetlenek. Fantasztikus volt.
, 2023. december 10. vasárnap, 4.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Aktív pihenés a Kastélyhotel Sasvárban"
A személyzet kimondottan kedves és segítőkész volt. Tetszettek a főépület bejárható antik módon berendezett különtermei, a hírességek szobája, a rengeteg játékkal és könyvvel ellátott játszó szoba. A torony jó kitekintést biztosít a környékre, ami nagy sétálási lehetőséget ad.
, 2023. december 02. szombat, 4.62 / 5
Kisgyerekes család
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kellemes téli kikapcsolódás"
Az étteremben és a wellnesben nagyon udvarias,figyelmes volt a személyzet. Az ételek finomak voltak. Fakultatív program lehetőség hiányzott.
2023. december 01. péntek, 5.00 / 5
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Semmittevés hétköznap egy csodás helyen"
Már három évvel ezelőtt voltam a szállodában a párommal. Már akkor elvarázsolt a neobarokk berendezés, és tudtam, hogy vissza fogok térni még valamikor. A visszatérés ezen a héten történt meg. Most sem ért semmilyen csalódás, sőt csak plusz dolog ért. Most fedeztük fel a gőzszaunnát, mert kicsit el van dugva. A személyzet igen figyelmes, kedves és alázatos volt. Nem tudok betelni a szálloda hangulatával. Egy problémám van, hogy nem abban a korban élek. Szeretettel tudom mindenkinek ajánlani.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - értékesítő
2023. december 03. vasárnap
Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük kedves szavait! Úgy gondolom, munkatársaim nevében is nyilatkozom, mikor azt mondom, hogy pontosan ezt a kastélyélményt szerettük volna nyújtani, és amennyire lehetséges, kissé visszarepíteni Vendégeinket a múltba. Bízunk benne, hogy még máskor is Vendégül láthatjuk Önöket, és újabb élményekkel gazdagodhatnak!
, 2023. november 26. vasárnap, 4.75 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Őszi 2éjszakás kiruccanás"
A párna sajnos "gombócos" volt, a takaró pedig nehéz, kemény. Nagyon tetszett a kastély, mind kinézetre, mind felszereltségre! A személyzet pozitív hozzáállása kifejezetten tetszett, valamint a bőséges étel választékkal is nagyon meg voltunk elégedve! Nagyon ízletesen főznek!
, 2023. november 09. csütörtök, 3.88 / 5
Fiatal pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
A személyzet kiváló. Sajnos az ételek, nagyon íztelenek voltak. Nagyon furcsa párosításokkal. Kevés választékkal.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - Értékesítő
2023. november 11. szombat
Kedves Vendégünk! Köszönjük értékelését! Ahogy szállodákban általánosan elfogadott, szakácsaink igyekeznek változatos svédasztalos kínálatunk visszafogott fűszerezésével minél szélesebb vendégközönség ízlésének eleget tenni. Sajnáljuk, hogy az Önök ízlésének nem sikerült megfelelnünk, de amennyiben legközelebb hozzánk érkeznek, bátran forduljanak szakácsaink egyikéhez, akik mindig szívesen segítenek. A hét minden napján előétellel, két levessel, három-négy főétellel (köztük baromfi, vöröshús, hal és vegetáriánus fogások), valamint két-három desszerttel igyekszünk mindenkori Vendégeink gasztronómiai igényeinek megfelelni. Bízok benne, máskor is Vendégül láthatjuk Önöket!
, 2023. október 24. kedd, 4.38 / 5
Fiatal pár
Superior szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
A személyzet nagyon kedves volt, a környezet gyönyörű, az ètelek fantasztikusan finomak.Tetszett a korhű stílusa a szállodának. A wellness részlegben nagyon hiányoltam a szaunázás utáni merülőmedencèt, illetve, hogy a kinti jakuzzi nem ment folyamatosan. A felesègemmel külön kiemelnènk Florin masszőrt, akit mind szakmailag, mind emberileg nagyszerű.
, 2023. október 16. hétfő, 4.75 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Economy szoba
2 éjszakát töltött itt
"Remek hétvége, kellemes időtöltés, csodálatos környezet. "
Nagyon szép volt a szoba, köszönjük a csokit! :-) Nagy a tisztaság, mindenki nagyon kedves, remek a hangulat, finomak az ételek. A fürdőszobai zuhanysapka, testápoló, shampoo bekészítést hiányoltuk egyedül.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - Értékesítő
2023. október 25. szerda
Kedves Vendégünk! Köszönjük a kedves szavakat, és hogy nálunk töltötték pihenésüket! Szobáink jelenlegi bekészítéseit Vendégeink visszajelzései és a megfizethető árszabás tükrében folyamatosan felülvizsgáljuk, úgyhogy jelen észrevételét is nagyra értékeljük. Bízunk benne hamarosan viszont láthatjuk Önöket!
, 2023. október 13. péntek, 5.00 / 5
Egyéni utazó
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Csodás hetet töltöttem a Parádsasvári kastélyszállóban"
Mesebeli kastély, gyönyörű természet, nyugalom, kedves segítőkész személyzet, kényelmes tiszta szoba, finom ételek, imádtam a wellnesst. Mindenkinek ajánlom aki szeretne kikapcsolódni, elvonulni a világ zajától.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - Értékesítés
2023. október 15. vasárnap
Köszönjük a dicsérő szavakat! Visszajelzését nagyra értékeljük, és bízunk benne, hogy hamarosan újból ellátogat hozzánk.
, 2023. október 10. kedd, 4.88 / 5
Kisgyerekes család
Superior Deluxe szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Az esti harang fenyjátéktól megijedtünk. :-)
, 2023. október 09. hétfő, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Évfordulós hétvége"
Mi az első házassági évfordulónkat jöttünk ide megünnepelni, remek választás volt. Nagyon szép helyen fekszik a szálloda,kíváló ételek, pazar kilátás, kényelmes szoba.Máskor is fogunk jönni.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Eölyüs Ferenc - Értékesítő
2023. október 15. vasárnap
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy sikerült az évfordulójukat emlékezetessé tenni. Kollégáimmal pontosan ezen dolgozunk nap mint nap. Várjuk vissza Önöket sok szeretettel!
, 2023. szeptember 23. szombat, 5.00 / 5
Idősebb pár
Economy szoba
3 éjszakát töltött itt
"Remek pihenés a Castle Hotel Sasvár"
Különösen tetszett és szeretném megköszönni hogy feleségem születésnapjára még ajándékot is bekészíttek a szobába.
, 2023. szeptember 17. vasárnap, 4.75 / 5
Idősebb pár
Superior szoba
3 éjszakát töltött itt
"Oxigéndús hétvége a Mátraalján!"
A szauna reggel 8-kor nyitott, de nem volt felfűtve, várni kellett rá.
, 2023. szeptember 02. szombat, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"A legjobb, amire csak vágyhatsz a Kastélyhotel Parádsasvárban"
Igazán élmény volt az ott eltöltött idő. Semmiben nem találtunk kifogásolni valót. Mindenhol patyolat tisztaság, úgy a szobában, fürdőben, mint a wellness-részlegben. Érkeźésünk után kis gond adódott a szobai légkondival, ezt jeleztük a személyzet felé, akik azonnal jöttek, megnézték, és felajánlottak két másik szobát is, mert sajnos a légkondi szervizes lett. Mi félpanzióval étkeztünk, a svédasztal ételei bőségesek, változatosak, fantasztikusan finomak voltak helyben sütöt friss pékáruval reggelente, különlegességekkel esténként (pl: cápaleves, paleo torta, stb). A személyzet gyors, pontos, kedves és készséges. Az épület gyönyönyű, gyönyörűen karbantartott, szépel ápolt kerttel, az eredeti hangulatott megörző korhű bútorokkal berendezve. Itt bárki királykisasszonynak érezheti magát. Ezer köszönet, hogy ott lehettünk Kastélyhotel Parádsasvár.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Értékesítés - vezető
2023. szeptember 04. hétfő
Kedves Andrea! Először is köszönjük szépen értékelését és örülünk, hogy ennyire jól érezték magukat szállodánkban. Dícsérő szavai zene fülleinknek! Várjuk vissza Önöket szeretettel!
, 2023. június 19. hétfő, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
" Fantasztikus családi hétvége a parádsasvári Kastélyhotelben"
Nagyszerű hely Parádsasváron a Kastélyhotel, mindenkinek csak ajánlani tudom aki nyugalomra és valódi törődésre vágyik a Mátrában. Nem érheti az embert csak pozitív meglepetés, a személyzet kedvessége, türelme, odafigyelése végtelenre van kalibrálva. A konyha kiváló, szobák tiszták, a program és sport lehetőségek száma több, mint amit egy hosszú hétvégén be tudunk fogadni. A wellness része is igazi élmény! Szeretném mindenki figyelmébe ajánlani a masszázst is, - ha tehetik, ne hagyják ki Florint, egyszerűen fantasztikus! Egészen biztos, hogy családommal, ismerőseinkkel visszamegyünk még! Sas Andrea
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Kastélyhotel Sasvár Resort - Értékesítés
2023. július 18. kedd
Kedves Andrea! Ezek olyan csodálatos szavak! Köszönjük a kollégáink nevében a dícséretet, és hogy Ön mindenkinek jó szívvel ajánlja a szállodánkat! Várjuk Önt, kedves Családját, Ismerőseit nagyon-nagy szeretettel!
, 2023. április 21. péntek, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Remek 3 nap a Parádsasvári Kastélyhotelben."
Minden nagyon tetszett. Az étkezés, kaja tökéletes. A személyzet kifogástalan. A wellnes, tiszta tökéletes .
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Kastélyhotel Sasvár Resort - Értékesítés
2023. július 18. kedd
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen, hogy a véleményét megosztotta és örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban. Várjuk vissza szeretettel!
, 2023. április 13. csütörtök, 5.00 / 5
Kisgyerekes család
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Csodás húsvét a Kastélyszállóban"
Nagy öröm volt találkozni a 3 generációs 10 fős családunknak ezen a csodás helyen. Élvezetes programok, választékos ünnepi ételek, kellemes wellnes és a hely varázsa! (Pld. az elgáns szalonban a gyönyörű sakkészletet az 5 éves örökmozgó kisunoka rakta fel a táblára és megilletődve , egy helyben nézte végig a felnőttek játékát) Nagyon jól éreztük magunkat, amit nemcsak a hely szelleme, a sokféle program és játék-lehetőség teremtett meg, hanem a személyzet segítőkészsége, türelme és kedvessége. Ez tette igazán családiassá és meghitté az ünnepünket a kastélyszállóban. Köszönjük szépen!
, 2023. április 11. kedd, 4.38 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Húsvét a családdal"
A wellness részlegen több minden nem működött. Az ott tartózkodás alatt nagyon hűvös volt a wellness légtérben. Az étkeztetés kifogástalan, a személyzet segítőkész, mosolygós, udvarias. A húsvéti programok nagyon tetszettek.
, 2022. november 18. péntek, 4.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
A személyzet nagyon figyelmes, az ételek pedig finomak. A berendezése szép, kényelmes és gyönyörű a kilátás.
2022. október 17. hétfő, 5.00 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Hegyvidéki pihenés "
A szálloda gyönyörű,a környék csendes. A szoba berendezése nagyon szép,az ágy kényelmes. A személyzet nagyon kedves. Az ételek finomak, különösen a desszertek.
, 2022. október 11. kedd, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Hétvége a kastélyban"
Nagyon jól éreztük magunkat. Gyönyörű környezetben csodálatos kastély. Tágas szoba, fürdőszoba káddal. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet udvarias és előzékeny. A wellness kitűnő. A medence víz hőmérséklete remek volt, nem fáztunk benne és úszáshoz is jó volt. A park rendezett, mindenütt tisztaság. A környék és a falu szép, üvegfúvást is néztünk és kristály csiszolást is. Remek kirándulóhely. Jó érzés volt látni 50 év után, hogy milyen nagyon szép lett, csak ajánlani tudjuk.
, 2022. szeptember 26. hétfő, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Romantikus kikapcsolódás a Kastélyhotel Sasvár-ban"
Két éjszakát töltöttünk el a férjemmel, a gyerekek nélkül. Mindennel elégedettek voltunk. Egy megjegyzés azoknak, akik gyerekkel érkeznek, meglehetősen gourmet a svédasztalos vacsora kínálata, nem biztos, hogy a gyerkőcök díjazzák. :-)
, 2022. szeptember 22. csütörtök, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Néhány nap pihenés a kastélyhotelben"
A Kastélyhotel-Sasvárban töltöttünk 2 éjszakát, 3 napot. Minden kifogástalan volt. A kastély gyönyörű, a berendezés korhű, tiszta. Az ételek és borok fantasztikusak voltak. A személyzet udvarias, kedves volt, minden felmerült igényünket, problémánkat azonnal, maradéktalanul megoldották. Visszatérünk a hotelbe hamarosan.
, 2022. augusztus 26. péntek, 4.62 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Szinte minden tökéletes volt. A Romatiq résznél voltunk elszállásolva, az első emeleten, a szoba kicsi volt, de pacsolattiszta, az ágy hepehupás. A wellness részlegnél a medence 150 cm mély, de van kinti medence is. A személyzet és az ételek csillagos 5-s. Ha valóban kiakar kapcsolódni az ember, akkor mindenképp ezt a helyet javaslom. Csodálatos a környezet, a kilátás.
, 2022. augusztus 19. péntek, 5.00 / 5
Család nagyobb gyerekkel
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Újabb remek 4 nap"
Az érkezés első percétől az utolsóig nagyszerű élményekben volt részünk.
, 2022. augusztus 11. csütörtök, 4.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Remek feltöltődés Parádsasváron."
Gyönyörű helyen, segítőkész és udvarias személyzettel, ízletes és bőséges ételekkel töltöttünk el 5 napot. Szívesen ajánljuk.
, 2022. július 31. vasárnap, 4.25 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kellemes időtöltés barátokkal"
wi-fi a medencénél vagy nem volt,vagy lassú volt,a fürdőszobában több piperecikk is lehetne ,nincs hol szárítani a vizes fürdőruhákat
, 2022. július 31. vasárnap, 4.00 / 5
Kisgyerekes család
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Pihentető hétköznapok"
A kastély nagyon szép, tiszta. A z étterem rész kicsi, az ételek finomak, az édesség választék viszont nem jó és nem is finom. A wellness részleg kicsi de kellemes, jók a szaunák, de a merülőmedence hiányzik
2022. július 30. szombat, 4.50 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"2 éjszakás csomag júliusban"
Igényesen felújított kastélyhotel, szép környezetben, udvarias, segítőkész személyzettel. Az ételek finomak, a kinti medence kellemes( a benti elég kicsi, de a Mátrába nem a wellness miatt megy az ember) . Sajnos a park a hőségben kiégett, jó lenne több fa, a parkolók mellé is. A romantik szárnyban kaptunk szobát, nagyobbra számítottam, a tetőtéri nagy melegben nem optimális, ennek cseréjét kértem, amit készséggel megtettek.
2022. július 30. szombat, 4.88 / 5
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Csodás napok a Castle Hotel Sasvárban"
A kastély csodálatos, a reggeli és a vacsora ízletes, változatos vacsora kínálat, minden nap volt valamilyen hal- és vadétel. A wellness számunkra pont elegendő volt, túráink után megfelelő felfrissülést nyújtott. A személyzet kedves, udvarias, figyelmes. A szoba szép és nagyon tiszta. Szívesen vissza jönnénk máskor is.
, 2022. július 29. péntek, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Nyugalom Parádsasváron"
Nagyon tetszett a csönd, a nyugalom, igazi pihenés volt az itt töltött idő. A személyzet segítőkészsége minden várakozást felülmúlt. Az igényes borkinálatot külön szeretném kiemelni, remek válogatás. Ezekkel szemben (nem szeretnék ünneprontó lenni), a helyhez és a környezethez nem illik a rossz kávé, valószínűleg a gépek nem megfelelőek egy jó kávé elkszítéséhez. Az ihatatlannál egy fokozattal jobb, de a szálloda nem ezt érdemli.
, 2022. július 28. csütörtök, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Álom nyaralás"
Minden csodálatos volt. Imádtuk. Mesés hely. Egyszerűen páratlan. Bármikor visszamennénk. Isteni volt a reggeli és a vacsora is. Kifogástalan kiszolgálás. Tökéletes tisztaság. Mindenki nagyon kedves volt.
, 2022. június 15. szerda, 5.00 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Az étteremben fantasztikusan finom ételek voltak, és nagyon kellemes volt a klasszikus háttérzene. Kedves és segítőkész a személyzet. A szabadulószoba szerintem nagyon jó, ötletesek a feladványok. A környezet és a mátrai hegyi levegő csodálatos.
, 2022. június 03. péntek, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Örök szerelem lett a Parádsasvári Kastélyhotel"
Nagyon szép a környezet, kényelmes a szoba és szuper a wellnes. A személyzet udvarias és segítőkész, az ételek változatosak és nagyon finomak. A vegetáriánusokra és a vegánokra is gondoltak.
, 2022. május 28. szombat, 5.00 / 5
Egyéni utazó
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Mesevilág a kastélyban!"
A kastély nagyon gyönyörű mindenkinek csak ajánlani tudom egy mese az egész!
, 2022. május 26. csütörtök, 4.50 / 5
Kisgyerekes család
Standard szoba
3 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Gyönyörű a hely,a környék. Nagy szerencsénk volt mert nem voltak sokan. Így a wellness nagyon élvezhető volt. Sokféle szauna.
, 2022. március 25. péntek, 5.00 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A személyzet kedves, segítőkész, udvarias. Az ellátás kifogástalan. Szeretnénk visszajönni.
2022. február 23. szerda, 4.38 / 5
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Sajnálatosan szinte hideg volt a benti két medence, furcsa módon kettő ével ezelőtt sokkal melegebb volt a medence vize mint 2022 ben! Erre nagyon érdemes figyelni! Kapucsinot napközben nem tudtunk fogyasztani pedig nagyon jól esett volna a medencézés után de sajnálatosan fürdőkőppenyben nem szolgáltak ki bennünket, a fenti büfé mely az emeleten található az pedig folyamatosan zárva volt!
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Kollégák - Sales
2022. február 28. hétfő
Kedves Vendégünk! a benti medence vízei 3 fokkal melegebbek mint 2 évvel ezelőtt. Az Ön által felkeresett "büfé" pedig csak rendezvényeken üzemel. De valóban a kávézóba nem lehetséges fürdőköppenyben fogyasztani, ez talán érthető.
, 2022. február 21. hétfő, 5.00 / 5
Baráti társaságok
2 éjszakát töltött itt
"Remek volt!"
Többször voltunk már itt és jövünk még! A masszázs remek Florin mester jóvoltából!
, 2022. február 21. hétfő, 4.88 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Minden tökéletes volt, egyedül az ágy volt kenyelmetlen. Ha alkalmunk lesz rá, visszamegyünk még egyszer.
2022. február 02. szerda, 4.88 / 5
Lakosztály
2 éjszakát töltött itt
"Kastélyhotel Sasvár"
Röviden: minden tetszett. Harmadszor voltunk. A medence lehetne kicsit nagyobb, de ennyi.
, 2022. január 14. péntek, 3.75 / 5
Idősebb pár
Standard szoba
4 éjszakát töltött itt
"Szilveszter "
Az étkezésnél nagyon hiányzott az egyszerűbb magyaros étel. ( A kevesebb néha több ). A szoba nagyon sötét,természetes fény szinte semmi. A szállodában sehol sincs kialakítva pihenőhely a folyosókon, ahol esetleg olvasgatni, beszélgetni lehet.
A SZÁLLÁSHELY VÁLASZA
Kastélyhotel Sasvár, Kollégák - Sales
2022. február 28. hétfő
Kedves Vendégünk! Magyaros étel minden esetben található svédasztalunkon, de szilveszteri fogásainkat exklúzív ételekkel szerettük volna felejthetetlenné tenni. A szállodában számtalan szalon, terem alkalmas pihenőhelynek, olvasásra, beszélgetésre.
, 2022. január 10. hétfő, 4.50 / 5
Fiatal pár
Standard szoba
1 éjszakát töltött itt
"Romantikus hetvége"
A környék,a kastély gyönyörű!A szoba,fürdő tiszta,kényelmes.A személyzet udvarias,segítőkész!A wellnes részleg több ember számára már kicsi lett volna.A vacsora átlagos volt,jobbat vártunk! A reggeli viszont kárpótolt minket.Teli hassal indulhattunk neki a túránknak!
Csomagok már 20.277 Ft / fő / éjtől! >>
Kedves Látogatónk!
Kérdés - válasz formában próbálunk segíteni abban, hogy teljes képet kapj az oldalunkon szereplő értékelések írásáról, kikerüléséről, pontszámokról... Ha nem kaptál mindenre választ, keress minket bátran!
Gyakori kérdések
bezár PROFILOM
FoglalásaimAjánlatkéréseimÉrtékeléseimKedvenceimBeállításokBejelentkezésKijelentkezés

Információ: (06 1) 457 8450

FacebookYoutubeInstagram